Napi horoszkóp – 2018. október 18.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. október 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars együtt áll a Holddal. Ma a kitartásával mély benyomást tehet a többiekre. Segítőkészen viszonyul a többiekhez. Tudja, mit akar, és végig is viszi.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Elérkezett az idő, hogy bizonyíthasson. Vállalhatja a nyilvánosságot, ha mindent megtett annak érdekében, hogy válaszolhasson a kritikus kérdésekre is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Különösen feltűnő lesz az ön számára, hogy a környezetében sok zsémbelődő és fölényeskedő emberrel találkozik. Ez rendkívül idegesítő lesz, mégis maradjon barátságos.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Vénusz és a Merkúr a Skorpió jegyéből sok erőt tud küldeni önnek, és terveit jól tudja megvalósítani. Helyesek a sejtései, és ma igazán sikeres lehet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kellemes hangulatban telik napja. Nagyszerű alkalom nyílik egy romantikus kalandra, de a féltékenykedést jobb elkerülni vagy megelőzni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma tényleg jól érezheti magát. A Vénusz és a Merkúr is a Szűz jegyében áll, és ön sikeresen le tud zárni néhány dolgot. A pénzügyi tárgyalásokat is időzítse mára!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold és a Mars is a Vízöntő jegyében áll, ez elég gyors tempót jelez a mai napra, önnek mégis az legyen a legfontosabb, hogy lassan tegye a dolgát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok feladat szakad a nyakába a munkahelyén. Egyre nagyobb akadályokat kell leküzdenie. Észjárása pontos és világos, gördülékenyen alakulnak a dolgai.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma kicsit szorongó lehet, sokat aggodalmaskodik. Mielőtt elmerülne a világfájdalomban, keressen valamit, amivel elterelhetné a figyelmét.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Vénusz és a Merkúr is a Skorpió jegyében áll. Ez a legjobb formáját hozhatja ki önből. Rendkívüli szaktudásával jó pontokat szerezhet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A legkellemesebb meglepetéseket tartogatja az élet, de lehet, hogy mégsem tud tiszta szívből örülni ezeknek. Eddig visszahúzódott. De rájön hamarosan, mi a helyes megoldás.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szokatlanul öntudatos lesz. Még saját magának is meglepetést tud szerezni, nem is szólva a környezetéről. Ma a legjobb oldaláról tud megmutatkozni mindenkinek.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mindössze tíz hét van hátra karácsonyig, ez a legtöbb ember számára már csak két soron következő fizetést jelent. Ideje tehát végiggondolni, mekkora büdzsével rendelkezünk, és milyen ajándékokkal akarjuk meglepni szeretteinket. Ilyentájt hajlamosak vagyunk túlkölteke...

Nemzetenként változó, milyen ételek kerülnek a tányérokra a menzán, az eltérő gasztronómiai kultúra erősen kiütközik a közétkeztetésben is. Lássuk, mit esznek az iskolások Spanyolországban, Finnországban, vagy Ukrajnában! Brazília Dél-Korea Egyesült Államok Finnország Franciaország Görögország...