Napi horoszkóp – 2018. október 18.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. október 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars együtt áll a Holddal. Ma a kitartásával mély benyomást tehet a többiekre. Segítőkészen viszonyul a többiekhez. Tudja, mit akar, és végig is viszi.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Elérkezett az idő, hogy bizonyíthasson. Vállalhatja a nyilvánosságot, ha mindent megtett annak érdekében, hogy válaszolhasson a kritikus kérdésekre is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Különösen feltűnő lesz az ön számára, hogy a környezetében sok zsémbelődő és fölényeskedő emberrel találkozik. Ez rendkívül idegesítő lesz, mégis maradjon barátságos.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Vénusz és a Merkúr a Skorpió jegyéből sok erőt tud küldeni önnek, és terveit jól tudja megvalósítani. Helyesek a sejtései, és ma igazán sikeres lehet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kellemes hangulatban telik napja. Nagyszerű alkalom nyílik egy romantikus kalandra, de a féltékenykedést jobb elkerülni vagy megelőzni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma tényleg jól érezheti magát. A Vénusz és a Merkúr is a Szűz jegyében áll, és ön sikeresen le tud zárni néhány dolgot. A pénzügyi tárgyalásokat is időzítse mára!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold és a Mars is a Vízöntő jegyében áll, ez elég gyors tempót jelez a mai napra, önnek mégis az legyen a legfontosabb, hogy lassan tegye a dolgát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok feladat szakad a nyakába a munkahelyén. Egyre nagyobb akadályokat kell leküzdenie. Észjárása pontos és világos, gördülékenyen alakulnak a dolgai.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma kicsit szorongó lehet, sokat aggodalmaskodik. Mielőtt elmerülne a világfájdalomban, keressen valamit, amivel elterelhetné a figyelmét.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Vénusz és a Merkúr is a Skorpió jegyében áll. Ez a legjobb formáját hozhatja ki önből. Rendkívüli szaktudásával jó pontokat szerezhet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A legkellemesebb meglepetéseket tartogatja az élet, de lehet, hogy mégsem tud tiszta szívből örülni ezeknek. Eddig visszahúzódott. De rájön hamarosan, mi a helyes megoldás.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szokatlanul öntudatos lesz. Még saját magának is meglepetést tud szerezni, nem is szólva a környezetéről. Ma a legjobb oldaláról tud megmutatkozni mindenkinek.


Illusztráció: Daily Mail
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mindössze tíz hét van hátra karácsonyig, ez a legtöbb ember számára már csak két soron következő fizetést jelent. Ideje tehát végiggondolni, mekkora büdzsével rendelkezünk, és milyen ajándékokkal akarjuk meglepni szeretteinket. Ilyentájt hajlamosak vagyunk túlkölteke...

Forrás: Bored Panda / Sweetgreen
Nemzetenként változó, milyen ételek kerülnek a tányérokra a menzán, az eltérő gasztronómiai kultúra erősen kiütközik a közétkeztetésben is. Lássuk, mit esznek az iskolások Spanyolországban, Finnországban, vagy Ukrajnában! Brazília Dél-Korea Egyesült Államok Finnország Franciaország Görögország...