Napi horoszkóp – 2018. október 15.

Napi horoszkóp – 2018. október 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Fontos ma, hogy fegyelmezetten tudjon dolgozni. A könnyelműségből elkövetett hibákat nem nézik el. Ez kellemetlen következményekkel is járhat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Energikusan és jó hangulatban kezdheti a hétfői napot. A Jupiter a Skorpió jegyében áll, és ennek hatását érezheti. Sok a tennivalója, de jól halad.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap kedvez az új kihívásoknak és az otthoni ügyek rendezésének. Érdemes már korán munkához látnia, mert így egy remek lehetőséget szerezhet magának.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Munkavégzésben törekedjen a tökéletességre, bármit csinál. Romantika van a levegőben, és ma este egy nagy meglepetésben lehet része.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Keresi a kapcsolatot rég nem látott ismerősökkel, barátokkal. Üzletet szeretne velük kötni. Vigyázzon arra, hogy kinek mit mond, és hogyan.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Bak jegyében áll, és ön komoly bizakodással kezdheti el ezt a napot. Jó a hangulata, és másokat is fel tud lelkesíteni egy-egy jó ötlettel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nagylelkűségével valaki visszaélhet, ezért legyen kissé gyanakvóbb. Társa szemre­hányásait viszont kár volna egy kézlegyintéssel elintéznie.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Bak jegyében áll, de több bolygó is támogatja önt a Skorpió jegyéből. Néhány okos döntéssel most jelentős pluszbevételre tehet szert. Hallgasson a megérzéseire!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Tervezett napirendje már délelőtt felborulhat, váratlan esemény miatt. Ez kissé bosszantja. Azonban ha gyorsan tud alkalmazkodni, még haszna is lehet az új helyzetből.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold a Bak jegyében áll. Ez a nap ideális arra, hogy tárgyalásokat folytasson, és arra is, hogy kedvesével döntést hozzanak valamiben, ami mindkettejük számára fontos.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A kedvező égi hatásoknak köszönhetően eredményes napra számíthat. Minden helyzetre megtalálja a megoldást, határozott döntéseket tud hozni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Tanuljon meg a megérzéseire támaszkodni, ha így tesz, sokkal jobban ráérez a történésekre. Nem ártana, ha szívügyekben kitartó lenne és tántoríthatatlan.


Negatív kalóriamérleg: sok mozgás és egészséges ételek
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Számos felmérés rávilágít, hogy a magyar gyerekek fittségén van mit javítani. Területi különbségek A napokban az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) közölte, hogy hatékony cselekvési tervet kell készíteni a gyermekek testsúlyfelesleg ...

Készülődés a mintavételhez a Dr. Csoma János mérőhajón
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Dunában találták a legtöbb mikroműanyagot az eddig vizsgált hazai folyók közül: köbméterenként 50 részecskét. A Parányi Plasztiktalány projekt során egy független laboratórium és partnerei a Tisza után megmérték a Duna és mellékfolyóinak mikroműanyag-szennyezésé...