Napi horoszkóp – 2018. október 13.

Napi horoszkóp – 2018. október 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars kellemetlen fényszögben áll a Vénusszal, ez kisebb válságot idézhet elő a párkapcsolatában. Egyes dolgokban nem tudnak közös nevezőre jutni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A körültekintést és a diszkréciót igénylő beszélgetésekre egyszerűen alkalmatlannak érzi magát, túlságosan türelmetlen és heves ezekhez.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy félreértett üzenet, vagy telefon bonyodalmakat okozhat. Rokonát vagy házastársát csak a hiba teljes kijavításával csillapíthatja le.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Nyilas jegyében van. Mindent túlzásba visz a mai napon. Túláradó szenvedélyével éppen az ellenkező hatást váltja ki, mint amit szeretne.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most nehézkesen megy minden. Nem érti az okát, pedig egyszerű: magánéletének hullámzásai sokkal jobban megviselik, mint máskor.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyan élményekben és személyes találkozásokban lehet része, amelyek elmélyítik és szélesítik önismeretét. Ön is és kapcsolatai is változnak, fejlődnek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem engedheti meg, hogy átgázoljanak önön. Ne feledje, hogy kölcsönös megegyezés is létezik a világon… Ki kell fejlesztenie érdekérvényesítő képességét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kapcsolatai ma kellemesnek ígérkeznek. Hajlik a kompromisszumra a szóváltások elkerülése végett, de azért ne hagyja kicsúszni kezéből az irányítást.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold-hatás segíti, hogy minden helyzetre megtalálja az ideális megoldást. Vigyen vidámságot környezete életébe, szervezzen érdekes programot!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Túl sok információ birtokosa, s ezzel nem könnyű együtt élni… Inkább bonyodalmat okoz, semmint helyzeti előnyt jelentene.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Tartsa magát eredeti terveihez, nem érdemes improvizálni. A távolból kapott híreket kezelje elővigyázatosan. Este remek hangulatban lesz, elfelejti a napi problémákat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Skorpió jegyében még jó bolygók állnak, így meglehetősen felélénkül az élete. Kitűnően érzi magát, örömmel folytat majd eszmecseréket, és ismerkedik új emberekkel. Este sok újdonságról szerez tudomást.


A világ számos pontján kedvelt kezelési mód a csoportos pszichoterápia
Miskolc - Mit jelent a pszicho­terápia? Lélektani eszközökkel gyógyítást. – Mi a különbség a pszichoterápiás kezelés és a pszichiátriai kezelés között? – kérdeztük Kocsis János főorvostól és Erős Judit klinikai szakpszichológustól. – Egyszerűen megfogalmazva: a pszichoterápia lélektani eszközö...

Melegségérzet és pirosság jelentkezhet
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Szombaton lesz a trombózis világnapja, beszélnünk kell róla. A trombózis világnapját 2014 óta október 13-án tartják, ekkor van ugyanis a német származású, a trombózis felismerésében és megértésében úttörő tudós, Rudolf Virchow születésnapja. A világnaphoz kapcsoló...