Napi horoszkóp – 2018. november 6.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. november 6.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr a Nyilas jegyéből egyengeti az ön útját a mai napon. Ez lesz a hét legjobb napja. Sehol egy él, sehol egy hegyes sarok, minden kellemes, és könnyű.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold délután a Skorpió jegyében lesz. Figyelje meg mit álmodik ma. Ennek nagy jelentősége lehet. Az álom által üzenteket később fogja megérteni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A legjobb hangulatban van, és szívesen segít mindenhol, ahol csak szükség van önre. Érdekes dolgokat hall majd, amelyek a hivatásában komoly jelentőséget kapnak.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egyedülállóként bizalmas kapcsolatot alakíthat ki egy olyan emberrel, aki mélyen érti és érzi az ön lelkét. Ha házas, helyreáll az otthoni harmónia.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Merkúr a Nyilas jegyében áll, jó fényszöget vet az Oroszlán jegyére. Ez rengeteg energiát adhat, sikerül behoznia, amit tegnap nem sikerült elvégeznie.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma ügyesen kell gazdálkodnia a javaival. Az égiek arra figyelmeztetik, hogy könnyen kifolyhat a pénz a kezei közül, ezért annyit tartson magánál, amennyit muszáj!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az egyik kollégája paprikás hangulatba kerül ön miatt. Gondolja végig, melyikük hibázott, és ha kell, kérjen bocsánatot! Ha utazni készül, hamar csomagoljon.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Munkájában, különösen, ha vállalkozó, új kihívások várják. Remek kapcsolatainak köszönhetően most komoly előnyre tehet szert a versenytársaival szemben!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Jupiter már a Nyilas jegyének küszöbe előtt áll. Mintha varázslat történne, váratlanul csodálatos lehetőségek nyílnak meg a számára.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A bolygóállások támogatják az álmai megvalósítását. Egy kicsit lassan közeledik a cél felé, de ne adja fel, mert közel van ahhoz, hogy az eddigi erőfeszítéseit siker koronázza!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerelmi élete kedvező irányt vesz. A radikális lépések veszélyesek, a másikra figyelés, a türelem és a megfontolt döntések hozzák meg a kívánt eredményt!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold ma a Skorpió jegyébe lép. Szinte csak pozitív hatások érik. Mindössze arra kell ügyelnie, hogy ha ingatlan-adásvételt vagy költözést tervez, legyen óvatos.


Olaszország víz alatt van
Régen látott természeti csapás érte Olaszországot. A turistaparadicsom Velencében például térdig érő vízben szolgáltak ki pizzázókban. Ez is jelzi persze, hogy nem csökkent az idegenforgalom és a hazaiak sem adják meg magukat. Velencében csökkent az ár szintje, de a szigetek egy része továbbr...

Talán kissé drámaian hangzik, de nyílt titok: a közösségi média óriásai az emberek pszichológiai gyenge pontjait használják ki annak érdekében, hogy irányítsák a felhasználókat és ezzel egy időben a felhasználóknak az idejét és figyelmét is manipulálni tudják. Forrás: youtube / LEGJOBB [MAGYA...