Napi horoszkóp – 2018. november 5.

Napi horoszkóp – 2018. november 5.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vénusz még a Mérleg jegyében áll, kedvezőtlen kapcsolatban az Uránusszal, ez megnehezítheti az ön számára az indulást. Ne kapkodjon el ma semmit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Úgy érzi magát, mint aki hatalmas nyomás alól szabadult fel. Megint élvezi a szabadságot, ami mindennél fontosabb. Használja a szárnyakat adó erőt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Nap a Skorpió jegyében jár, ez feszültségeket hozhat. Kissé szélsőséges napra számíthat, borúra derű következik, és fordítva… Próbáljon a realitás talaján maradni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Nap és a Jupiter is jó fényszögben áll az ön jegyével. Idilli nap, elégedett magával és a világgal. Reggel vidáman ébred. Jókedve átragad a környezetére is.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Mozgalmas nap, sok meglepetéssel. Többel, mint szeretné… Ráadásul egy nehéz kérdésben is döntenie kell, vigyázzon, elég nagy az esélye a tévedésre!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az ön uralkodó bolygója a Merkúr kellemetlen fényszögben áll a Szűz jegyével. Igyekezzen a legnagyobb nyugalomban feldolgozni minden esetleges elmaradását.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Fogékony lesz az új élményekre. Kulturális téren és a munkában nyugodtan engedhet eme hajlamának, a szerelemben viszont jobb, ha nem teszi.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A munka mellett az otthonára és a magánéletére is fordíthatna egy kis energiát… Például mert valaki mindent megtesz, hogy végre észrevegye!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma görcsösnek érezheti magát, hiányozhat önből az a fajta könnyedség, lazaság, amellyel korábban szinte mindent fél kézzel megoldott. Még szerencse, hogy később magára talál…

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha házas, és kapcsolata egén sötét felhők gyülekeznének, a héten adódik rá alkalom, hogy mindent rendbe hozzon. Tartózkodjon a titkos megállapodásoktól.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Magánemberként ön most az élet napos oldalán áll, és nem is kell tartania havazástól. Túl sok munkára ugyanakkor mostanában ne számítson.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagyon vágyik már némi változatosságra – észrevehetné, hogy a párja ugyanígy vélekedik! Ha egyedülálló, szerelmi életében meglepő fordulat áll be, és ezúttal nem fog hibázni!


A Föld tele van csodálatos dolgokkal: a természet, az emberek és az állatok újra és újra lenyűgöznek bennünket. A Bright Side összegyűjtött néhány érdekes tényt, amelyek mindegyike kiváló bizonyíték a minket körülvevő világ változatosságára. A hím orangutánok vonzódhatnak a vörös hajú nőkhöz. ...

Miskolc - Csodálatos és ritka időjárási jelenséget fotózott le kollégánk, nézd meg! Kozma István fotós kollégánknak egy úgynevezett felhőszivárványt sikerült lencsevégre kapnia a Bükk felett vasárnap délután. Hivatalosan irizáló felhő névre hallgat a Magyarországon eléggé ritka látványossá...