Napi horoszkóp – 2018. november 27.

Napi horoszkóp – 2018. november 27.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kap egy tippet, hogy hol tud még valamennyit megtakarítani. Keresztül viheti a dolgokat anélkül, hogy tétováznia kellene. Nem lesz beszédes kedvében.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon megduplázódik a becsvágya. Sok dolgot akar létrehozni és ez sikerül. Használja ki ezt a napot, mert a legjobbak közé tartozik majd.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma sokat szeretne elérni önnél a környezete. Lehetséges, hogy egy hegynyi munka előtt áll, és nem tudja, mivel kellene kezdenie. Egyszerűen csak lassítson.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Örömmel kezdhet hozzá a napi kötelességei teljesítéséhez. Vannak ötletei, hogyan lesz hatékonyabb a munkája a jövőben, és ez láthatóan ellazítja önt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lehetséges, hogy ma ismét elérkezik egy olyan pontra, ahonnan nem tudja majd, hogy merre haladjon tovább. Nagy előnyt jelent az ön számára, ha alkalmazkodni tud.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A hét második napja nagyon jó eredményeket ígér hivatása szempontjából. Teljesítményét megfelelően méltatják, elismerik, és várhatóan még díjazni is fogják.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon félre kellene tennie a féltékenykedést, és ha az önbizalma helyreáll, meglepődik, milyen jól érzi magát a társával. Megérti: ha magában sem bízik, más sem tud.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Testét-lelkét nyugtassa meg ahhoz, hogy sorsát a kedvére alakíthassa. Ehhez legcélravezetőbb módszer a meditáció vagy egy őszinte beszélgetés.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sok odafigyelést követelő feladata van, ami elől mások kitérnek. Ön most csodákra képes, bármibe fog, mindent sikerre visz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Tisztáznia kell bizonyos nézeteltéréseket. Tartsa magát az adott tényekhez, és ne becsüljön alá másokat. Nyugodtan mondja meg a véleményét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Végre itt az ideje, hogy valami újba kezdjen. A megújuláshoz jó kezdet, ha mindjárt a lakásán, az otthonán és saját magán kezdi.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma sok mindent össze tud hozni, alapos és pontos lesz. Gyorsan halad előre a munkáival. Ha másodállást keres, délután intézze az ezzel kapcsolatos dolgokat. Meglátja: talál majd valamit!


A válás komoly feszültséggel jár mindkét fél számára
Miskolc - Van, hogy megkönnyebbülés, ha kimondják a válást, de az odavezető út stresszel teli. Megbetegíti-e a testet az érzelmi válság, a tartós stressz? Egy válás, egy házasságból való kilépés vezethet-e testi tünetekhez? Ezeket a kérdéseket tettük fel dr. Hegedűs Ágnes orvosnak, a miskolci Prá...

Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt!
Miskolc - Életmódváltással lehetne meghosszabbítani az életünket. A korai halálozás, tehát a 15–65 éves koruk közt eltávozó férfiak aránya megyénkben igen magas. Ebből a szempontból rosszabbak a mutatóink az országos átlagnál – hangzott el a MAB által szervezett szerdai konferencián, ahol elismer...