Napi horoszkóp – 2018. november 26.

Napi horoszkóp – 2018. november 26.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)
Ne akarjon mindent egyedül megoldani, kérjen bátran segítséget. Próbálna az eddig halogatott feladataival is haladni, de újabb problémák is felmerülnek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nem tud nemet mondani, ezért olyan emberek között mozogjon, akik ezzel nem élnek vissza. Bár voltak tervei a mai napra, hamar el kell azokat felejteni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár nem Ön irányít, most ezt mégsem bánja. Nem tud ugyanis dönteni, képtelen összeszedetten gondolkodni. Hiába is próbálná felmérni a következményeket.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem várhat kimagasló teljesítményt magától, ha képtelen összpontosítani. Amíg a gondolatai máshol járnak, csoda, ha nem vét nagyobb hibákat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Bár nem erőssége a megalkuvás, most mégis ehhez folyamodik, csak hogy megteremtse a békét maga körül.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen könnyedén veszi azokat az akadályokat is, amiket mások ártó szándékkal gördítenek Ön elé. Hamar felismeri a probléma gyökerét.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bár még Ön sem tudja, merre érdemes elindulnia, mégis képtelen egy helyben ülni. A céljait látja, de az odáig vezető utat egyelőre homály fedi.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bár a külső szemlélők szemében úgy tűnik, csak az ölébe hullott a szerencse, ne engedje, hogy ez elrontsa a hangulatát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Képes elér­ni, amit el­ha­tá­ro­zott, de ehhez áldozatokra is szükség van. A céljait egy percre sem veszíti szem elől, ilyenkor határozottan halad előre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nehezen indul a napja, de most megengedheti azt is, hogy ezt elfogadva ne tervezzen. Olyan programokat szerveznek, melyek kikapcsolódást jelentenek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Meg kell próbálnia kibékíteni a vitázó feleket, különben választásra kényszerül, kivel tart. Ön lehet az az ember, aki képes lesz megtalálni az arany középutat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem csak a saját problémáit, de a környezetében élőkét is szívesen veszi kézbe, mert úgy gondolja, megtalálhatja azokra a megoldást.


Idén december 2-án már elkezdődik az advent, készítsünk otthonra egy csodaszép koszorút!
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Öltöztessük fel otthonunkat is karácsonyi pompába! Habár a karácsony még csak egy hónap múlva lesz, már hetekkel ezelőtt megkezdődött a különféle ünnepi dekorációk árusítása. Ebben az időszakban úton-útfélen fénylő csillagokkal, tündöklő angyalokkal és megannyi cs...

Fotó: reddit
Reggel mikor felébredsz, sokszor még nem is sejted, hogy mennyire peches napod lesz. Ráadásul mindenkivel megesik, hogy egyik vagy másik napja kicsit balszerencsésre sikerül. Mutatunk most 19 példát arra, hogy kinek mi okozott néhány elég kellemetlen percet. "Cézársalátát rendeltem az étteremben...