Napi horoszkóp – 2018. november 22.

Napi horoszkóp – 2018. november 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy egész hegynyi munka áll ön előtt, és nem tudja, hogy mihez fogjon először. Csak akkor fogják tisztelni a többiek, ha tartja magát a szabályokhoz.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A legnagyobb akadályokat is fél kézzel le tudja gyűrni. Ám több bolygó is válságot hozhat elő: egy tudat alatt jelenlévő probléma ma még egyszer az asztalra kerülhet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Új ismeretségekre, találkozásokra kerülhet sor, közülük egy-kettő akár életre szóló barátsággá alakulhat. Idős rokona régóta várja, hogy meglátogassa.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Segítőkészségével tekintélyt, elismerést vívhat ki magának. A bolygóállások egy szenvedélyes kapcsolat lehetőségét jelzik, amely óriási élményt jelent.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehéz dolga lesz, mert nagyon lassan és meggondoltan kell eljárnia, hogy ne jöjjenek közbe hibák. Partnerkapcsolatában is előfordulhat egy kis zavar.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A váratlan kulcsszerephez jut. Előrelépés várható például egy olyan helyzetben, ahol a józan ész kevésnek bizonyulna, de a szerelemben is érdekes fordulatra számíthat.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Megérzései révén sokat segíthet a környezetében élőknek és dolgozóknak. Lehetősége nyílik a képességei megmutatására, a vágyott tanulmányokba is érdemes belekezdenie!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nehézkes, apró-cseprő problémákkal teli nap előtt áll, olyan dolgok miatt is aggódhat, amik miatt egyáltalán nem kellene. A mindennapi gondok feszültté tehetik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma már három bolygó is a Nyilas jegyében áll, energiaszintje az égéig ér. Bármivel foglalkozhat, nem csak azzal, ami sürgős és fontos.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Magabiztosan áll a szakmai kihívások elébe. Megrögzött ellenlábasával meglepő gyorsasággal egyezséget köthet, egy-két ügyben megoldás születhet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold kellemetlen kapcsolatot vet a Vízöntő jegyére, ez egy szerelmi válság kezdetét jelezheti. Ám a lehetőség még ott van, hogy mindent tisztázni tudjanak.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma önnek kedveznek a bolygóállások. A döntések, amik most születnek, jó csillagzat alatt állnak. A beszélgetések, sőt a viták is jól haladnak, amit a többiekkel folytat.


A leszokást követő években jelentősen csökken a dohányzás okozta ártalom a szervezetben
Nyíregyháza - A leszokás első lépésének szánják a szakemberek a „Ne gyújts rá világnapot”. Naponta két doboz kevés volt, olyannyira, hogy amikor éjszaka felébredtem (soha nem voltam jó alvó), kimentem az erkélyre és rágyújtottam. Egy jó nagy arculcsapás kellett hozzá, hogy belássam, a síromat áso...

nekikbe
Akad köztük olyan is, aki már rég otthagyta az iskolát, csakhogy minden idejét a videókészítésnek tudja szentelni: normális gyerekkoruk talán nincs, ám dollármillióik igen. Megéri? Forrás: youtube / LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] [related-post post_id="4039036"] [related-post post_id="397730...