Napi horoszkóp – 2018. március 14.

Napi horoszkóp – 2018. március 14.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy munkatársa alaposan megnehezítheti a dolgát, mert annyira hanyagul végzi el a munkáját, hogy önnek kell átvállalni a feladatai egy részét. Ahhoz, hogy boldoguljon, a kevésbé szimpatikus emberek társaságát is el kell viselni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sikeres lesz, ha növeli munkája hatékonyságát. Erősítse kapcsolatait! Legyen figyelmes, ne hagyja ki a jó üzleti alkalmakat!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jó hangulatban telik napja, élvezi az önt körülvevő társaságot. Szívesen meghallgat másokat és foglalkozik a gondjaikkal, problémáikkal. A munkára viszont nehezen szánja rá magát – vigyázzon, így sok lesz a lemaradása.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A versenyhelyzetek önt igazán lázba hozzák, ám most túlzásba eshet. Sokat vállal, és nehezen birkózik meg ennyi kihívással. Egészségügyi panaszok jelezhetik, ha nem pihen eleget. A magánéletével szerencsére minden rendben van, a párkapcsolata most igazán harmonikus.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szeszélyes hangulatváltozás jellemzi a mai napon. Az ügyeibe mások is beleszólnak, amit nehezen tűr el. Ne is figyeljen a kéretlen tanácsokra, most csak saját magára hallgasson. Esetleg egy barátját érdemes beavatni a terveibe.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A bolygóállások feszültté tehetik, és sajnos annyira túlterheli magát, hogy este sem tud kikapcsolni… Egy kiadós séta jót tenne, segítene levezetni a stresszt, és legalább rendet tehetne a gondolatai között is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Óvatosan flörtöljön, mert most könnyen megbánhatja, ha belekezd egy viszonyba… A munka frontján viszont jól alakulnak a dolgai, a munkaköre bővülhet, át is helyezhetik, de örülni fog a változásoknak!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha ön egyedülálló, akkor egy szerelmi kapcsolat, ami ma kezdődik el, komoly hatással lehet a jövőjére. Ha viszont párkapcsolatban él, akkor egy harmadik személy felbukkanása csak feszültséget hoz az életébe… Nem igazán tudja majd, hogyan legyen úrrá a helyzeten.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne hagyja kétségek között a párját, mert annak nem lehet jó vége. Beszélgessenek a problémákról, hallgassa meg a másikat, engedje, hogy elmondja a sérelmeit. Mindenkinek teljes erőbedobással kell dolgoznia, hogy fel tudják oldani a konfliktust!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy váratlan, de nagyon jó fordulat következik be a Bak jegyűek életében. Sikerül megnyernie egy kivételesen jó állást, pályázatot, vagy álmai lakását találja meg. Füleljen a telefoncsörgésre, nehogy elszalassza a sorsdöntő hívást!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egykedvű, a munkája sem dobja fel, és valahogy minden sokkal jobban fárasztja, mint máskor. Alighanem több pihenésre volna szüksége, talán valami betegség is lappang önben. Pihenjen, és ami a legfőbb, jó korán bújjon ágyba.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Itt az ideje, hogy tervezgessen, átgondolja dolgokat, ma különösen jól vág az esze, és a szíve is a helyén van. Alkalmas az idő tárgyalások folytatására vagy a papírmunkák és egyéb apróságok elintézésére, amivel máskor nem szívesen bíbelődik.


A kép illusztráció
Moszkva - Oroszországban több mint hétezer százéves vagy annál idősebb ember él, és számuk az elkövetkező években jelentősen növekedni fog - jelentette ki Olga Gologyec orosz miniszterelnök-helyettes hétfőn Moszkvában. Gologyec, aki egy öregedéssel foglalkozó nemzetközi konferencián szólalt fel, ...

Három darab eltérő nagyságú „hógömb” egymásra téve. Ez a hóember. No de nem Japánban. Már megszokhattuk, hogy Ázsiában sok hajmeresztő dologgal állnak elő, ez az újabb. Ezek a kreációk inkább hószobrok, mint hóemberek. Macska, piszoár, sátor... hogy pár példát említsek. A fotók egész egyszerűen elké...