Napi horoszkóp – 2018. március 12.

Napi horoszkóp – 2018. március 12.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold még a Bak jegyében jár. Ha állást szeretne változtatni, most kérdezősködjön az ismerőseinél, mert lehet, hogy valaki egy igen kecsegtető ajánlattal áll elő. Ha így van, ne habozzon sokáig!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ez a nap nehéznek ígérkezik, és ezen sajnos az sem segít, ha megerőlteti magát – inkább engedje el a stresszt, és csak a legszükségesebbekkel próbáljon megbirkózni. Ne kezdeményezzen, és főleg ne kockáztasson. Ha teheti, korábban menjen haza a munkahelyéről.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha ön egyedülálló, akkor ma szerencsés napja lesz! Egy kellemes társaságban új ismerősre talál, aki a humorérzékével azonnal elkápráztatja. Most bárkit sikerül megnyernie magának, hiszen a csillagok ellenállhatatlanná teszik!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Bak jegyében van. Spontán és temperamentumos stílussal most nem tud érvényesülni, jobb, ha a háttérbe húzódik ma. Ha szép és jó dolgokkal veszi körül magát, akkor elégedett és vidám lehet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A bolygók ma nem kedveznek önnek. A negatív hatások a pénzügyeit, vállalkozásait és a munkáját érintik – ezek a területek nagyobb figyelmet igényelnek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Most egy kicsit szeretne elzárkózni az élet elől. Kár, mert van egy kedves ember a környezetében, aki többet szeretne öntől a barátságnál. Az is elképzelhető, hogy ma találkozik valakivel, aki illik önhöz, ám nem veszi észre, mert annyira befelé figyel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Olyan hírt hall, amelynek kevés a valóságtartalma. Ne higgyen a rossz indulatú pletykáknak. Lehet, hogy megszakad egy régi barátsága, valószínűleg a régi konfliktusokat nem tudják kezelni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Bak jegyében álló Hold higgadttá teszi. Találkozzon a barátaival. Váratlanul felmerülő probléma esetén próbálja meg észérvekkel meggyőzni a többieket. Alkalmas a mai nap arra is, hogy tisztázzon egy vitás kérdést. A Merkúr támogatja ezeket a mély beszélgetéseket.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jár. Ez lesz a hét legszebb napja, ma a legjobbak a kilátásai a szerelemre. Túlárad önben az életöröm, ezt a környezetében élők is érzékelik!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most szükség szüksége lesz a legendás türelmére és állhatatosságára. Sok mindent kell majd elviselnie, igyekezzen másokkal is foglalkozni, akkor is, ha másképpen gondolkodnak, mint ön.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Türelmetlenné és hevessé válhat. A problémák elsősorban a kapcsolatrendszerében látszanak, akár házastársáról, üzlettársáról vagy munkatársáról legyen szó. Holnaptól szerencsére javul majd ez a helyzet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most kellene úgy bánnia a többiekkel, mintha hímes tojások lennének. Előfordulhat fertőzés vagy lázas megbetegedés is, ezt megelőzendő töltse fel házi gyógyszertárát a megfelelő pirulákkal. Ha dühös, vagy csalódott, próbálja meg indulatait megfelelően kezelni.


Forrás: Brightside
Három darab eltérő nagyságú „hógömb” egymásra téve. Ez a hóember. No de nem Japánban. Már megszokhattuk, hogy Ázsiában sok hajmeresztő dologgal állnak elő, ez az újabb. Ezek a kreációk inkább hószobrok, mint hóemberek. Macska, piszoár, sátor... hogy pár példát említsek. A fotók egész egyszerűen elké...

kmart
Ausztrália - Egy 14 éves lánynál egy 600 forintos Kmart szemmaszk nagyon súlyos allergiás reakciót váltott ki. Az anya szerint gyermeke bal szeme olyan állapotba került, hogy nem bírja nyitva tartani, pedig mindössze 5 percet volt a kemikália a szemén. A háziorvos megerősítette, hogy egyértelműen...