Napi horoszkóp – 2018. március 10.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. március 10.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az Uránusz és a Mars jó fényszögben állnak. Ma mindenképpen menjen emberek közé. Különösen akkor lehet csodálatos találkozásban része, ha ön még egyedülálló. Tartsa nyitva a szemét, és tárja ki a szívét. Jól fogja érezni magát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma jól használhatja a diplomáciai képességeit. Tanuljon ellenfeleitől, és viselkedjen finomabban a környezetében élőkkel. Délután gyorsan intézze el a hétvégi bevásárlásokat, így több ideje marad a szórakozásra. Este kellemes órákat tölthet el a kedvesével.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Vénusz a Kos jegyében jót fog tenni önnek. Nagyon sok meghívást kap, talán még egy kis stressz is éri, a szabadideje miatt. Az emberek keresik a társaságát. Ez az este az egyike a legjobbaknak!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a bak jegyében jár. Viharfelhők fenyegetik a párkapcsolatát, a rejtett feszültségek most felszínre törhetnek. A felkavaró események után viszont biztosabb alapokra helyezhetik a viszonyukat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Váratlan pénzügyi gondok gyötörhetik most, ami szokatlanul harapóssá teheti önt a kedvesével való viszonyában. Talán még az is megfordul a fejében, hogy a párját okolja, alaptalanul. Higgadtsággal többre megy, mint haraggal.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A fizikai erejével próbáljon meg spórolni. A Bak jegyében álló Hold elveszi az energiáit, és inkább csak nyugtalanná teszi. Lassítson egy kicsit, törődjön ma többet önmagával.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Akkor se tegyen szemrehányásokat a kedvesének, ha történetesen igaza van – ön ma sokkal kritikusabb, mint egyébként, így utólag megbánhatja a szavait. Ha egy kicsit engedékenyebb, akkor jó hangulatban zárhatják a napot.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A bolygófényszögek közelebb hozzák önhöz az embereket. Jó beszélgetéseket, mély érzéseket, intim pillanatokat hoz a mai nap.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az energia bolygója a Nyilas jegyében áll, és ez nagyon kedvező az ön számára. Akár kisebb csodák is történhetnek, például az, hogy nyer az egyik szerencsejátékon. Kaphat olyan ötleteket is, amelyek megkönnyíthetik a mindennapjait, és valami pozitív irányban megváltozik az életében.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egészen biztosan eszébe fog jutni egy olyan dolog, amit ma feltétlenül el kell intéznie. Egy hivatalos levél átgondolt válaszra vár. Készítsen listát arról, hogy mi mindent kell elintéznie a mai nap folyamán. A holnapi napot töltse pihenéssel.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vigyáznia kellene, hogy kit ajándékoz meg a bizalmával. Főleg az új ismerőseivel legyen óvatos, valaki megbízhatatlanabb, mint gondolná. Meggondolatlanul reagálhat egy kényes üggyel kapcsolatban, így pedig tovább rontja az egyébként sem túl rózsás helyzetet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha teheti, kerülje el a nagy tömeget, ma nagyon érzékennyé válhat. Talán az sem lesz baj, ha lemondja a mai találkozót. Nincs elég energiája, és nehezen tűri majd a provokációt. Este maradjon otthon, és aludja alaposan ki magát.


Kezdődik a pollenszezon, megjelennek az allergiás tünetek
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kora tavasztól késő őszig jelen vannak a virágzó növények pollenjei a levegőben. A múltheti sarkvidéki hideghez képest enyhült az időjárás, a felmelegedés pedig magával hozta a polleneket is. Március elején a nyár-, éger-, szil-, juhar- és a fűzfa virágzása okoz k...

Christine, Alex barátnője Debrecenben, a Csokonai Színház előtt
Magyarország - A fiatal blogger 55 pontban fogalmazta meg, miért érdemes hazánkba ellátogatni. „Magyarország nemzeti italáról azt mondják, hogy az összetört szívtől a megfázásig mindent gyógyít. Akár igaz, akár nem, de az biztos, hogy a pálinka a világ egyik legfinomabb röviditala. Egy régi magyar...

Illusztráció: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Sok minden kedvünket szegheti az ágyban, de nem kell beletörődnünk, van megoldás! Az olyan traumák, mint például a válás, a szakítás, vagy a gyász, nem csak érzelmi megrázkódtatást jelentenek, de nemtől függetlenül gyakran fizikai következményekkel is járnak. Neve...