Napi horoszkóp – 2018. május 3.

Napi horoszkóp – 2018. május 3.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bár feszült Ön körül a légkör, mégis képes megőrizni a nyugalmát, és ennek köszönheti a népszerűséget is. Ne csodálkozzon, ha Önhöz fordulnak tanácsért, hiszen ki más lenne képes nyugodtan átgondolni a kialakult helyzetet és így megtalálni a megoldást is. Javaslatai egyszerűek és könnyen megvalósíthatóak, így minden fél számára elfogadhatóak. A saját feladataival elmarad ugyan, de mégis hasznosan tölti a napot.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az egyik legnagyobb erény, elismerni, ha hibázik az ember. Önnek most itt a lehetőség, hogy bizonyítson, képes felülemelkedve önmagán elnézést kérni valakitől, akit minden alap nélkül bántott meg. A felismerésig már eljutott, de a következő lépést megtenni komoly erőfeszítés. Ne hátráljon meg, hiszen ezzel a tettével olyanok elismerését vívhatja ki, akik a további előmenetelében közbejárhatnak.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ne meneküljön az emberek elől még akkor sem, ha túl fáradtnak érzi magát ahhoz, hogy beilleszkedjen. Legyen csak csendes megfigyelő, közben intézze a feladatait, és figyeljen. Olyan tapasztalatokat gyűjthet így, melyek a későbbiek során még a hasznára lehetnek. Bár nem szabad minden információt készpénznek tekinteni, de ha utánajár a valóságtartalmuknak, a tudás már az Öné lesz és az, hogyan használja fel, csak Önön múlik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Megnyílik Ön előtt egy ajtó, melyen fél belépni. Pedig erről a lehetőségről álmodozott már jó ideje, de az, hogy ilyen hamar a tettek következnek, nem gondolta volna. Ne habozzon, hiszen fejben már annyiszor lejátszódott Ön előtt, mit és hogyan cselekedne, hogy most nem fog hibázni. Összpontosítson, és miközben jönnek az eredmények, élvezze a siker ízét. Megérdemel egy kis kényeztetést, hazafelé lepje meg magát egy aprósággal.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Bár kétségek gyötrik, valóban jó úton jár-e, most mégsem állhat meg. A céljai ott lebegnek a szeme előtt, így határozottan haladjon azok felé. A nehézségek ugyan meghátrálásra ösztönzik, de ha valóban el akarja érni a kitűzött eredményeket, akkor megtalálja a megoldásokat. Ne habozzon bizonyos kérdésekben segítséget kérni, ezzel nem csökkenti az érdemeit, hiszen pontosan fel tudja mérni a képességeit, ami egy előnyös tulajdonság.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Keressen olyan pontokat a mai napban, amelyek új lendületet adhatnak, mert ha csak fásultan végzi a feladatait, hamar feladja. Tudjon örülni az apró részeredményeknek, minden olyan hírnek, mely ugyan közvetlenül az Ön számára nem jelent előnyt, de a közeli ismerősöket boldogsággal tölti el. Legyen határozott, de mégis érzékeny, ne meneküljön ki a világból csak azért, mert fáradt vagy kedvetlen.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem kell egyedül megküzdenie az akadályokkal, ha őszintén beszél a környezetében élőkkel mindarról, ami foglalkoztatja. El kell mondania a problémáját ahhoz, hogy segítséget kapjon. Egy barát, közeli ismerős nem él vissza ezzel a helyzettel, ezért ne viseljen előtte álarcot. Bár az utat Önnek kell majd bejárnia, de ha nem tudja, merre kellene indulnia, sosem fog célba érni. Merjen kitárulkozni, hogy továbbléphessen.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bár meglepi mindaz, ami Önre vár, de fogadja el, hogy ez lesz az az út, amely végül elvezeti a céljaihoz. Hallgasson azokra, akik a témában már tapasztaltabbak Önnél és ne akarjon ismeretlen vizeken egyedül evezni. Készen áll arra, hogy eljusson oda, ahova mindig is vágyott, az eredmények nem részegítik meg idejekorán. Küzd és harcol, de közben alaposan elfárad. Ne fossza meg magát egy kis kényeztetéstől, igazán megérdemli.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha megoldást szeretne találni a problémára, akkor el kell távolodnia attól. Hiába jár a fejében folyamatosan, képtelen lesz így meglátni a gyökerét, anélkül viszont nem tud továbblépni. Csak a felszínt kapargatja, márpedig ennél mélyebbre kell lenyúlnia. Foglalkozzon kicsit más feladatokkal és akkor térjen vissza ide, ha már igazából el is felejtette. Friss fejjel, újra átélve az eseményeket, könnyedén fog tudni továbblépni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ossza meg az Önt foglalkoztató kérdéseket olyan emberekkel, akikben megbízik, így választ kaphat és közelebb kerülhet a megoldáshoz. Egyedül ugyanis képtelen megtalálni azt az utat, amelyen érdemes lenne elindulni, folyamatosan csak azt keresi, milyen más megoldások jöhetnének szóba. Így megkapja azt a kezdő lökést, amely hiányzik Önből, a lendület pedig utána sodorni fogja, az akadályok pedig észrevétlenül tűnnek el Ön elől.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érdemes kicsit átgondolni az elmúlt napok eseményeit, különösen azt szem előtt tartva, kik azok, akik eljátszották a bizalmát és kikre támaszkodhatott. A csalódás, melyet érez, ugyan maga alá temeti, de ezen az úton végig kell mennie ahhoz, hogy emelt fővel felállva tudja folytatni mindazt, amit elkezdett. Márpedig csak akkor lesz képes valóban továbblépni és végül továbblépni, ha a kitűzött céljait elérheti.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Új fordulat várható egy bizonyos kérdésben, pedig Ön már azt hitte, lezárták az ügyet. Most azonban ismét foglalkoznia kell vele, ráadásul ebben a megvilágításban teljesen más eredmények várhatóak, mint azt előzetesen gondolta volna. Mindez leginkább arra ösztönözze, hogy mihamarabb végérvényesen letudja, és valóban továbbléphessen, mert így már nem is áll annyira közel a szívéhez, hogy érdemes lenne komolyabb energiákat belefektetni.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Sokat spórolhatunk, ha a lakberendezési áruházak polcai helyett a kreatív boltot, vagy a szerszámáruházat választjuk, ráadásul saját kezűleg sokkal egyedibb dekortárgyakat alkothatunk. A 5-Minute Crafts alábbi videójában páratlan ötleteket tálal, amelyekkel valódi...

Eljött végre a grillszezon
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Grillételek: egészségesebbek az olajban vagy zsírban sült társaiknál. A jó idő beköszöntével hivatalosan is elkezdődött a grillszezon. A grillételek egyik előnye, hogy egészségesebbek, mint az olajban vagy zsírban sült társaik – annak érdekében, hogy minél egészsé...