Napi horoszkóp – 2018. május 11.

Napi horoszkóp – 2018. május 11.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a Merkúr együtt áll az Uránusszal az ön első sorsterületén, ami miatt az agya gyors fordulatszámon pörög, feje tele ötletekkel. Jegyzetelje le őket.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma az ön első sorsterületén áll a Nap, egy jótékony fényszöget alkotva a Plútóval, ez tengernyi energiával látja el.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Munkahelyén főnökei ma egy váratlan kiküldetés lehetőségével lephetik meg, ennek örülnie kellene, mert később rengeteget profitálhat belőle.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma az ön uralkodó planétája a tizedik sorsterületét látogatja meg: ez azt jelenti, hogy elismerik munkáját, nyugodtan ötleteljen, főnökei meglátják önben a lehetőséget!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma valami nagyon eredetire vágyik, lehet, hogy már ma megkezdi a hétvégét, és elutazik valahová.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Valamilyen formában kapcsolatba kerülhet a joggal, kedvező elbírálással számolhat. Kisebb utazást, kiruccanást is jeleznek a bolygók.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Sikeres szerződéskötésre lehet ma lehetősége, ami talán egy ingatlannal kapcsolatos, de nehéz meccset kell lejátszani, és be kell dobnia diplomáciai érzékét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma az egészségéért aggodalmaskodik, ám ez felesleges. Lehet, hogy néhány kilóval többet mutat a mérleg, ennek nem kell túlzott jelentőséget tulajdonítani.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Eluralkodhat önön a kishitűség, pedig nagyobb feladatokkal is meg tudna birkózni. Igaz, most fontosabb lenne, hogy a lelkét rendbe tegye.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az egész zodiákusban senkinek sincs annyi energiája, mint ma önnek, bármit megvalósíthat! Ez valószínűleg a munkahelyén fog lejátszódni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rengeteg ötlete van, mint mindig, de valaki most nem engedi megvalósítani szárnyalását: az illető lehet egy riválisa.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Munkahelyén legyen merész, de szavait tettek is kövessék, mert ha frázisokkal próbálja motiválni a környezetét, szertefoszlanak az előléptetésről szőtt álmai.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Okos időbeosztással, becsületes felkészüléssel nem lesz a vizsga akadály. Literszámra fogy a kávé, az energiaital, fáradtan telnek a nappalok, könyvkupacok hevernek a lakásban mindenütt. A napokban az érettségiző diákok gombóccal a torkukban indulnak az írásbelikr...
A természet újjászületését az évszakkal együtt mi is átéljük
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A „ravasz tavasz” praktikáihoz ad tanácsokat az orvos-természetgyógyász. Melegben jólesik a kellemes szélfúvás, de ha metszővé válik, védeni kell a nyakat, a vállat, és annak nagyon érzékeny hátsó részét. Meleg sál viselésével, a napi hőmérséklethez igazodó öltözk...