Napi horoszkóp – 2018. június 11.

Napi horoszkóp – 2018. június 11.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a második sorsterületén halad áll, egy kellemes fényszöget alkot a Plútóval, ami lehetőséget ad önnek az anyagiak újrarendezésére. Kiváló ötlete lehet a befektetésekhez, spekulációkhoz, ma a pénzügyek kerülnek előtérbe szerencsés formában.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold az ön jegyéből trigont alkot a Plútóval, ma az érzelmei erőteljesebbé válhatnak, ezt szeretné megosztani partnerével, aki erre fogadókészséget is mutat. Ez a fényszög hatalmas lelki tartást is ad. Biztonságos háttérre van szüksége érzelmi és anyagi értelemben egyaránt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma kissé zárkózottabbá válik, kedve van az egyedül végezhető munkákhoz, könnyebben tud tevékenykedni egymagában, mint a nagy nyilvánosság előtt. Alapvetően közlékeny a hajlama, ma azonban mégis titoktartásra kényszerül: egy kollégájáról tudhat meg valamit, amit nem szabad tovább adnia.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az ön védelmezője a Hold, ma a Bika jegyében halad a Plútóval trigonban: ön érzékeny, ezért a védettség érzésére van szüksége. Vigyázzon, most hajlamos túlreagálni a dolgokat!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önnek szüksége van az elismertségre, ezt ma meg is fogja kapni. Karizmatikus kisugárzása van, könnyen talál ma követőkre, kitűnő érzékkel lelkesít másokat. Méltóságteljes a fellépése, mert tudja, hogy megbecsülik, így jól szerepel társasági összejöveteleken vagy a tárgyalásokon.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma ön új horizontok után vágyódik, ösztönösen törekszik a távolba, belülről meg van győződve arról, hogy egy magasabb erő vezeti. Tudja, hogyan kell leegyszerűsíteni a munkáját, ügyesen átruházza hatáskörét másokra. Mindenről tájékozott és jól tud tanácsot adni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az önben rejlő békesség annak a következménye, hogy az élet elkerülhetetlen dolgait elfogadja. Ma befogadóan áll környezetéhez, a békülékeny természete mindenkiben szimpátiát kelt. Nagyon ügyel a kapcsolatai ápolására, remek diplomáciai készségével kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerül.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma semmilyen gyanús kompromisszumba nem megy bele, bátran beszél arról, amit mindenki elhallgat. Könyörtelenül megtalálja mások legsebezhetőbb pontjait és ezzel egy gyógyulási folyamatot indíthat el náluk. Rendkívüli lelki erővel rendelkezik, amit vágya mozgat meg, hogy elérje célját – az ön felett uralkodó Plútónak köszönheti ezt, amit ma a Hold ösztönöz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold az ön hatodik sorsterületén halad át a Plútóval trigont alkotva, ezért ma az ön figyelme fókuszában egészsége áll. Igyekszik mindent helyesen és jól csinálni vagy kijavítani, így a Plútó egy gyógyulási folyamatot indíthat el betegség esetén. A rendszeres napi munkabeosztást szintén célul tűzte ki, elősegíti ezt, hogy a Hold Föld-jegyben van.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma könnyedén bedolgozza magát minden területen és remekül hasznosítja magát. Probléma nélkül tud mozogni mindenféle társadalmi körökben. Most igazán nyitott szellemű, okosan elemez, munkahelyén remek megoldásokat talál, a legnehezebbnek tűnő feladok ellátásában is. Meglepő ötleteket javasol, és kristálytiszta döntéseket hoz, mindez a Merkúr átvonulásának eredménye az ön hatodik sorsterülete felett.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön egyszerre több dologgal is tud foglalkozni. Nem szereti ma a kötelességet, az életet és a szerelmet is játéknak fogja, teljesen tudatában van fellépése hatásának, egész lényével a rivalda fényébe lép. Mindenféle játékokban nagyon okos, a szerelmi játékokban meg főleg…

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai napját hitbéli fel- és félreismerések tarkítják, ez aláássa önbizalmát. A reális félelem a túlélést szolgálja, de a belső szorongás kontrollálhatatlanná válik… Próbáljon ki ma valamilyen relaxációs technikát!


Dolgozósarok a beépített erkélyen
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nézzük, mit, miért érdemes elrejteni a lakásban! – Van egy olyan mondás, miszerint: minél többen élünk a földön, annál kevesebb hely jut egy emberre. Milyen igaz ez az otthonunkra is – osztozik a véleményben Kemény-Lupák Éva lakberendező, aki szerint a nagyvárosi ki...

A kihagyott reggelinek komoly szerepe van az elhízásban
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ha kihagyom a reggelit, lefogyok; elég, ha bekapok pár falat péksütit a metróban; az italok nem számítanak a napi kalória-bevitelbe… Sorolhatnánk a reggelizés körüli tévhiteket, amik oda vezetnek, hogy tízből három magyar teljesen kihagyja az egyik legfontosabb főétk...