Napi horoszkóp – 2018. február 23.

Napi horoszkóp – 2018. február 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sürgős anyagi gondjai támadhatnak. Tárgyalásai során nem az ön szavai érvényesülnek, jogosan érzi, hogy figyelmen kívül hagyják a véleményét. Higgadtsággal többre megy majd. A szerelmi élete önnek is jól alakul!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az uralkodó bolygója kellemetlen fényszögben van a Marssal. Nem biztos, hogy nagy kedvet érez az anyagi ügyek intézéséhez, pedig szükséges lenne… Ilyenkor gondoljon arra, hogy meg kell alapoznia a családja jövőjét. Takarékoskodással úrrá lehet a gondokon.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehezen tartja fejben kötelességeit és a határidőket. Szertelensége miatt esetleg bajba is kerülhet, rendezze hát gondolatait. Kérdéseire hamarosan megkapja a válaszokat, legyen egy kicsit türelmesebb!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold kellemetlen kapcsolatban van más bolygókkal. Lehetséges, hogy szomorú a munkája miatt. Ha nem érzi jól magát, akkor is el kell végeznie a feladatait. A legjobb lenne, ha szigorúan tartaná magát a programjához.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Vágyai könnyen teljesülnek, hiszen a Mars jó fényszögben van az Oroszlán jegyével. Tegyen többet azért, hogy tovább javuljon a közérzete. Mondjon le a zsíros ételekről, fogyasszon több vitamint, és ügyeljen a kiegyensúlyozott táplálkozásra.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sokan fogják csodálni végtelen energiáját, lelkesedését. Igyekezzen mindenkivel a legbarátságosabban viselkedni, akkor is, ha egyesek kivívják az ellenszenvét a viselkedésükkel.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz a Halak jegyében áll. Egészsége kissé hadilábon áll, ezért lehetőleg kímélje magát. Teste világosan érezteti önnel a terhelhetőségének határait, és ezt muszáj lenne figyelembe vennie. Fogyasszon minél több vitamint tartalmazó élelmiszert.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Jupiter és a Plútó jó fényszögben van. A szerelmi energiái erősek, és egy véletlen találkozás nagyon jelentős hatással lehet a jövőjére. Még ha első pillanatban nem is lobban fel azonnal a láng, próbálkozzon egy második kísérlettel is…

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napon kimondottan érzékennyé válik. Ma mindent személyesnek vesz, amit mondanak önnek. Képzeletben vonjon maga köré egy falat, ha a többiek túl közel kerülnek önhöz, vagy túl sokat követelnek öntől.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Szaturnusz a Bak jegyében áll. A fellépő problémákat nyugodt természetével higgadtan el tudja hárítani magától. Csak így tovább!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma meg kell próbálnia elfojtás helyett hangot adni az érzelmeinek, és közben ügyelni rá, hogy zaklatott lelkiállapotában ne mondjon olyasmit, amit később megbánhat…

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Vénusz a Halak jegyében áll. A szerelem terén igazi csodák történhetnek. Talán valaki szerelmet vall önnek, akiért már hosszú ideje rajong, vagy megismerkedhet valakivel, akivel egy hosszabb kapcsolata is kialakulhat.


Nyáron, nyár végén és tavasszal házasodnak
Budapest - Magyarországon a házasságkötések száma 2010-ig csökkenő tendenciát mutatott. Magyarországon a házasságkötések száma 2010-től kezdődően folyamatosan növekedett, az utóbbi húsz év legtöbb esküvőjét pedig 2016-ban tartották. 2010 a mélypont Az 1970-es években átlagosan 97 ezer, az 1980-...

Böjti étel lehet: sok-sok zöldség és tészta
Borsod-Abaúj-Zemplén - Van miből válogatni annak, aki böjtölni szeretne. Vége a farsangnak, hamvazószerda ünnepével elkezdődött a húsvétra felkészítő negyvennapos böjt. Hagyományosan a hitben való elmélyülés, a kiengesztelődés és a lemondás időszaka ez, ami az étkezésben is megmutatkozik. Érdemes...

Szeretjük a teát
Magyarország - A világon a víz után a második legnagyobb mennyiségben fogyasztott ital a tea. A világ legtöbbet teázó nemzete a török, a magyarországi éves 278 grammos fejenkénti hazai felhasználás egyáltalán nem mondható kiemelkedőnek – írja a Táplálkozás, Életmód, Testmozgás Platform vizsgálata...