Napi horoszkóp – 2018. február 22.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. február 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma sajnos nem a legkellemesebb dolgokat mutatják a bolygók. Nyugtalan lehet, túlzottan kapkod, az idegrendszere sem stabil. Próbáljon lazítani és kivárni, míg a „vihar” elcsitul.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold ma szemben áll a Jupiterrel. Vitákra, összetűzésekre kerülhet sor. Egyszerűen nem akarja, hogy bárki is megmondja önnek, mit tegyen. Ha viszont békén hagyják, nagyobb áldozatra lesz képes, mint ami elvárható lenne.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha már hosszabb ideje meg akar változtatni valamit, most meg jön hozzá az ötlete. Ma sokat fog kommunikálni, többnyire az ön kezdeményezésére. Úgy érezheti, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és nagyon közlékennyé válik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Bika jegyében áll, a vágyait, reményeit mutató sorsterületen. Fontossá válnak számára a barátok közötti érzelmi kapcsolatok és támogatás, különösen a barátnők részéről. Tartózkodjon azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az ön uralkodó bolygója a Halak jegyében áll, jó fényszögben a Marssal. Ez egy rendkívül előnyös bolygókapcsolat. Elismerést tud kivívni magának, fokozott erőfeszítésének eredményeképpen. Vigyázzon arra, hogy ne legyen meggondolatlan.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az uralkodó bolygója szemben áll önnel. Kommunikáció, tárgyalások, üzleti ügyek, közlekedés vagy hosszabb utak megkezdése szempontjából éppoly kedvező ez az időszak, mint elmélyült eszmecserék folytatására.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz együtt áll a Neptunusszal. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet. Ezeket az energiákat legjobb, ha átforgatja pozitív irányba, és inkább a szenvedélyes szerelmet mutatja meg a párjának…

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Most bebizonyíthatja a hűségét. Ha valami elrontotta a kedvét, ne a másikon töltse ki bosszúságát! Kiemelten fontossá válnak a párkapcsolati kérdések és a családi ügyek. A család idősebb hölgytagjaira is fordítson több figyelmet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Jupiter szemben áll a Holddal. Néhány hiba miatt bosszankodnia kell. Ön nagyon kedves ember, ám ha felbosszantják nem könnyen felejti el a sérelmeket. Haragtartása sajnos a mai napot is beárnyékolhatja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Merkúr a Halakból jó fényszöget vet az ön jegyére. Ma hajlamosabb lesz arra, hogy vásárolni induljon, és olyasmit is megvegyen, amire esetleg semmi szüksége sincs. Este sok feladat vár még önre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az Uránusz még mindig a Kos jegyében áll, számtalan lehetőséget ad önnek arra, hogy új dolgokat próbáljon ki. Ragadja meg a kínálkozó alkalmakat. Rokonai, vagy barátai közül, az egyiknek a kedves telefonhívása feldobja majd a napját.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ez a nap elsősorban a tervezgetésé, a kivitelezés várat magára. Hiányzik önből ugyanis a tettvágy, bár szellemileg friss. Most csak előkészületeket tegyen.


Debrecen - Bizonyos élethelyzetekben leblokkolhat az egyén, amitől tehetetlenné válhat. Manapság számtalan szexuális bűncselekményt követnek el védtelen nők ellen. Február 10-én a Napló és a Hajdú Online is foglalkozott már a problémával, amikor bemutattuk Molnár Csiki Maren „Hazakísérő Telefon” ...

A férfiak ruhatára eléggé stabil. Talán nem is bírnák, ha a nőkhöz hasonlóan egyik szezonban piros papucsba, a másikban madármintás felsőbe kellene öltözniük a sikerért. Egy klasszikus alapdarab például a kardigán. Van olyan ruhadarab, amiből sosem árt még egy Télen és hűvösebb időben tavassza...

Sok embert zavar a megereszkedett szemhéj, a különböző kinövések , elváltozások a bőrön, amiket gyorsan és egyszerűen tudunk kezelni, helyi beavatkozásokkal, mégpedig elérhető közelségben, Miskolc belvárosában, a Santa Lucia Egészségcentrumban, ahol a legmodernebb technológia segítségével kezelhetőe...

A gyemekvállalás nem lehet hátrány a munkában
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Így könnyítheted meg a visszatérést a munka világába szülés után. A gyermekvállalás még ma is mumus a munkaerőpiacon: sokszor már az állásinterjún felmerül a kérdés, hogy a jelentkező szeretne-e a jövőben gyereket vállalni. A nők később is félve osztják meg munkaa...