Napi horoszkóp – 2018. február 21.

Napi horoszkóp – 2018. február 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szerencsére az ön uralkodó bolygója, a Mars jó fényszögével elsöpri az ön felett átvonuló sötét fellegeket. A nehéz bolygókapcsolatok ellenére szerencsére minden simán fog menni. Délután egy szerencsés véletlen nagy örömet szerezhet önnek. Nyerhet is valamit a mai nap folyamán.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egyedül csak a Jupiter áll szemben önnel. Minden bolygó azon igyekszik, hogyan varázsolja még szebbé ezt a napját. Ugyancsak alkalmas az idő, hogy jogásszal vagy bármilyen más profi szakemberrel konzultáljon. Bírósági dolgokban az ön javára fognak dönteni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Négy bolygó áll az ön hivatását jelző sorsterületen, a Merkúr is közöttük van. Eredményes lépéseket tehet foglalkozásával kapcsolatban, munkahelyi ügyekben. Ez vonatkozhat bármire, kezdve egy tanfolyamra való jelentkezéstől, beosztásának megvitatásáig feletteseivel.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Próbáljon azonosulni azzal, amit tennie kell. Az emberek, akikkel ma dolga van, megkövetelik, hogy ön is részt vegyen a feladatokban, és a lelkesedést is elvárják. Ne kritizáljon senkit, és ne is tegyen panaszt. A szerelemben adódhat kellemes meglepetés.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Új lehetőségek nyílnak meg az ön számára, és mindennapi tevékenységeit is könnyen el tudja végezni. Az elégedettségéhez hozzájárul még, hogy találkozásai vidámak és önfeledtek lesznek. Ma különleges meglepetésekben lehet része.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Neptunusz más bolygók társaságában szemben áll az ön jegyével. Barátságos természete sok kellemetlenségtől meg tudja kímélni önt. Figyeljen ma oda a találkozásaira. Meglepő dolgok történhetnek. Tudomására juthat valami, amit a másik titkolni akart.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most megkaphatja azt az elismerést, amiért az elmúlt évek során keményen megdolgozott. Legyen óvatos és győződjön meg arról, hogy minden lépése megfelel-e a normáknak. Néhány meglepő információ birtokába juthat!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hagyjon magának több időt, végezze sorban a feladatokat, és ne terhelje túl magát. A környezetében lévő emberekkel is összetűzésbe kerülhet, erre figyelnie kellene.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sok minden másképpen alakulhat, mint ahogyan ön eltervezte. Nagyon rugalmasnak és türelmesnek kell lennie, hogy átvészelje a délelőttöt. Hajlamos lehet ma a túlfűtött érzelmekre, a csapongó lelkiállapotokra. Rázza fel magát, tegyen valami olyan dolgot, amit már régóta szeretne!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma nyugtalanságot érezhet. Sajnos ez ellen nem sok mindent lehet tenni, de egy spontán ötlet jó lehetőségeket kínálhat. Ne üldögéljen tétlenül! A Vénusz a Halak jegyében áll, szerelmi élete nagyon jól alakul.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A bolygók egy kicsit féktelenné teszik önt. Könnyen lehet, hogy csupa merészségből olyan döntést hoz, amit utólag meg kell bánnia. Ma még egy szerencsés véletlen is lehetséges, ami teljesen váratlanul éri majd.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Visszavonultságra és csendre van szüksége, hogy kipihenje, és új erővel töltse fel magát. Legjobb, ha csak úgy engedi megtörténni a dolgokat. Figyelje meg, hogy mit álmodik, és írja fel őket. Sokat tanulhat belőlük!


Mind többen böngésznek az interneten testi nyavalyájuk oka után kutatva. Vitaminok, táplálék- és étrend-kiegészítők egész sorát találhatjuk. Tájékozódásra jó a világháló, onnan rendelni viszont igencsak kockázatos (felvételünk illusztráció)
Debrecen - Használjuk okosan a világhálót: a tájékozott, odafigyelő, saját baját értő beteggel könnyebb dolga van az orvosnak. – Az orvosok a kompetenciájukba való belegázolásnak tartják, ha a beteg azzal kezdi, hogy a tüneteinek utánanézett már itt és itt, és úgy gondolja, ez és ez a baja – mo...

Mit tennél, ha olyan helyzetbe kerülnél, hogy iható vizet kellene készítened a nyilvánvalóan szennyezett vízből? Ha azt a logikus választ adtad, hogy felforralnád, akkor nem haladsz rossz nyomon, ám a helyzet nem ennyire egyszerű. A videóból megtudhatod, hogy milyen népszerű túlélési tanácsokat tudt...