Napi horoszkóp – 2018. december 15.

Napi horoszkóp – 2018. december 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Olyan emberekkel vegye körbe magát, akikre támaszkodhat. Bár egyedül is képes lenne megbirkózni az akadályokkal, fontos, hogy kapjon biztatást.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Már csak pár lépés választja el a céltól, most nem adhatja fel. Gondoljon vissza az eddig elért eredményekre, melyeket elsősorban önmagának köszönhet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az első lépések után elbizonytalanodik, hiszen több akadály is felmerült. Ez nem azt jelenti, hogy képtelen lenne végigmenni az úton, csak át kell gondolnia, alaposan felkészült-e.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Számolnia kell azzal, hogy a döntésének következményei lesznek. Nem vihet mindenkit magával, akiket hátrahagy, megszakítják önnel a kapcsolatot.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ne hátrafelé nézzen, hanem előre. A céljait kell szem előtt tartania, ha az akadályokat le akarja küzdeni. Ne engedje, hogy a kudarcai legyengítsék.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne engedje, hogy kihasználják. Túl könnyen mond igent, és így a saját feladatai háttérbe szorulnak. Amikor pedig önnek kell a segítség, senkit nem talál, aki ugyanezt megtenné önért.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Amint felismeri, hogy letévedt az útjáról, képes azonnal cselekedni és szükség szerint változtatni. A figyelme azonban nem lankadhat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Miközben új teendőket keres, hajlamos megfeledkezni az ígéreteiről. Addig ne induljon el új úton, míg nem gondolja át, vannak-e még elintézetlen ügyei.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Amikor egy olyan emberben csalódik, aki közel állt önhöz, különösen nehéz azt feldolgozni. Mivel képtelen a gondolataiból kiverni ezt, és csak az okok után kutat, ne keressen új feladatokat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ugyan azt érzi, valamikor letért az útról, egy hang azt súgja, ne adja fel. Keresse a megoldást, hogy mégis elérhesse az eredetileg kitűzött céljait.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem okolhat másokat, hogy új utat választott. Ők javasolták, de a döntés az öné volt. Mondhatott volna nemet, de nem tudott ellenállni a csábításnak.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem kell a háttérbe vonulnia, megérdemli az elismerést. Bár az ötlet nem öntől származott, de sokat tett a sikerért. A legjobb pillanatban bukkant fel, hogy erősítse a csapatot.


Illusztráció
Budapest - Évről évre egyre nagyobb az érdeklődés a karácsonyi időpontok iránt a szálláshelyeken: idén 85 százalékkal nő a forgalom a december 22-26. közötti időszakban a Szállás.hu előfoglalási adatai szerint. A szállásfoglaló oldal szerdai közleménye szerint tavaly 120 százalékos volt a...
A szakértő szerint elengedhetetlen, hogy megmaradjon a kíváncsiság egymás iránt, éljünk át közösen sok újdonságot, és legyen egy kis kockázatkeresés
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - „Nincs az életnek még egy olyan területe, amely a személyiséget oly sokoldalúan érintené, mint a házasság.” Minden tettünk és gondolatunk jelzésértékű. A cselekedeteinket sokszor az érzéseink irányítják, éppen ezért nem meglepő, ha néha olyat mondunk, úgy járunk e...
Háfra Noémi (k) a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság első fordulójában játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen.
Montbéliard - A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re kikapott a legutóbb ezüstérmes Hollandia csapatától a Franciaországban zajló Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, szombaton Montbéliard-ban. A két csapat 44. alkalommal találkozott egymással, a magyarok negyven győzelem mellet...