Napi horoszkóp – 2018. augusztus 31.

Napi horoszkóp – 2018. augusztus 31.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Még önmagának sem vallotta be, hogy az út, amelyen elindult, tévesnek bizonyult. Amíg ezt nem vállalja fel, képtelen lesz kilábalni a gödörből.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Amikor megfogalmazza a véleményét, csak az vezérli, hogy őszinte legyen. Próbáljon meg ne csak a saját fejével gondolkodni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csak akkor tudják tisztázni a nézeteltérést, ha megnyugszik. Amíg feszült hangulatban szajkózza a véleményét, képtelen megérteni a másik fél álláspontját. Legyen türelmes, de elsősorban nyitott.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az akadályok nem azért keletkeznek, hogy elbizonytalanodjon, hanem azok által mutassa meg a kételkedőknek, valóban elszánt és hisz a sikerben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tudta, nem lesz akadálymentes az út, most mégis elgondolkodik, szeretne-e végigmenni rajta. Ne veszítse szem elől a célokat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nehéz időszak kezdődik, erre fel kell készülnie. Nem feledkezhet meg a már folyamatban lévő kötelezettségeiről sem. Igyekezzen minden nyitott kérdésre választ találni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy találja meg a helyes utat, ha nem csak a saját érdekeit tartja szem előtt, de a szűkebb környezetére is tekintettel lesz.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bár kész tervvel kezd neki a napnak, egy váratlan esemény ezt felborítja. Nem kell bosszankodnia, végül valamennyi feladatával végezhet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne legyen türelmetlen, így feszültebbé válik a hangulat és csak tovább nő önök között a távolság. Lépjen a tettek mezejére, így mutatva be, mire gondol.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Képtelenség önnek nemet mondani, de ezzel ne éljen vissza. Csak akkor kérjen segítséget, ha ez valóban elkerülhetetlen. Amíg lehet, haladjon egyedül az úton.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem tudja elkerülni a váratlan akadályokat, de rendelkezik kellő rutinnal, hogy ne essen kétségbe. Tudja, kihez fordulhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha kétségei támadnak, mi lenne a helyes, álljon meg egy percre, hogy nyugodtan átgondolhassa a következményeket. Ennek birtokában már tudni fogja, merre is érdemes továbbmenni.


Ha a kamaszok felhagynak a dohányzással és az ivászattal, az artériák ruganyossága visszatér a normál állapotba
London - Már 17 éves korra látható károsodást okoz az artériáknak a dohányzás és az alkoholfogyasztás brit kutatók szerint. Az általuk végzett vizsgálatok kimutatták, hogy már kamaszkorban elkezdődik az artériák merevedése, amely a későbbi szív- és érrendszeri problémák, mint a stroke és a szívro...

Albert Einstein
A lángelmét bizony nem adják ingyen: a most következő nagyszerű emberek igazi csodabogarak voltak, igencsak fura szokásokkal. Azzal mindenki tisztában van, hogy mi történt Vincent van Gogh fülével, de azt például tudták, hogy Alfred Hitchcock félt a saját filmjeitől? Vagy azt, hogy Pablo Picassót im...