Napi horoszkóp – 2018. augusztus 30.

Napi horoszkóp – 2018. augusztus 30.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hatalmas lendülettel kezdi a napot, de ha nem jönnek az eredmények, hamar félreteszi a feladatokat, amelyek nehézséget okoznak. Bízzon magában!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Csak addig kell valahogy eljutnia, hogy átlendüljön a holtponton. Ehhez nem támogatásra, de eredményekre van szüksége.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha az ön kezében összpontosul az irányítás, elégedetten tevékenykedik. Ha megpróbálják valamilyen irányba terelni, ellenkezik. Ismerje fel a jó szándékot és ne ellenkezéssel válaszoljon.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha mindig más kedvében igyekszik járni, a nap végén elégedetlenül nyugtázza, hogy az elképzeléseire végül nem maradt ideje.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Gondoljon a sikerekre, ne csak a kudarcok járjanak a fejében. Ha mindig csak azt elemzi, mit kellett volna másképp csinálnia, egy idő után megreked.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bár igyekszik kézben tartani az irányítást, néha kénytelen lesz rögtönözni. Nem csak ön befolyásolja ugyanis a napját, alkalmazkodnia kell a környezetében élőkhöz is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az úton önnek kell végigmenni, azt senki nem teheti meg ön helyett. Ez egy hosszú folyamat lesz.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A problémától akkor tud megszabadulni, ha ezt valóban akarja is. Amíg csak bűnbakot keres, sajnálja önmagát, hogy ebbe a helyzetbe került, nem lesz kiút.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Először meg kell teremteni a nyugodt légkört, elsimítani a nézeteltéréseket, utána lehet tervezni a közös munkát. Menjen elébe a felesleges vitáknak.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egyedül kell megbirkóznia az önre váró feladatokkal, túl feszült ugyanis ahhoz, hogy képes legyen megtalálni a közös hangot a környezetében élőkkel. Ne is erőltesse.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bár a környezetében feszültség uralkodik, igyekszik megőrizni a nyugalmát. Végül az irányítás is az ön kezébe kerül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Határozott elképzelésekkel vág neki az útnak. Amíg hisz a sikerben, képes ellenállni a hangoknak, melyek arról akarják meggyőzni, nem számíthat a sikerre. Hasznosítsa a tapasztalatait.


Ha a kamaszok felhagynak a dohányzással és az ivászattal, az artériák ruganyossága visszatér a normál állapotba
London - Már 17 éves korra látható károsodást okoz az artériáknak a dohányzás és az alkoholfogyasztás brit kutatók szerint. Az általuk végzett vizsgálatok kimutatták, hogy már kamaszkorban elkezdődik az artériák merevedése, amely a későbbi szív- és érrendszeri problémák, mint a stroke és a szívro...

Albert Einstein
A lángelmét bizony nem adják ingyen: a most következő nagyszerű emberek igazi csodabogarak voltak, igencsak fura szokásokkal. Azzal mindenki tisztában van, hogy mi történt Vincent van Gogh fülével, de azt például tudták, hogy Alfred Hitchcock félt a saját filmjeitől? Vagy azt, hogy Pablo Picassót im...