Napi horoszkóp – 2018. augusztus 23.

Napi horoszkóp – 2018. augusztus 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sokat mozog emberek között, mégis a saját útját járja. Nem engedi, hogy befolyásolják, de ha a saját érdekeit össze tudja egyeztetni másokéval, szívesen segít.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A kezdő lendület még hiányzik, de tele van tervekkel. Ossza meg ezeket olyanokkal, akikben megbízhat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár nem szívesen kér segítséget, be kell látnia, egyedül képtelen megbirkózni az akadályokkal. A saját útját szerette volna járni, most mégis át kell lépnie a saját korlátait.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A halogatott döntéseket ideje végre meghozni. Szellemileg friss, így fel tudja tenni azokat a kérdéseket, melyekre választ kell találnia, ha tovább akar lépni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ismét felszínre kerülnek a problémák, melyeket eddig nem tisztáztak, csak beseperték a szőnyeg alá. Összpontosítson!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Akikre úgy gondolt, hogy számíthat rájuk, most cserbenhagyták. Emiatt ne bosszankodjon, mert egyébként sincs sok energiája, azt nem pazarolhatja. Keressen maga mellé új embereket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Elvesztette a bizalmát azokban, akikre eddig számított, így a most felmerülő problémát egyedül próbálja megoldani.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Olyan embereket engedjen magához közel ezen a napon, akik már ismerik a rosszabbik énjét is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Észrevétlenül bántja meg a környezetében élőket azzal, hogy nem válogatja meg a szavait. Ami a szívén, az szinte gondolkodás nélkül már a száján, így sebeket ejthet az érzékenyebb lelkeken.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Össze van zavarodva és az a legijesztőbb, hogy nem is igazán érti, hogy került ebbe a helyzetbe. Lépjen vissza, talán még a kezdeteknél csúszott félre valami.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Amikor fáradt, nehezebben viseli a feszültséget is. Igyekezzen ezért elkerülni az olyan helyzeteket, ahol ez kialakulhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Legyen ez a nap a lazításé, tervezzen kevesebb feladatot, csak a határidősökkel foglalkozzon. Vannak még ígéretei, melyeket nem valósított meg, de ha ezek ráérnek, halassza el.


Szeretik a különleges söröket
Miskolc - Felteszik maguknak a költői kérdést: miért nem lehet ezt a boltban kapni? Manapság, amikor reneszánszát éli az élet tulajdonképpen minden területére kiterjedő kézműves megvalósítás, nem csoda, hogy a házi sörfőzés is egyre népszerűbb. Pár fiatal kitalálta, hogy Miskolcon megpróbálják ­ö...

14. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál - Záróünnepség a Művészetek a Házában
Budapest - Tizenkilenc produkció, köztük Nemes Jeles László Napszállta című második játékfilmje lesz látható szeptember 14. és 23. között a 15. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál nagyjátékfilmes versenyében - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a tizenkile...