Napi horoszkóp – 2018. augusztus 22.

Napi horoszkóp – 2018. augusztus 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A párkapcsolatában felmerülő problémákat most csak nagy harc árán tudja leküzdeni. Pénzügyi problémák esetén kérje jogi tanácsadók segítségét.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Merkúr kedvezőtlen fényszögben áll az ön jegyével. Ha lehetséges, csak akkor dolgozzon, ha abban örömét leli.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Vénusz ragyog a szerelmet jelző sorsterületén. Ha ön még egyedülálló, akkor most még válogathat is, olyan sokan szeretnék elnyerni a szívét. Ne engedje senki által befolyásolni magát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Öt bolygó is támadja a Rák jegyét. Túlérzékeny állapotban lehet. Vigyázzon, a túláradó érzelmek nem kedvezőek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lehet, hogy későn érkezik az elismerés, de mindenképpen sikeresen fogja zárni ezt a hónapot. Az előléptetése szinte biztos.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Csupa jó fényszögeket kap a Szűz jegye. A mai nap rendkívül kellemesen alakul. Sok érdekesség történik, ami felkeltheti a kíváncsiságát. Igyekezzen csak építő jellegű kritikát mondani, különben könnyen sértődés lehet a vége.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most úgy érezheti, mintha fegyvertelen volna a szó valós, és átvitt értelmében is. Ha teheti, ne ma induljon hosszú útra.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Jupiter még mindig a Skorpió jegyében áll, ez előnyös mindenhez, amit tervezett. Legyen az pénzbefektetés, jogi ügylet, biztos lehet, hogy szerencsésen alakul.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem nevezhető rossznak ez a nap. A jó fényszögek javítják a szerelmi kilátásait, jó esélyeket adnak az ingatlanügyletek bonyolításához.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Maradjon továbbra is visszafogott, óvatos. Komoly hírnévre tehet szert valamely tudományágban, nagyobb lehetőséget kap, hogy bankszámláját növelje.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Merkúr szemben áll az ön jegyével. Ez elhamarkodott cselekedetekre biztathatja. Pihenjen sokat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Nap holnaptól már szemben áll a Halak jegyével. Így jogosan érzi, hogy csökken az energiája, kedvetlen és fáradt lesz. Pihenjen minél többet, és próbálja meg csökkenteni a feszültséget.


A gyakori és visszatérő fülproblémák alapos kivizsgálást igényelnek
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A legnagyobb kánikulában is könnyen meghűlhetünk. A napok óta tartó hőséget sokan csak a légkondicionáló mellett képesek elviselni, ám óvatosságból érdemes rövidebb időre és alacsony fokozaton használni a készüléket, annak káros hatásaitól tartva. Éjszakánként a ...

Az alapvető szájhigiéniai szabályok betartásával meg lehet óvni fogunk és a fogíny egészségét
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A nagy melegben könnyebben belobban a gyulladt fog. A begyulladt fog állandó fájdalommal jár, a hideg és a forró ételek és italok fogyasztása során csak fokozódhat. Ha nem javul, ki kell húzni A foggyulladást többségében a foggyökérből kiinduló fertőzés idézi elő....