Napi horoszkóp – 2018. április 13.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. április 13.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Halak jegyében van. Makacs hangulatban van, és összeférhetetlenül viselkedik. Lehet, hogy észre sem veszi, hogy mindenkit megsért – köztük a párját, aki semmit nem vétett. Engesztelje ki, hogy el ne veszítse!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Miközben a munka hősévé válik, fontos, hogy néha lazíthasson is egy kicsit. Ha üzleti tárgyalása adódik, ne tegyen olyan engedményeket, amelyeket később megbánhat. Így anyagilag is rosszul jár!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold a Halak jegyében jár. Munka után ne a barátokkal szervezzen programot, inkább párjával töltse az időt. Most sokkal több gyengédséget igényel, mint általában. Pénzügyi manőverekbe most ne kezdjen!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Túl sok provokációnak lesz kitéve a munkahelyén és a közösségi élet egyéb területén is. Az is lehet, hogy valaki túlságosan agresszívan mutatja ki a közeledési szándékát, vonzalmát… Jelölje ki egyértelműen a határait!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pontot tehet egy régóta húzódó kacifántos ügy végére. A bolygók kedvező környezetet teremtenek ahhoz, hogy változtasson. Végre igénybe veheti a barátai segítségét is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Halak jegyében áll. Valaki kétségbe vonja tudását a munkájával kapcsolatban. Ez bosszantó, de ne hagyja, hogy a harag vezérelje. Szerencsére még mindig több a barátja, mint az ellensége. Este kellemes meglepetés érheti!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Erőt próbáló harcokra számíthat kollégáival, vagy egyéb nyilvános kapcsolataival. Ön mindig nagy a mérlegelésben, most különösen fontolja meg, kivel érdemes küzdelmekbe bocsátkoznia. Ha úgy találja, nem biztos a győzelem, jobb, ha bele se kezd.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jó napra számíthat, munkatársai, beosztottai hihetetlenül szorgalmasak és segítőkészek, és a főnökei is szokatlanul kedvesek. Lehet, hogy akarnak valamit öntől? Járjon nyitott szemmel! Az este egy sorsszerű találkozást hozhat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Türelmetlenebb lesz az átlagosnál, a kapkodás miatt becsúszhatnak a hibák, és hogy leplezze bizonytalanságát, hát kötekedővé válik, és ezzel magára haragítja a kedvesét és a családját.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Lehet, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem tárhat fel a világ előtt. A pletyka most nem használ sem az induló kapcsolatának, sem a karrierjének. Nehezen talál rá megoldást.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hiába dolgozik keményen, fennáll a veszélye annak, hogy a vágyai miatt esetleg túllő a lehetősége keretein. Pedig valóban kegyesen bánnak most önnel a csillagok. Legyen megfontoltabb!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Senkinek sem jó a viszonzatlan szerelem. Stabil párkapcsolatában is érdemes lenne határozott oldalát megmutatni, hiszen szinte teljesen kedvese igényei által történik minden. Álljon a sarkára! Ha elég nyitott, ma azt is észreveheti, ki az, aki viszont szívesen megismerkedne önnel!


Ettől a tűbefűző trükktől tátva marad a szád
Akinek akár egyszer az életben kellett cérnát fűzni varrótűbe, az pontosan tudja, mennyire bonyolult tud lenni a feladat. Cérnát megnyálazni, egyik szemet bezárva célozni, és megpróbálni beletalálni a lyukba. Ügyességtől, szerencsétől függően tizenöt – hússzor. Közben folyamatosan újranyálazni a cér...

London - Saját bőréből és csontjából növesztettek új alsó ajkat és állat brit orvosok egy nőnek - számolt be róla a BBC hírportálja. Val Blundennek több mint két éve kellett eltávolítani az állát és az alsó ajkát. Az 55 éves nő azóta nem tud enni, inni és beszélni, munkáját is be kellett fejeznie...

Van rosszabb dolog a halálnál? Igen, a szenvedés. Alighanem egyetértünk abban, hogy a videóban szereplő dolgok közül egyet sem akarunk átélni - de még csak nem is kívánjuk soha senkinek. Téged is kiráz majd a hideg ettől a listától. Forrás: youtube / TOP 5 [related-post post_id="380616...