Napi horoszkóp – 2018.08.17.

Napi horoszkóp – 2018.08.17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hamar elveszíti a talajt a lába alól, ha váratlan akadályokba ütközik. Vegye körbe magát olyan emberekkel, akik ilyenkor elkapják. Meg kell bennük bíznia.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bár vannak tervei, ezt nem várt események felborítják. Nem érdemes bosszankodni emiatt, hiszen változtatni úgysem tud rajta.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehéz eldönteni, kire hallgasson, ellentétes irányba próbálják terelni. Önre hárul a döntés, bár éppen azért kért segítséget, mert nem látja maga előtt a helyes választást.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Amíg nem tudja, merre tart, ne akarjon irányítani se. Hiába gondolja úgy, hogy képes lenne a folyamatokat kézben tartani, ez hamar kudarcba fulladna.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Legyen egy határozott irány, amerre elindulhat. Amíg ugyanis több cél is lebeg a szeme előtt, nem fogja meg­találni azt az utat, amelyet érdemes.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Keresi a kibúvót, de ezzel csak még nehezebb helyzetbe hozza magát. Amikor elígérkezett, még tele volt energiával, úgy gondolta, könnyedén veszi majd az akadályokat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Amíg a könnyebb utat keresi, el fog tévedni. Nincs ugyanis olyan lehetőség, hogy az akadályokat megkerülje.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne engedjen a nyomásnak, járja a saját útját. A környezetében élők ugyanis próbálják másfelé terelni, elhitetni Önnel, hogy nem jó irányba halad.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Még Ön sem biztos abban, valóban a helyes utat választotta-e. Márpedig így csak még hamarabb feladja, ha akadályokba ütközik. Kérje ki mások véleményét.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Éljen a lehetőséggel, ami váratlanul megnyílik Ön előtt. Bár nem tervezett új úton elindulni, ez most egy kihagyhatatlan alkalom.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem kell álarc mögé rejtenie az érzéseit, mondja ki azokat. Olyan körökben mozog, ahol ez nem okoz különösebb meglepetést.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kérnie sem kell, jön a segítség. Bár éppen elég erős ahhoz, hogy egyedül is megküzdjön az akadályokkal, de persze egy kisebb csapatot maga köré építve gyorsabban haladhat.


London - Egy speciális vegyület révén képesek csökkenteni bizonyos zöldségek, köztük a káposzta, a brokkoli és a kelkáposzta a bélrák kialakulásának kockázatát. A keresztesvirágú zöldségekről már régen kimutatták, hogy jótékony hatással vannak a belekre, az azonban eddig nem volt egyértelmű, hogy...

Sokan allergiások a most virágzó parlagfűre és fekete ürömre, szerencsére Ákos nem tartozik közéjük
Miskolc - Virágzik a parlagfű és a fekete üröm, amelyek kellemetlen tünetek hosszú sorát okozzák.Magyarországon nagyjából két és félmillióan allergiások a parlagfűre. Szezonja van. Már jó ideje virágzik a parlagfű a szintén kellemetlen tüneteket okozó fekete ürömmel együtt. Az Országos Közegészsé...