Helyi közélet

2015.06.05. 17:30

Interjú: Dj Franky

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Dj Franky volt, aki többek között mesélt a siófoki Palace club idei hatalmas szezonnyitó partyjáról is a miskolci hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Dj Franky volt, aki többek között mesélt a siófoki Palace club idei hatalmas szezonnyitó partyjáról is a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Dj Franky: Szia Szabi! Köszönöm kérdésed, egyáltalán nem volt unalmas. Jó ideje fut már két nagy sikerű partysorozatom az Élményterápia és a Bűnös Éjszaka, már 30 felett van az eddigi helyszínek száma és olyan városok legfelkapottabb klubjaiban jártunk eddig mint: Cegléd, Gyöngyös, Hajdúszoboszló, Kecskemét, Nyíregyháza, Ózd, Szombathely, Tokaj... Emellett persze nem hanyagolom a rezidenciáimat sem, az ősszel nyílt encsi Infinity Clubban 2-3 hetente, a miskolci RockWell-ben pedig havi rendszerességgel vagyok megtalálható. Emellett persze a hétköznapokra is akad bőven munka akár a saját, akár mások rendezvényeinek/projectjeinek promóciós munkáival. Az előző hónap kimondottan tartalmas volt, két Infinity buli, a gyöngyösi Blue Box, és a nyíregyházi 4 napos FŐHE fesztivál őrülete után következett a siófoki évnyitó...

Szabi: Egy újabb szezont nyitottál Siófokon mint Palace rezidens. Milyen volt a múlt heti nyitó buli és milyen nyarat vársz idén?

Dj Franky: 7 éve nagyon megtetszett Siófok, de még mindig izgalommal vártam ezt a hétvégét, és bár mindig ezt mondom, de ez (is) az év bulija volt! Óriási élmény és megtiszteltetés volt számomra ismét elindítani az idei Palace szezon első trackjét. Rengeteg ember, hihetetlen hangulat pezsgett hajnalig! Kevés olyan 25 éves klub komplexum létezik ma Magyarországon, ami hasonlókat tudna felmutatni, elég ha csak megnézzük a pár perces after-moviet. Bárány Attila, Julia Carpenter, Andro és Chris Lawyer is hozta a tőlük már megszokott hangulatot, velük biztosan találkozhattok még! Az idei már a sokadik szezon számomra Siófokon de még mindig várom a habpartykat, a medencés bulikat, a festék partyt, a világsztáros éjszakákat, és még sorolhatnám... Már csak néhány hét és indul az őrület. Bízunk benne hogy az időjárás is kedvező(bb) lesz, és akkor akár minden este "szombat" lehet - ahogy mondani szokták! Idén is sok külföldi sztárvendégünk lesz, Bingo Players, Nick Warren, Guy J, Sasha, és Borgeous, akinek a nevéhez fűződik a DVBBS-sel készített Tsunami is többek között. Velem a korábbi évekhez hasonlóan főként a Palace Arénában, és a Beach Barban találkozhattok, hétvégenként pedig a Gardenben is!

Szabi: Idővel tervezel-e saját zenét készíteni?

Dj Franky: A kevés szabadidőmben is zenével foglalkozom, időnként zenekészítéssel, viszont ritkán találom meg azt a hangzást, amit igazán keresek, így kevés zene került még végleges formájába eddig. Volt néhány saját és közös próbálkozás is az utóbbi évben, de amíg valamit nem gondolok legalább 99%-osnak, addig azt nem engedem útjára. Szerencsére (legalábbis számomra) megint olyan hangzásvilág felé tartanak a klubzenék, ami mindig is közel állt hozzám.

Szabi: Tervek?

Dj Franky: Amíg a siófoki szezon teljesen beindul addig vár még rám néhány buli itthon. Múlthéten a tokaji Tutajos Beachen jártam, jövőhéten nyit a Mályi Beach is, és még belefér 1-1 RockWell és Infinity Nyárnyitó buli is! Nyáron a főszerepben a bulik és a bulik közti lazítás, pihenés van. Emellett igyekszem ismét jól megtervezni az őszi/téli szezont és feltölteni a naptárat remek régi és új party helyszínekkel, hogy továbbra is népszerűsíthessem a borsodi illetve siófoki bulik/djk hírét szerte az országban. Szeretek új klubokat és közönséget megismerni, ezáltal is folyamatos a szakmai fejlődés. Sosem voltam az a röghöz kötött DJ, már 10 évvel ezelőtt is volt utazós partysorozatom. Sőt, idén ősszel indul egy újabb, ami a napokban kerül majd végleges formájába, de arról bővebben majd télen! Köszönöm a beszélgetést Szabi, további jó munkát, és találkozunk Siófokon!

Szabi: Köszönöm Zsolti, további sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában