Napi horoszkóp – 2015. december 18.

Napi horoszkóp – 2015. december 18.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos
03.21 – 04.20
Ha nem képes uralkodni magán, inkább vonuljon vissza. Annyira feszült, hogy képtelen uralkodni magán, így könnyen megsérthet másokat. Talál magának olyan elfoglaltságot, melyet képes egyedül is végezni és még eredményeket is felmutathat. Talán a sikerek segítenek oldani azt a belső elégedetlenségét, amely miatt ennyire ideges. Az otthonában szüksége is lesz az önfegyelmére, mert egy nézeteltérést kell elsimítania.

Bika
04.21 – 05.21
Beszélje ki magából a problémáit, mert így csak felemészti önmagát. Azt látják Önön a környezetében élők, hogy valami nyomasztja, de ha nem mondja el, ők nem fogják tudni ki találni és nem is tudnak segíteni. Márpedig egyedül képtelen lesz megbirkózni a kérdéssel, valakivel mindenképpen meg kell osztania. Van olyan ember a környezetében, aki ebben a partnere lehet, csak járjon nyitott szemmel.

Ikrek
05.22 – 06.21
Mivel nem tisztázta magában a feszültség okát, így a külvilág számára csak az vehető észre, hogy valami nagyon nincs rendben Önnel. A hangulata, mint egy hullámvasút, az egyik pillanatban még önfeledten képes nevetni, ha egy viccet hall, de elég pár perc, hogy ok nélkül kiabáljon az első emberrel, aki szembejön. Ezzel nem old meg semmit, csak ellenségeket gyújt maga köré. Szakítson időt arra, hogy rendezi a gondolatait.

Rák
06.22 – 07.22
Ha nem foglalkozik a kérdéssel, az nem fog magától megoldódni. Ezzel ugyan ideig-óráig képes megnyugodni, mert olyan, mintha nem is lenne, de aztán a legváratlanabb pillanatban ismét begyűrűzik a gondolataiba és képtelen arra a feladatira összpontosítani. Nem halogathatja tovább, le kell ülnie az illetékesekkel megbeszélni és addig nem állhatnak fel az asztaltól, amíg nem tisztázzák a nézeteltérésüket.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Ha engedi elterelni a figyelmét, ne reménykedjen abban, hogy sikerül végeznie a feladatokkal, melyeket a mai napra betervezett. Összpontosítson és zárjon ki minden zavaró tényezőt, így a környezetében élőket is. Bár próbálnak segítségért fordulni Önhöz, Ön azonban tud nemet mondani, ha akar. Válogassa meg azonban a szavait, hiszen ez most egy átmeneti állapot, amikor nem Ön szorul támaszra.

Szűz
08.24 – 09.23
Keresi a helyét, az utat, amin el kellene indulni. Nem állt még össze a fejében a terv, bár bizonyos célok már megfogalmazódtak Önben. Talán nem is érdemes elkapkodni, hiszen a körülmények sem adottak ahhoz, hogy most valami újba kezdjen. Vannak még lezáratlan kérdések az életében, inkább ezekkel kellene most foglalkozni. Ehhez még partnereket is találhat, hiszen itt egyértelmű, hova is tartana.

Mérleg
09.24 – 10.23
Ne kezdjen új feladatokba, mert túl fáradt és ingerlékeny. Nem kaphat segítséget addig, amíg nem tud megnyugodni, márpedig erre most nem sok lehetősége van. Rengeteg az elintézendő kérdés még, amiket szeretne az ünnepek előtt lezárni. Talán ez okozza azt a bizonyos feszültsége is. Érdemes lenne összeírni a teendőket és talán párat ki is húzhat mindjárt, hiszen nem annyira fontosak, hogy most emiatt fájjon a feje.

Skorpió
10.24 – 11.22
Hiába tervezget, ha a körülmények nem adottak ahhoz, hogy valóra is váltsa. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy bele kell törődnie a jelenlegi helyzetébe, de az elképzeléseit jobban át kell gondolnia és közelítenie a valósághoz. Talán, ha számba venné, kire számíthat, velük egyeztetve nem is lesz annyira elkeserítő az eredmény, amit kialkudhat velük és saját magával. És persze nem kell minden álmát végképp feladni, csak egy időre elhalasztani.

Nyilas
11.23 – 12.21
Mindennek megvan a maga helye és ideje. Amíg ott tornyosulnak Ön előtt a kötelezettségek, addig például ne álmodozzon. Ha azonban minden feladatát letudta, akkor irány a friss levegő, na meg persze a bevásárlás. Már sok minden összeállt a fejében, hogyan is telnek az ünnepek, ideje ezekre fel is készülni. Persze hajlamos lehet a könnyelműségre, ami bizonyos korlátok között akár elfogadható is lehet, de tudjon határt szabni a vágyainak.

Bak
12.22 – 01.20
Bár nincs semmi különleges a mai napban, mégsem képes összpontosítani és még akkor is hibázik, amikor a rutin feladatait látja el. Ez a szétszórtság könnyen komolyabb következményekhez vezethet, ezért ne is vállaljon be újabb feladatokat, mielőbb tudja le a kötelezettségeit és szellőztesse ki a fejét. Keressen olyan kapaszkodót, ami segíti abban, hogy megnyugodjon, amihez visszatérhet, ha úgy érezné, eltévedt a nagyvilágban.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Vonuljon inkább a háttérbe és legyen csendes megfigyelő. Ne törekedjen a vezető szerepre, ez ugyanis most túl nagy felelősséggel is járna, amellyel képtelen lenne megbirkózni. Fáradt, kimerült most ahhoz, hogy döntéseket hozzon, amelyekkel ráadásul mások jövőjét is befolyásolná. Most még önmagával sincs tisztában, nemhogy figyelemmel lehessen olyan érdekekre, melyeket nem is érez sajátjának.

Halak
02.20 – 03.20
Fáradt és ingerlékeny, ehhez nagyban hozzájárul, hogy otthonában nincs minden rendben. A baj forrását még meg kell keresnie, de amíg ezt nem tisztázzák, képtelen lesz bármi másra figyelni. Márpedig várnak még Önre olyan kötelezettségek, melyek nem tűrnek halasztást, így mielőbb teremtsen alkalmat arra, hogy rendezzék a sorokat. Ha ehhez az kell, hogy engedjen, most ne habozzon, az így nyert nyugalom kárpótolja majd.

Címkék: ,