Napi horoszkóp – 2015. december 16.

Napi horoszkóp – 2015. december 16.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára


Kos
03.21 – 04.20
Ha kérdezik, természetes, hogy elmondja a véleményét, de nem mindegy, milyen stílusban. Ami Önnek egyértelmű, az másoknak magyarázatra szorulhat és emiatt felesleges bosszankodni. Ugyan emiatt lassabban halad a saját dolgaival, de a tudat, hogy segítséget nyújtott, kárpótolhatja az időveszteségért. Sokat okulhat a mai napon átéltekből, ha képes felülemelkedni a saját ingerültségén és felismerni az összefüggéseket.

Bika
04.21 – 05.21
Nem reménykedhet abban, hogy segítséget kap, ha ennyire feszült. Első lépésként nyugodjon meg, majd tervezze meg a mai napi teendőket. Ha már összeáll a fejében, mit is szeretne elvégezni, könnyebben talál partnereket. Fogadja el azt is, ha nemet mondanak, hiszen ami Önnek fontos, az másnak nem biztos, hogy olyan sokat jelent. Ha úgy érzi, egyedül nem sikerülhet és támaszt se talál, halassza el a kérdés elintézését.

Ikrek
05.22 – 06.21
A nézeteltérések nem feltétlenül jelentenek vitát. Lehet az egy eszmecsere, a tapasztalatok átadása. Ne ragaszkodjon a saját elképzeléseihez, legyen nyitott és befogadó. Sok kérdésben tanulhat másoktól, és ha új szemszögből közelíti meg a problémát, a megoldás is könnyebben jöhet. Ne azt nézze, miben nem értenek egyet, hanem azt, mi okozza ezt a különbséget. Azért, mert nem az Öné az utolsó szó, még lehet, hogy Önnek lesz igaza.

Rák
06.22 – 07.22
Ha képes összpontosítani, akkor az eredmények sem maradnak el. Ehhez azonban arra van szükség, hogy a zavaró tényezők ne tereljék el a figyelmét az adott kérdésről és addig ne nyugodjon meg, míg pontot nem tesz az ügy végére. Ha kell, kérjen segítséget, de az ne legyen elvárás. Tudjon köszönetet mondani, ugyanis ez lehet a titka annak, hogy ne egyedül kelljen megbirkóznia az Önre váró akadályokkal.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Megtervezi a mai napját és nem engedi, hogy ettől bármi is eltántorítsa. Hiába fordulnak Önhöz segítségkérésekkel, nyugodt szívvel mond nemet. Megteheti, hiszen most egyedül is képes leküzdeni az akadályokat, de nem feledheti, hogy ez nem lesz mindig így. Ha most nem is hajlandó mások érdekeit figyelembe venni, tegye ezt udvariasan, nem megbántva az Önhöz fordulókat, hogy a későbbiekben még számíthasson rájuk.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Szellemileg friss, ennek köszönheti, hogy könnyedén veszi az akadályokat. Számos összefüggést képes egyszerre figyelembe venni, ezek nagy segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a feladatait ellássa. Ne fukarkodjon a segítségnyújtással, hiszen nem marad észrevétlen az a lendület, ahogyan beleveti magét a teendőibe és ezzel számos ember szemében válik követendő példának, akik támaszért fordulnak Önhöz.

Mérleg
09.24 – 10.23
Határozott elképzelései vannak és ilyenkor nehéz Önt letéríteni az útról, amelyen elindul. Ha úgy érzi, ezt kell tennie, akkor haladjon tovább, de hallja meg a figyelmeztető szavakat. Nem azért hangzanak el, mert rosszat akarnak, inkább az aggodalom szól a kétkedőkből. Tudják, ha elmaradnak a sikerek, az komoly lelki válságba sodorja, ettől szeretnék megkímélni. Gondolja meg tehát, valóban az teszi most boldoggá, amit csinál, ha igen, akkor viszont adja bele minden energiáját.

Skorpió
10.24 – 11.22
Tele van lendülettel, ez azonban ne ösztönözze arra, hogy könnyelmű ígéreteket tegyen. Gondolja át, mi fér bele a mai napba és csak addig nyújtózkodjon, ameddig a lehetőségei engedik. Önnek is csak 24 óra áll a rendelkezésére ahhoz, hogy valóban minden kézbe vett ügyet lezárjon, és ha még a szeretteivel is szeretne egy kis időt tölteni, és a pihenésre is gondol, máris rá kell ébrednie, hogy mégiscsak nemet is kell mondania.

Nyilas
11.23 – 12.21
Addig ne kezdjen új feladatokba, amíg a folyamatban lévőket nem zárta le. Egyszerre ugyanis nem lehet annyi felé figyelni, ahogyan azt gondolja. Számos olyan akadály vár leküzdésre, melyekről még nem is tud. Éppen ezért összpontosítson egyszerre csak egy kérdésre, és ha azzal már végzett, keressen magának új kihívást. A lendülete szinte korlátlan, azonban az energiái fogynak és azokra is szüksége lesz, ha valóban alapos munkát akar végezni.

Bak
12.22 – 01.20
A mai napon képes félretenni a saját gondjait és mások érdekében tevékenykedni. Ha már így alakul, ne állítsa be magát áldozatnak, tegye azt szívvel, lélekkel. Nem marad viszonzatlan mindaz, amit tesz, bár nem rövidtávon kifizetődő az önzetlensége, ezért gondolja át, ki mellé sorakozik fel. A friss ismeretségek nem biztos, hogy Ön mellett maradnak, ezért inkább azoknak nyújtson támaszt, akik már évek óta ott vannak a háta mögött.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Bár a gondos előkészületeknek köszönheti a sikereket, mégis legyen hálás azoknak, akik a mai napon ott állnak Ön mellett. Ossza meg velük azt a kellemes érzést, hogy jönnek az eredmények és elégedettek lehetnek az asztalra letett teljesítményekkel, noha tudja, hogy vannak, akik csak most bukkannak fel. A mostani hozzáállásával végül találhat valódi barátokat is, hiszen az önzetlensége nem marad észrevétlen.

Halak
02.20 – 03.20
Ha úgy is érzi, érdemes lenne valami újat kipróbálni, még ne dobja el a régit. Izgalmakra vágyik, és ezt most ugyan megkaphatja, de hosszabb távon nem biztos, hogy ez jelenti majd a valódi boldogságot. Induljon el a felfedezőútra, ha már annyira szeretné, de közben foglalkozzon a megszokott kérdésekkel is és maradjon elérhető azon emberek számára, akik eddig is kitartottak Ön mellett jóban és rosszban is.

Címkék: ,