Napi horoszkóp – vasárnap

Napi horoszkóp – vasárnap
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Mindig van új lehetőség, hogy saját előítéletei ördögi köréből kitörjön. Ezen a vasárnapon is adódik rá alkalom. Keresi a találkozást valakivel, akivel eddig elég feszült viszonyban volt, s aki legnagyobb csodálkozására sokkal engedékenyebbnek mutatkozott, mint amennyire korábban feltételezte. Így az Ön számára is új lehetőségek nyílnak, amelyek jövője kilátásait messzemenően javíthatják.

Bika 04.21.-05.21.

Egy nagy kirándulás kifejezetten jót tenne Önnek, hiszen elszakadt a cérna. Ki kell szabadulnia a város fojtogató levegőjéből. Légszomja már-már krónikus, önbizalma megingott. Vonuljon el egy nyugodt helyre, ahol kikapcsolhat. Kapaszkodót keres, biztos támaszt, amelyre hosszú távon számíthat. Elképzelhető, hogy egy párkapcsolat segítene a helyzeten. Tegye meg az első lépést, most sikerrel járhat.

Ikrek 05.21.-06.21.
Ezen a vasárnapon az Ikrek többsége erősen hajlik arra, hogy az egyszerű és célirányos életmód kedvéért feladja valamennyi hiú kívánságát és igényét. Felbuzdulásukban se mondjanak le minden vágyukról, ki tudja, hogyan gondolkodnak holnap a dolgokról. Jó ötlet lehet egy méregtelenítő kúra, vagy étrendbeli változatosság, viszont ebbe mindenféleképpen csak ésszerűen érdemes belekezdeni! Járjon el edzeni, az sokat segíthet!
Rák 06.22.-07.22.
Jövőjét illetően rendkívül előnyös ajánlatot kap. Előmenetelének esélyei ugrásszerűen megnőnek. Végre megkapja a hőn vágyott posztot. A szerelemben fantasztikus élményben lehet része. Most különösen erős hajlandósága az erotikus örömökre, amik persze az este folyamán ki is elégülnek. Vágyai beteljesülése szinte az elviselhetetlenségig fokozhatja elégedettségét. Élvezze ki a mai nap minden adományát.
Oroszlán 07.23.-08.23.

Egy átvirrasztott éjszaka után ne várjon magától nagy teljesítményt, noha ismét jól érzi magát saját bőrében. Családja az Oroszlán legszebb arcában gyönyörködhet, és most az otthoni feszültségek is oldódni látszanak. Igyekezzen megóvni ezt a törékeny békét, és házastársával, partnerével egy elmélyült beszélgetés révén próbálja meg hosszú távra is megteremteni az összhangot. Nem utolsósorban pedig avassa be őt a terveibe.

Szűz 08.24.-09.23.

Tenisz? Evezés? Tollaslabda? Mindegy, mit csinál, csak végre mozogjon egy keveset. Kondíciója az utóbbi idők nagyon leromlott. Nem elég, ha csak elméletben áll ki az egészséges élet mellett, s közben kávézik, cigarettázik. Figyeljen oda szokásaira, főképp akkor, ha károsak. Váltson bérletet egy közeli fitness terembe, és vigye el magával a barátját. Meglátja, élvezni fogja a közös programot!

Mérleg 09.24.-10.23.

Unja már, hogy a hétvége mindig ugyanúgy telik. Családi körben, déli ebéddel, és egy kényszeredett beszélgetés után irány haza. Elhatározza, hogy változtat ezen, de legalábbis ez a vasárnap rendhagyó lesz. Sportolással vagy kirándulással telik a nap, és alig eszik valamit, és ha eszik, akkor is csak gyümölcsöt. És csodák csodája, sokkal jobban érzi magát, mint máskor, amikor a vasárnapi ebédtől eltelik.

Skorpió 10.24.-11.22.

Rendezze sorait párkapcsolata terén. Ha megcsalta Őt, mesélje el neki, meglepően fog párja reagálni. Az új esély is sanszos. Az újbóli nekilendüléshez nagy energiák kellenek, de akaraterővel sikerül újjáépíteni kapcsolatukat. Jókedvűen ébred, és tartja is a formáját. Engedje, hogy családja, szerettei elképzelései szerint teljék a nap. Néha nekik is lehet igazuk, hagyja őket érvényesülni.

Nyilas 11.23.-12.21.

Könnyen megeshet, hogy egy kis gyümölcsszüretelésre invitálják ezen a vasárnapon. Családjával együtt élvezi a csodálatos, friss levegőt, a kellemes hangulatot, és este döbben rá, hogy az a rengeteg gyümölcs, amit haza visz, igen nagy előny lesz az őszi befőzésben. Igazán megéri azt a kis fáradtságot, sőt, akár még annál többet is. Milyen jó lesz télen csak előkapni egy kis lekvárt, vagy befőttet…
Bak 12.22.-01.20.

Ígéretesnek bizonyul ez a nap. Mintha kezdene visszatérni elveszett életkedve, mintha újra rátalált volna a kiegyensúlyozottság felé vezető út ösvényére. Csak most aztán ne bízza el magát, és ne képzelje azt, hogy most már az égvilágon semmit sem kell tennie. A kudarcra, ami kedvetlenségét, apátiáját kiváltotta, bármikor, ismételten sor kerülhet, és akkor reakciója is hasonlóan elszomorító lesz.

Vízöntő 01.21.-02.19.
Ha nem vállalt mára semmilyen plusz feladatot, bizonyára remekül fog telni a hét legutolsó napja. Némi aktív pihenés, sport vagy egy nagy séta feltétlenül jót tesz kedvének és egészségi állapotának egyaránt. Ne feledje, az elkövetkezendő hét sok munkát ígér. Ha rokonai körében tölti a vasárnapot, különösen élvezni fogja a szépen megterített asztalt, és a finom ételeket, amellyel kedveskedni akarnak Önnek.
Halak 02.20.-03.20.

Készüljön fel fontos családi bejelentésekre, hiszen a mai nap erről fog szólni. A vasárnapi családi vacsora így izgalmasra sikeredik. Lehet, hogy gyermekei közlik házasulási szándékaikat, vagy rokoni meghívást kap esküvőre, keresztelőre. Ne feledkezzen el a most esedékes évfordulókról, születés- és névnapokról sem! Egy dolog biztos, az ünneplés nem marad el, úgy, mint ahogy az ajándékvásárlás sem!

hirdetés


hirdet�s