Napi horoszkóp – vasárnap

Napi horoszkóp – vasárnap
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

 

Kos 03.21.-04.20.

Ma sikerül Önnek végre a környezetével is egyetértésre jutnia. Alkotó munkájával jól halad. A képzelőerő és az a meggyőződés, hogy el tudja végezni azt, amit tervbe vett, csodálatos könnyedséget és magabiztosságot kölcsönöz Önnek. Ezért nem is kevesen irigylik. A szerelemben partnere kellemes meglepetésben részesíti. Ez mindig nagy aktivitást szabadít fel, melyet később más célok elérésére be lehet vetni.

Bika 04.21.-05.21.

Kiváló nap ez a mai! Régen találkozott a barátaival, használja ki tehát ezt a remek alkalmat, és hívja meg őket otthonába. Elevenítsék fel a régi, szép időket, és csapjanak egy jó kis bulit. Vigyázzon azonban, és ne igyon túlságosan sokat, hiszen holnap ismét helyt kell állnia a munka mezején. Arról nem is beszélve, hogy orvosa is figyelmeztette arra, hogy csak mértékkel szabad alkoholt fogyasztania.

Ikrek 05.21.-06.21.

Barátai okosabban viselkednek, mint ahogyan feltételezte. Ezért most minden teketória nélkül tisztázhatók azok a nézeteltérések, amelyek korábban támadtak holmi apróságok miatt. Maradjon azonban a háttérben, úgy sokkal többet elérhet, mintha a nagy nyilvánosság előtt cselekszik. Ezen a napon a gyerekek szívesen kérnek tanácsot a szüleiktől. Szerelmi ügyei is igen kedvezően alakulnak.

Rák 06.22.-07.22.

Igencsak nyugtalan ezen a napon a Rák jegy szülöttje. Egyszerűen képtelen elszakadni a problémáitól. Gondolatai vissza-visszatérnek a munkájára, és egyre idegesebb attól, hogy melléfoghat valamiben. Könnyű viszont az alkotóképességű Rák szülötteknek! Őket ugyanis most teljesen hatalmába kerítette az alkotás láza, és ilyenkor nincs olyan erő, amely eltéríthetné őket kitűzött céljaiktól.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ne akarja ezt a napot elrontani azzal, hogy még hétvégén is rohanásban van. Néha meg kell állni egy rövid időre, hogy szemügyre vegyük a körülöttünk zajló világot. Számíthat rá, hogy amit elültetett, az nem sokára kikel. Tekintsen hát szét a veteményesében, hiszen a gazda szeme érleli a vetést. De legyen gondja a varjaikra is, nehogy tönkretegyék a termést! Nem árt idejében megóvni a sarjait.

Szűz 08.24.-09.23.

Ez egy ötcsillagos nap, amely kizárólag a szerelemé és a szórakozásé lehet… A többiek már mindent előkészítettek, csupán az Ön beleegyezése szükséges ahhoz, hogy egy igazán izgalmas napot töltsenek együtt. Tényleg itt volna már az ideje, hogy végre lazítson egy kicsit. Az utóbbi időben talán egy kezén meg tudná számolni, hogy hányszor szórakozott, illetve kapcsolódott ki úgy igazán…

Mérleg 09.24.-10.23.

Legyen óvatos a közlekedésben, mert veszély leselkedik Önre ezen a napon! Az sem baj, ha ki sem mozdul otthonról. Így nemcsak az esetleges bajt kerülheti el, de egy csodálatos vasárnapot tölthet partnerével. Okosan tenné, ha gyakrabban éreztetné vele szeretetét és összetartozásukat, igaz, akkor ezt a mai napot nem élveznék ennyire. Este ábrándozva mered maga elé, és boldogan gondol az együtt töltött évekre.

Skorpió 10.24.-11.22.

Ma inkább kerülje a konfliktushelyzeteket. Olyan helyzetbe sodorhatják ugyanis, hogy még tettlegességre is sor kerülhet, ha nem vigyáz. Könnyen ingerelhető, és mérgében valóban nem nézi, hova csap, kinek a szemébe vág olyan dolgokat, amelyeket nyugodtabb állapotában biztosan megtartott volna magának. Inkább találja ki, hogy mivel vezethetné le fölös energiáit. Ha ez nem megy, akkor zárkózzon be otthonába.

 

Nyilas 11.23.-12.21.

Majdnem sikerül elhitetnie partnerével, hogy Ön hűséges és megbízható. Igaz, hogy szándékosan semmi rosszat nem tesz, csak képtelen ellenállni a kísértésnek. Annyi szép és izgató élménnyel találkozik, hogy szinte elfeledkezik mindenről. Amikor pedig haza érkezik, csak saját élményeiről mesél, és teljesen érzéketlenné válik mások problémái iránt. Szenteljen több figyelmet a családjának, mert előbb-utóbb elegük lesz.

Bak 12.22.-01.20.

Ebben az időszakban a Bak jegyben született hölgyeket erős ostrom alá vehetik a férfiak. Alaposan készüljön fel tehát erre a rohamra! Ne szédüljön meg a fellengzős ígéretektől, a vonzó külsőtől! Ám éppen olyan hiba lenne elutasítóan válaszolni az udvarlásra, mint azonnal egy férfiú izmos karjaiba omlani. Legjobb tehát ebben a helyzetben is az arany középút. Ne feledje, az idő mindent megold!

Vízöntő 01.21.-02.19.

A szellemi foglalkozásúak ma új eszmékre találhatnak, ha szakítanak időt a gondolkodásra. Az alkotóművészeknek is kedvez a mai délelőtt. De azért ne feledje, hogy családja ma vár egy kimerítő beszélgetést, amely új színben tüntetheti fel életüket. Legyen nyugodt és határozott! Ha kocsival közlekedik, ma különösen legyen gondja arra, hol parkol este. Értékes tárgyait pedig vegye magához!

Halak 02.20.-03.20.

Addig kell ütnie a vasat, amíg meleg, és persze addig, amíg a szerencse nem pártol el Ön mellől. Ma ugyanis ismét társául szegődött, így igen nagy az esélye annak, hogy néhány kívánsága teljesülhet. Persze csak akkor, ha nem kíván lehetetlent. Ettől függetlenül igyekezzen legalább a vasárnap egy részét családja társaságában tölteni. Ön is tudja, hogy a kellemes családi légkörben mindig feltöltődik.