Napi horoszkóp – szombat

Napi horoszkóp – szombat
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
 
Végre egy nyugodt nap! Maradjon otthon, és végezze el felgyülemlett feladatait, amiket idő hiányában mindig csak halogatott. Meglátja, ha rászánja magát, hamar végezni fog mindennel. Este viszont az elvégzett munka után menjen el barátaival és szórakozzon, kapcsolódjon ki egy kicsit! A kínálkozó lehetőségeket Ön is vonzónak fogja találni. Új tapasztalatokat szerezhet a szerelemben, és higgye el, megéri!
Bika 04.21.-05.21.
 
Lelkének nyugalma ismét visszatért, de ezért nagy áldozatot kell vállalnia. Nem csupán lemondásról van szó, hanem egy kis megalkuvásról is, ami nagyon a nehezére esik. Nem biztos benne, hogy a csend és a béke megért-e ekkora áldozatot, de visszakozásra már sem idő, sem mód nincs, el kell hát fogadnia a jelenlegi helyzetet. Utálja az ilyen helyzeteket, de most nincs más megoldás. Lépjen túl rajta gyorsan!
Ikrek 05.21.-06.21.
 

Ma megint hajlamos lehet a meggondolatlan költekezésre! Arra sincs nagy kedve, hogy napi kötelességeit elvégezze, és legalább az otthonában tevékenykedjen. Legszívesebben szenvedélyes kalandokba bocsátkozna, és mindennél jobban vágyik arra, hogy szeressék. Annyira szüksége van erre az érzésre, mint virágnak a vízre. Ennek ellenére vigyázzon arra, hogy ne kövessen el meggondolatlanságot! 
 
Rák 06.22.-07.22.
 
 Ha házat akar vásárolni, avagy lakást szeretne cserélni, netán nagyobb pénzbefektetésre szánta el magát, úgy ezt ma tegye meg. Mindez vagyoni gyarapodását szolgálja, és jó alapot teremt a családalapításra. Ne késlekedjen! Most már elérkezettnek látja az időt, hogy a kalandok örvényeiből beevezzen a házasság biztos révébe. Ne feledkezzen meg az egészségéről sem, látogassa meg háziorvosát.
 
Oroszlán 07.23.-08.23.
 
Végre egy olyan nap, amit élvezni tud! Vannak bizonyos élvezetek, amelyeknek rabja, és hajlamos arra is, hogy túlzásba essen. Szervezete erős ugyan, de bizonyos kor után ildomos a szívére hallgatni, különösen, ha jelzi, hogy nem igazán bírja már a tempót. Ha képtelen lemondani a dohányzásról, netán az alkoholról, akkor legalább legyen mértékletesebb. Már ezzel is sokat tesz saját magáért. 
Szűz 08.24.-09.23.
 
Ma jön a felismerés: a névnapról persze elfeledkezett, s bár a hagyományos nyolc nap még nem múlt el, egy csokor virággal feledtetheti a mulasztását. Legyen igazi gavallér, s hívja meg az ünnepeltet egy gyertyafényes vacsorára. Mentse, ami menthető. A kapcsolatban élő Szüzek a hétvégét töltsék kedvesükkel, nézzenek meg egy romantikus filmet a moziban. Úgyis rég mentek már el otthonról.
Mérleg 09.24.-10.23.
 
 
Tökéletesen kidolgozott útiterve van, minden kész az indulásra, ám mégis habozik. Érez valami rossz előjelet, balsejtelmei támadnak, emiatt elhalasztják a kirándulást. Bizonytalansága erősödni látszik, és bizony az élet más területén is elveszti helyes ítélőképességét. Okosabb, ha otthon marad, és valami olyan tevékenységet választ inkább, amely nem igényel túlzott határozottságot.
Skorpió 10.24.-11.22.
 

A Skorpióknak ma jelentős és örömteli a napjuk. Csupa jó dolog történik velük, amire már rég volt példa. Annak ellenére, hogy semmilyen kiugró teljesítménnyel nem büszkélkedhetnek, elégedettek a világ folyásával, minden jó úgy, ahogy van. Igyekezzenek feltöltődni művészi élmények által – írjanak, fessenek, táncoljanak, vagy éppen énekeljenek. Aki búsul, foglalja el magát valami hasznos munkával! Például takarítással

.Nyilas 11.23.-12.21.

Szakmailag jól mennek a dolgai. A csillagok hatása kedvező most, és ennek köszönhetően kibővítheti ismeretségi körét is. Ügyesen kimászik egy ügyből rábeszélőképességének köszönhetően, és hosszú távú, jó döntést hoz. Egész nap jó iramban, derűsen végzi teendőit. Arra azonban figyeljen, hogy élete párját ma este még véletlenül se hagyja egyedül, mert nagy szüksége lehet Önre.
Bak 12.22.-01.20.
 
Kiváló ez a nap, ezáltal jól indul az egész hétvége. Az elindulás legalább akkora élmény, mint a megérkezés. Tudva ezt, jó előre felkészült mindkettőre, csak az a fránya utazás ne lenne. Tétlenül ülni egy bádogkaszniban, az útra meredten, nem valami felemelő érzés, az egyszer biztos. Mindegy, az a fő, hogy családjával együtt hamarosan egy csodálatos helyen köt ki, és ez mindenért kárpótolja. 
Vízöntő 01.21.-02.19.
 
Ma jólesett volna egy kis szombati béke, nyugalom. Ám pihenésre ma nem nagyon lesz módja, jobb, ha leszámol ezzel a vágyával. A mai nap a munkáé, mégpedig az utálatos fajtájúé. Adja be a derekát, és igyekezzen minél előbb végezni, hátha még marad egy kevés ideje baráti társaságára is. A mai munka nem nagyon dobja fel, de jó előre letudja legalább. Próbálja hangulatát valamilyen vidám zenével feldobni.

Halak 02.20.-03.20.
 
A héten felgyülemlett feszültséget hazavitte, ám próbálta uralni magát. Ennek ellenére mégis veszekedéstől tartott, s ennek helyében forró odaadást talált. Partnerében sikerült felébreszteni a szenvedélyt, ami egyből vonzóvá és kívánatossá tette kapcsolatukat. Betelni egymással, ehhez egy napot kevésnek érez. Tegnap sokallta, ma pedig kevesli a hétvégi szünetet. Élvezze ki a hétvége utolsó óráit!