Napi horoszkóp – szombat

Napi horoszkóp – szombat
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
  
A hétvége meghozza a Kos jegyében születetteknek a régen várt pihenést és kikapcsolódást. Sikerül megőriznie, illetve megszereznie azt az energiát, amely az Ön előtt álló feladatok elvégzéséhez szükséges. Ne hagyja magát este negatív érzelmeitől elragadtatni. Néhány jó nap áll Ön előtt, amelyeket nem szabad negatív előjelekkel kezdenie. Most kerülő nélkül haladhat célja felé, a legtöbb esetben nagyon gyorsan el is éri azokat. 
 
Bika 04.21.-05.21.
 
A hétvégére, mint általában, most is nagy tervekkel készül, s csalódik, ha ezekből alig valósul meg valami. Már pedig esélye nem lesz arra, hogy megvalósítsa őket. Nem tervezi túl egy kicsit a szabadidejét? Nem kellene egy kicsit lazítania, s nem percre kidolgozott programokkal kitölteni azt a néhány órát, mely a kikapcsolódásra való? Gondolja át, mérlegeljen, és meglátja, sokkal jobban fogja magát érezni. 
Ikrek 05.21.-06.21.
 

Ma hajlamos lehet arra, hogy spontán módon cselekedjen, ahelyett, hogy gondos mérlegelés után fogna neki a dolgoknak. Ezzel főnökei – vagy az Ön életére hatással lévő személyek – érdekeit keresztezheti. Okosabban tenné, ha fedezékbe vonulna! Nem kellene, hogy ártson magának túlzott igazságérzetével, mert most nem valószínű, hogy lenne valami alapja. Próbáljon inkább minél korábban nyugovóra térni. 
Rák 06.22.-07.22.
  Fontos döntés előtt áll: szakmájában olyan lehetőséget kínálnak fel Önnek, amilyen ritkán adódik az életében. Mégis szenved, mert boldogságát nincs kivel megosztania. Hiába van meg mindene, ha nem tudja élvezni, semmi értelme. Családját csak a kinevezés anyagi vonatkozásai érdeklik, ez pedig nagyon felbosszantja. Partnere sem tanúsít megértést hivatása iránt. Kapcsolatuk fenntartását kénytelen megkérdőjelezni.
 
Oroszlán 07.23.-08.23.
 
Az augusztus 13. és 23. között született Oroszlánok ma úgy érezhetik, hogy elpártolt tőlük a szerencse. Ettől függetlenül ne kapkodjanak, és annak sincs értelme, hogy tehetetlen önsajnálatba merüljenek. Helyesebbnek látszik átgondolni az előzményeket, feltárni az okokat, amelyek idáig vezettek. Rájöhet, hogy a hiba az Ön készülékében van, és akkor vagy egyedül megjavítja, vagy segítséget hív.. 
 
Szűz 08.24.-09.23.
  
Eljött a nagy nap, végre újra lát valakit, akit már nagyon régen nem. Most látja csak, milyen rosszul tette, hogy egyre-másra halogatta ezt a találkozást. Nagyon sokat veszített a halogatással. Sok kérdésben megváltozik a véleménye, meglepően hasznos ismereteket szerez, a beszélgetés pedig mély nyomot hagy Önben. Lehiggad és megnyugszik, s ez most felér egy mediterrán vakációval. Élvezze ki ezt az állapotot! 
Mérleg 09.24.-10.23.
 
 
Kitűnő állását partnerének köszönheti. Természetesen nem tartozik érte hálával, hiszen elég elismerés az neki, hogy munkája gyümölcsét együtt élvezhetik. Valószínűleg ez történik ma is. Ha esetleg kétnapos kirándulásra mennek, ne feledjék otthon a fényképezőgépet, hiszen számtalan megörökítenivalót látnak majd, és nem árt, ha marad néhány emlékük erről a szép és feledhetetlen útról. 
Skorpió 10.24.-11.22.
 

A Skorpiók borzalmas héten vannak túl, amit most egy nyugodt hétvége követ. Van, akin ma sokat segít a szerelem, van, akin a pihenés. Az esetleges nézeteltéréseket eredménnyel lehet tisztázni, párja hajlik a kompromisszumukra, csak kezdeményeznie kell a beszélgetést! Ajándékozza meg magát, hátha jobb kedvre derül! Ellenállhatatlan vágyat érez valami új, szép tárgy iránt, vásároljon valamit magának.

Nyilas 11.23.-12.21.

Ellentmondásos időszak ígérkezik a Nyilas jegyűek életében. A nap első felében tele van feszültséggel, és komoly bonyodalmaknak néz elébe. Később, a csillagok harmóniájának köszönhetően már nyugodtabbá válik, és talán még arra is képes, hogy részt vegyen egy feledhetetlen programon a családtagjaival. Meglátja, nem fogja megbánni, ha beadja a derekát, mert végre felhőtlenül szórakozhat és kikapcsolódhat. 
Bak 12.22.-01.20.
 
Kielégítően telik ez a mai nap. Mindig felfokozott várakozással néz a hétvége elé. Változatlanul azt reméli, hogy ez a két nap több élményt, pihenést és örömet nyújt, mint a hét egésze, a szürke hétköznapok. Ha nem tanulja meg megbecsülni és kihasználni a szürke hétköznapokat is, óhatatlanul csalódik az oly becses szombatban és vasárnapban. Ennek pedig semmi értelme – ugye ezt Ön is látja? 
Vízöntő 01.21.-02.19.
  
Végre egy békés, nyugodt szombat! Az igen eredményes, ám nem kevésbé sűrű hétre most egy valóban harmonikus nap köszönt. Vallja be, erre már nagyon vágyott. Ha még maradt alkotókedve, ne legyen rest, lásson azonnal munkához! Az is csak a nyugalmát fokozza, majd meglátja. Környezete is bizonyára megértőnek bizonyul ez ügyben, és biztos lehet benne, hogy mindent megtesznek nyugalma érdekében.

Halak 02.20.-03.20.
  
Talán érzelmi válsága is megoldódik a mai nap során. Feloldódik a görcs, amely megakadályozta abban, hogy kitárulkozzon választottja előtt. Az, ami eddig gátolta a kiteljesedésben, most szertefoszlik. Végre hajlandó lesz szövetséget kötni vele, vagy elfogadni a szerelmét, amelyről oly nehéz volt meggyőzni Önt. Ne legyen bizalmatlan, az óvatosság most nem lenne célravezető. Ő tényleg nem fogja bántani, bízzon és higgyen benne!