Napi horoszkóp – szombat

Napi horoszkóp – szombat
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

 

Kos 03.21.-04.20.

A tervezett utazás (amelynek már annyira örült, és amire már olyan régen várakozott), most nem látszik túlságosan felhőtlennek. Eleinte természetesen igencsak bosszankodik, valójában azonban nyugodt lehet. Más, de lehet, hogy szebb élményekben lesz része. Minden figyelmességével és szeretetével forduljon ma partnere felé, így meglátja, hogy a legnagyobb boldogság órái várhatnak Önre!

Bika 04.21.-05.21.

Ha egész héten nem tett mást, csak lazsált, akkor most már valóban késő észbe kapnia és minden erőfeszítését bedobnia. Az elveszett napokat nem tudja úgysem pótolni, bármennyire igyekszik is mozgósítania tartalékait. Ne kényszerítse erre környezetét sem! Inkább tekintse át az Ön előtt álló feladatokat, mert a jövő héten már tényleg fel kell vennie azt a feszített tempót, amelyet diktálnak Önnek.

Ikrek 05.21.-06.21.

Kitűnő napra van kilátása az Ikrek jegy szülöttjének. Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy régi vágyait végre valóra válthassa. Most nekiláthat az évek óra halogatott, elvetett tervek megvalósításának is. Ha fontos leveleket kell megírnia, még ma üljön le a számítógép elé, vagy adja postára őket. Legyen kész az együttműködésre, és meglátja, kitűnő eredményeket fog elérni – anyagilag is.

Rák 06.22.-07.22.

Káprázatos nap ez a mai! Minden együtt van ahhoz, hogy a mennyekben érezhesse magát. A szakmában elismert ember, családi élete rendezett, partnere mellett egy percig sem unatkozik. Tényleg kezd elszakadni a földtől, sőt, lebeg, úszik a boldogságban. Vigyázzon azonban, nehogy „kedvét kövesse gyász”! Vannak ugyan szép napok, de az élet sajnos nem álom. Aki számol ezzel, azt ébredéskor nem érheti keserű csalódás.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Olthatatlan vágyat érez valami szokatlan, és ismeretlen után. Legjobb, ha családostól útra kel, és idegen tájakkal ismerkedik meg. Tágas síkságok és lankás hegyoldalak hívogatják. Háborgó lelkét megnyugtatja, ha egy dombtetőn megpihenve gyönyörködik az Ön elé táruló látványban. Magányos Oroszlánok nem érik be ennyivel. Korgó gyomorral indulnak vadászatra, és jaj annak, aki éppen arra jár.

Szűz 08.24.-09.23.

A sokáig lappangó nézetkülönbségek ma a felszínre törhetnek. Amint várható volt, ez meglehetős hevességgel és gyorsasággal történik, megrémítve ezzel Önt is. Látja? Ide vezet az őszintétlenség és a lustaság. Remélhetőleg tanul a történtekből, és a közel jövőben tudatosan alakítja másképpen a dolgokat. A jelen állapoton segíteni már sajnos nem tud, de a későbbiekben jól jöhet az okulás.

Mérleg 09.24.-10.23.

Partnerével fontos döntéseket hozhatnak meg ezen a napon. Lehet, hogy a hivatásával kapcsolatban, de az is lehet, hogy a magánéletükkel. Sőt, az is megeshet, hogy a fiatal Mérlegek erre a napra tűzik ki esküvőjüket. Bárhogy legyen is, egy biztos: emlékezetes marad ez a nap – lehet, hogy egy egész életen át. Ebben a csodálatos időben nem ártana egy kis séta sem, hiszen a kikapcsolódás mellett, rengeteg új élménnyel gazdagodhatna.

Skorpió 10.24.-11.22.

Az elmúlt napokban lezárt egy kellemetlen, és keménynek minősülő munkafolyamatot. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy most aztán hetekig pihenhet a babérjain. Kiegyensúlyozott, folyamatos munka vár Önre, ráadásul nagyobb megterhelések nélkül. Ha azonban úgy érzi, hogy néhány nap szabadságra van szüksége, az biztosan nem fogja visszavetni a munkavégzésben és az előrehaladásban.

 

Nyilas 11.23.-12.21.

Nehéz munkafeltételeket teremtett önmaga számára az utóbb időben. Jobb lenne, ha nem vállalkozna erejét meghaladó feladatokra, tehát előnyösebb lenne, ha a könnyebbik utat választaná. Ne tegye próbára az idegeit! A szerelmi bánat „múlandó”, tehát ne élje bele magát halálosan, ha netán attól szenved. Könnyen megeshet, hogy ma pénz is áll a házhoz. Azt azonban ne feledje, hogy a pénz sok mindenre átváltható.

Bak 12.22.-01.20.

Mély völgy után egy magas hegycsúcs, borúra pedig derű következik. Ez már meg sem lepi, hiszen hozzászokott ahhoz, hogy az elmúlt időben ilyen szeszélyes változatossággal követik egymást a szerencsés és peches napok. Nem hisz a kelleténél jobban a sors mindent meghatározó szerepében? Ha egy kicsit több akarattal és elszántsággal vág bele dolgai intézésébe, nem kétséges, hogy másképpen éli meg ezeket az ingadozásokat.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Még mindig nem heverte ki az előző napi vitát. Jobb lenne mégis megbékélni, a durcásság nem vezethet sehová, csak a hétvégéjét teszi tönkre. Legalább hobbijának szenteljen egy kis időt! Szórakoztató és hasznos lenne kirándulással tölteni a napot. A gyerekekre is ráférne már egy kis levegőzés, szabadtéri játék. Igazi kikapcsolódást az jelenthet, ha étterembe mennek ebédelni, és nem köti le a háztartás.

Halak 02.20.-03.20.

Káprázatos nap ez a mai, jó lenne, ha soha nem akarna véget érni! Ha létezik tökéletes boldogság, akkor Ön most azt érzi minden porcikájában. Közérzete több mint kiváló, szinte már nem is a földön jár, hanem valahol a fellegek felett. Érzelmi telítettsége szakmai sikerélményekkel is párosul, hiszen a hozzáállása teljesen más ilyenkor. Szelleme friss, kreativitása pedig ragyogó. Hát kell ennél több?