Napi horoszkóp – szombat

Napi horoszkóp – szombat
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Annyira örült a hétvégének, most pedig azt kell tapasztalnia, hogy akadályokat gördítenek az útjába olyan emberek, akiket eddig jóindulatúnak, de legalábbis abszolút veszélytelennek tartott. Ne essen pánikba, maradjon higgadt! Így a felmerülő nehézségeket szinte játszva le tudja győzni. Este már nem is látszik olyan barátságtalannak az, ami reggel még nyomasztotta. Sőt, csak jobb lehet!

Bika 04.21.-05.21.

Ez a nap sajnos balszerencsésnek mondható a Bika jegy szülöttje számára. A sok kis bosszúság ugyanis egy naggyal „fejelődött meg”, és ez bizony feltette azt a bizonyos pontot az i-re. És ez a sok apró probléma így együtt, bizony tönkre is tette az egész napját. Ha van Önben egy kis kurázsi, csak azért is végigküzdi ezt a napot, és nem adja fel a reménytelennek látszó harcot. Már csak azért sem, hogy legalább a vasárnapja felhőtlen legyen.

Ikrek 05.21.-06.21.

Kedvező alkalom kínálkozik azoknak az Ikrek szülötteknek, akik házat, lakást, részvényeket akarnak eladni, vagy netán vásárolni. Szerencsés kézzel megerősítheti vagy növelheti vagyonát. Mindenképpen kérjen azonban tanácsot elismert szakemberektől, hiszen Ön sem tudhat mindent. Partnerével játszva tisztázhatók most a nézeteltérések, csak rá kell szánnia magát végre egy alapos beszélgetésre.

Rák 06.22.-07.22.

Értékes, hasznosítható híreket, kedvező ajánlatokat kaphat ezen a napon. Gondolja meg jól, mielőtt bármit is cselekedne, hiszen senki és semmi nem hajtja, és nem kényszeríti! Kedélyállapotának mindenesetre máris jót tett a tudat, hogy mozgásba lendülhet. Ha nagyon őszinte akar lenni, vallja be, hogy túl ragaszkodó természettel lett megáldva. Alapjában véve nem szívesen cserél biztos helyet és partnert a bizonytalanra.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Röpke pillanat az élet, amelynek fontos állomása az alma mater, és amikor eljön a búcsú ideje. Ballag már a vén diák tovább, tovább – és az emlékezetében örökké él ez a nap. Egy év múlva, húsz év után is nosztalgiát ébreszt Önben a gondtalan iskolás évek után, és gyakran vágyakozik vissza az iskolapadba. Szeretne újra diák lenni, elölről kezdeni mindent? Vajon mindent másképpen csinálna?

Szűz 08.24.-09.23.

Várakozásaiban nem csalódik. A szép idő, a kellemes társaság és a pazar ételek enyhítik szorongató magányérzetét. Többet kellene társaságba járnia, de feltétlenül meg kell válogatnia azok körét, akikkel bensőséges viszonyba kerül, akiknek elárulja legféltettebb titkait. Ha úton-útfélen megbízik mindenkiben, és megosztja velük elképzeléseit, akkor előbb-utóbb azon veszi észre magát, hogy megint csak egyedül van.

Mérleg 09.24.-10.23.

Olyan gyors hangulatváltásokra képes, hogy környezete képtelen követni a tempót. Még hozzá sem szoktak tegnapi zsörtölődéséhez, máris a kedves, jóravaló, alkalmazkodó barátjukkal állnak szemben. Persze a jót ők is hamarabb megszokják. Sziporkázó humorával, jókedvével mindenkit elbűvöl, nem beszélve az üzleti sikereiről. Ilyen fantasztikus körülmények között ki gondol a nehéz percekre?

Skorpió 10.24.-11.22.

Most már aztán tényleg elég a semmittevésből! Úgy érzi, hogy ma képes lenne felfalni az egész világot, és még a hegyeket is képes lenne elmozdítani a helyükről. Lehet is ilyen érzése, ami a szerelmet és a feladatokat illeti. Ma valaki nagyon kifényesítette ugyanis a Skorpió csillagait. Számolásuk közben azonban ne hagyja, hogy elterelődjenek a gondolatai. Ma minden önmagáért szép!

Nyilas 11.23.-12.21.

Minden energiáját egy munkahelyi vagy családi probléma megoldására kell fordítania. Próbálja meg elfogadni mások tanácsait, segítségét. A csillagok már napokkal ezelőtt figyelmeztették arra, hogy ne hagyja szabadon engedni az érzelmeit, mert nem fogja tudni nyugodtan végezni feladatait. Hoppon akar maradni? Persze, hogy nem! Ne feledje, a sorok között kell keresni a mondandó lényegét, ott húzódik meg az üzenet, ami Önnek szól.

Bak 12.22.-01.20.

A Bak jegyben születettek ma kedvező változásokra készülhetnek. A csillagok állása szerint most rajtuk van a sor, és ha kellő időben és határozottsággal lépnek, nem marad el az átütő siker sem. A késlekedésért viszont nagy árat kell fizetni! Hasonlóképpen gyors reakcióra van szükség a szerelmi életben is, választani kell. Döntésében vegye figyelembe az apró jeleket és jelenségeket is, melyek fontosságáról hajlamos megfeledkezni.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Aki útra készül, az minél korábban induljon el, kár lenne időt veszíteni. Aki a szabad levegőre vágyik, vonuljon ki a természetbe, sportoljon, tevékenykedjen a kertben, de semmiképpen se zárkózzon el egy esti meghívás elől. Ott ugyanis olyasmit hallhat, láthat, ami felnyitja a szemét. Jó lenne határozottabban kimutatni szándékait. Ha nem kívánja régi barátai társaságát, ne menjen közéjük. Ha igen, akkor legyen velük kedvesebb!

Halak 02.20.-03.20.

Pontosan erre szokták azt mondani, hogy rendkívüli világnap! Fordulat következhet be a családi életében, és a küszöbönálló események jelentősen befolyásolják az érzelmeit és a hangulatát. Talán megriad némelyik döntésének a következményeitől, de erre igazán nincs oka. Nagy bajtól ugyanis most egyáltalán nem kell tartania. Számíthat a szerencséjére ma is, hiszen szinte egész héten Ön mellett állt.

ezoteria.mon.hu