Napi horoszkóp – szombat

Napi horoszkóp – szombat
Nézze meg, mit ígérnek szombatra a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Ön ma anyagi téren meggondolatlan lépésekre lehet hajlamos. Hallgasson inkább a józan eszére, különben bosszankodni fog, és nem is keveset. Ön, aki máskor mindig olyan meggondolt ember, pillanatnyilag kész bizonyos könnyelmű ötleteket meghallgatni, és még partnerként is részt venni a dologban. Bízzon meg inkább abban az emberben, aki a múltban sem okozott Önnek soha csalódást!

Bika 04.21.-05.21.

Sohasem szerette a fizikai erőt, a nyers erőszakot. Hét lóval sem lehetett elvonszolni egy bokszmeccsre vagy egy súlyemelő bajnokságra. Győzze le idegenkedését, és nézzem, megy egy jó kis mérkőzést. Meglátja, talál igazán látványos sportot, amit egyszer még élvezni is tudna. Egy pereccel, utána pedig egy forró csokoládéval kiegészítve igazán kellemes szombat délutáni kikapcsolódásnak is felfoghatja.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ez a nap inkább alkalmas szórakozásra és semmittevésre, mint kemény munkára. Mivel szeretné maga mögött tudni a szükséges elintéznivalókat, meglepő eredményeket érhet el. Üzleti partnerei nem kerülhetik el, hogy megcsodálják erejét. Munkatársai között ne szerezzen magának új ellenségeket! Rövid időn belül szüksége lehet rájuk. Intézze el rendkívül gondosan régen esedékes levelezését. Minden szó számít.

Rák 06.22.-07.22.

Felejtse el végre el a nyugtalanító gondolatokat és adja át magát a maximális pihenésnek! Ez a nap tökéletesen alkalmas arra, hogy elterelje figyelmét a kellemetlen dolgokról – már ha vannak. Családja körében fel is tud oldódni. Fogadja el partnerét olyannak, amilyen, ha ragaszkodik hozzá, és nem szeretné elveszíteni! A Rák jegyben született nők ma egy fontos bejelentésre számíthatnak szívük választottjától…

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ha teheti, keljen útra! Hogy a rádióban pont az ellenkezőjét ajánlották? Döntse el, kire hallgat. A végén úgyis az történik, amit a partnere, házastársa akar. Természetesen egyáltalán nem azért, mert Ön gyenge uralkodó volna, sőt, éppen ellenkezőleg. A komoly döntéseket sohasem bízza másra, így olykor lehet engedékeny. Ha így tesz, az ebédet már akár másik városban költhetik el, sőt, ottmaradhatnak éjszakára is.

Szűz 08.24.-09.23.

Idegesítő ez a nap a Szűz jegy szülöttje számára. Egyszerűen nem érti, hogy mi történhetett. Hiszen megígérte, hogy 

Próbáljon meg egy kicsit visszavenni a tempóból – legalább a pihenőnapján. Az már azért tényleg túlzás, hogy minden hétvégéjét munkával tölti. A túlfeszített tempónak egyébként az is a velejárója, hogy többet hibázik és egyre fáradtabb lesz. Arról nem beszélve, hogy magánéletében is problémák adódhatnak, ha nem lazít egy kicsit! Engedje el magát, élvezze és családja társaságát.

Mérleg 09.24.-10.23.

Minden hétvégén elhatározza, hogy jóval tovább ágyban marad, de a hosszú évek során szervezete már hozzászokott a korai keléshez. És ha már így van, sajnálja veszni hagyni az időt, inkább szorgoskodik egy kicsit. Akad bőven tennivaló a házban és a ház körül. vonja be gyermekeit is a munkába, remek szórakozás lesz. Ebéd után a jól végzett munka jutalmaként menjenek el egy cukrászdába.

Skorpió 10.24.-11.22.

Legyen óvatos, mert a szerelemben mindent feltesz egy lapra. Támad, talán hódít is, de mire megkapja a szeretett lényt, már nincs sehol az energiája. Ez azonban csak átmeneti kudarc, ne tulajdonítson neki nagy jelentőséget. Kellemes kikapcsolódást jelentene egy színház, vagy ha nincs kedve csinosan kiöltözni, akkor egy mozi. Mindenképpen valamiféle látványosságot válasszon ma estére, de a lényeg, hogy mozduljon ki!

Nyilas 11.23.-12.21.

Az Ön képességeivel, munkabírásával és tehetségével sokra viheti még akár külföldön is, de nem biztos, hogy el tudná viselni az idegen környezetet. Főleg a furcsa szokásokat, a barátok, ismerősök hiányát sínylené meg nagyon. A honvágyról már nem is beszélve. Ezért ha ilyen irányú ajánlatot kap, alaposan gondolja át, hogy érdemes-e belevágnia. Vajon tudna-e érzelmileg is érvényesülni…

Bak 12.22.-01.20.

Számos jel intette már önmérsékletre, de eddig persze nem vette komolyan őket. Most, hogy az első igazán súlyos zavar megtámadta szervezetét, fogta csak fel igazán, hogy nem vaklármáról vagy túlzott óvatosságról van szó. Még nincs késő, bár a cselekvés határai igencsak beszűkültek. Mindenesetre most már vegye komolyan a diétát, és mozogjon többet – és ami a fontos, hogy rendszeresen.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Kedvezően alakulhat a nap, ha Ön is úgy akarja. Itt a ragyogó alkalom. Ne tétovázzon, csak egyenes kérdésekre kaphat egyenes válaszokat! A kerteléssel most nem megy semmire. Öntsön tiszta vizet a pohárba! Utána így vagy úgy, de biztosan megnyugszik. Azért nem kell kitérnie egyetlen meghívás elől sem! Egy jó koncert vagy mozi biztosan kellemes lesz és megnyugtató az Ön számára.

Halak 02.20.-03.20.

Eseménydúsnak ígérkezik ez a mai nap, nincs idő tehát a tétovázásra. De nincs is rá szüksége, mert nagyon elemében van: alig győzi intézni sokféle vállalkozásának az ügyeit. Munkabírása, alkotóereje is töretlen. Hatalmas tempót diktál magának, és most arra sem rest, hogy kielégítse váratlanul feltámadó szenvedélyét. A csábításnak ezúttal nem tud ellenállni. De lehet, hogy nem is kell.