Napi horoszkóp – szerda

Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, mit ígérnek szerdára a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Titokban Ön már régen meg van győződve arról, hogy nagy dolgokra hivatott. Bizonyos irigységgel nézi, hogy a siker, amiért Önnek meg kell küzdenie, másoknak az ölébe hull. Éppen ez az, ami megerősíti azt a meggyőződését, hogy nagy dolgokra képes. Ha személyes helyzetét megvizsgálja, megállapíthatja, hogy titkos céljainak elérésére még számos lehetősége nyílik. Kettőzze meg erőfeszítéseit, megéri!

Bika 04.21.-05.21.

A kínzó fejfájás megint előveszi. Ilyenkor semmi sem elég jó, semmi sem elég kerek Önnek. Langyos a kávé, unalmas a tévéműsor, zajos a szomszéd és idétlenek a munkatársak, de még a főnök is. Nehéz túltennie magát az ilyen „elátkozott” nap eseményein is, főleg, ha nincs elképzelése arról, hogy holnap mihez kezd. Egy jó kalandfilm talán orvosság lehet erre a borongós „fronthelyzetre”.

Ikrek 05.21.-06.21.

Jó napra számíthat az Ikrek jegy szülöttje. Ismét próbára kell tennie önmagát, a külső körülményeket azonban ne érezze nyomasztónak. A nehézségek arra vannak, hogy leküzdjük őket – biztosan Ön is gyakran hallja e szavakat. Ez a mondás a mai napra különösen érvényes. Ha most körültekintően és türelmesen lát neki a feladatok leküzdésének, szép sikereket érhet el. Ne feledje partnerének tett ígéretét!

Rák 06.22.-07.22.

A szerelemben olyan csúcspontot élhet át, amely boldogsággal töltheti el, de egyben fel is zaklathatja. Erősen kívánja, hogy ez az állapot tartós legyen, mégis fél magához láncolni partnerét. A hűséges, ám óvatos Rák szülött örökös dilemmája, hogy szívesen evezne a házasság révébe, de nem könnyen adja fel függetlenségét. Ha Ön is ilyen válaszút elé érkezett, jól fontolja meg a döntését.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Nagyon rosszul aludt. Egy autó riasztója, vagy még riasztóbb álmai verték bel békés szendergéséből, az egyre megy. Ezen a napon jól teszi, ha félrevonul. Ne hívja fel magára a figyelmet, mert a végén még széttép valakit. Már morgásával is sokakat távol tart magától. Ha lehet, ne a feljebbvalóját szemelje ki dühe tárgyául. Ebből ugyanis később kellemetlenségei származhatnak.

Szűz 08.24.-09.23.

Egyszerűen nem képes haragudni a társára. Ez lehet a gyengeség jele, de lehet az igazi, mély szereteté is. Nem tud neheztelni rá, ha valamit elront, ha valamit elfelejt, vagy nem úgy tesz, ahogyan azt Ön elképzelte. Ez éppen úgy vele jár a természetével, mint az Önével a megfontoltság, a kiegyensúlyozottság. Talán éppen ezért a különbözőségért szereti annyira, és ezért illenek össze.

Mérleg 09.24.-10.23.

Igaz, hogy nincs túlságosan jó passzban, de azért nem kellene ennyire elkeserednie. Hová tűnt a Mérleg jegyre olyannyira jellemző tulajdonság, az állandó kiegyensúlyozottságra való törekvés? Ahelyett, hogy pánikba esne, tegyen meg mindent e negatív hullám megállítására, esetleg visszafordítására. Tudja jól, hogy kitartó, szorgalmas munkájának mindig győzelem lesz a vége. Mire vár hát?

Skorpió 10.24.-11.22.

Higgye el, a szerelemben díjazni fogják őszinteségét. Az érzelmeket illetően ez általánosan is igaz. Hagyja magát bevonni egy különleges körbe. Ott ugyanis a többiek szellemisége, elképzelései egyeznek az Önével. Örvendetes családi esemény elébe néz. Most ugyan nem Ön lesz az ünnepelt, ám ez egy cseppet sem fogja elkeseríteni, sőt, még az sem biztos, hogy nem Ön lesz a társaság középpontja.

Nyilas 11.23.-12.21.

Szerencsére véget ért egy rossz sorozat az életében. Szakmailag újra jól mennek a dolgok, és úgy érzi, hegyeket is képes lenne elmozdítani a helyükről. Talpraesettségének és alkalmasságának köszönhetően jelentős előnyt szerezhet a többiekkel szemben. Egy utazás lehetősége is csábítóan hat Önre. Csak akarnia kell most, és gyakorlatilag bármit elérhet. Ez a nap feljogosítja a reménykedésre!

Bak 12.22.-01.20.

Az érzelem, a szenvedély elragadja. Hirtelen és váratlanul érkezik, mint a forgószél, és már csak ezért sincs elég ereje ahhoz, hogy ellenálljon. Hagyja magát sodortatni az áramlattal. Gondolkodásra, józan helyzetfelismerésre egyáltalán nincs idő most. Higgadtan, hideg fejjel nem ugrott volna fejest ebbe a kalandba, és akkor most bizonyosan szegényebb lenne megannyi felkavaró érzéssel.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Igen jó napra számíthat ma. Ne aggódjon, még mindig nem késett le semmiről. Tegye félre azonban jó szívét, mert most egy kis keménységre, határozottságra, vasakaratra lesz szüksége. Ne féljen attól, hogy túlságosan önfejűnek tartják majd. Az valójában – Ön is tudja – csak az igazság. Próbálja meg jobban beosztani az idejét. Hiszen kizárt, hogy mindent egyedül el tudjon intézni.

Halak 02.20.-03.20.

Nagyon sok pénzt akar keresni, és ezért önálló vállalkozáson töri a fejét? Most kellene belevágnia. Váratlanul nagyobb összeghez is juthat: nyerhet, örökölhet, vagy sikerül bevasalni egy régi adósától a tartozást, amelyről őszintén szólva már le is mondott. Ha ügyesen forgatja a pénzét, akár meg is duplázhatja. Ne essen azonban abba a hibába, hogy egyszerre akar mindenbe belevágni.