Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Önnek mit mondanak a csillagok a mai napra? Nézze meg!

Kos 03.21.-04.20.
 
Legyen ma maximálisan óvatos az utcai forgalomban! Az a Kos szülött, aki nem kímélte eddig az egészségét, most megfizethet érte. Már most gondoljon arra, mikor tud szabadságot kivenni a jövő évben. Az iskolában vagy a munkahelyén haragszanak egymásra a kollégák vagy az iskolatársak. Ne ragaszkodjon mindig makacsul saját álláspontjához, amit a valóságban gyakran nem is tud megvédeni!
Bika 04.21.-05.21.
 
Figyelmetlensége félreértést okozott, melynek következményeivel számolnia kell. A feszültségek feloldására a legbiztosabb módszer az őszinteség. Vegyen egy mély lélegzetet, és hívja fel! Ha találkoznának, bizonnyal percek alatt tisztázhatják a helyzetet, s akkor újra a régi, jó barátok lehetnek. Ne telefonon oldja meg a problémát és ne halogassa tovább! Később sokkal nehezebb lesz megtenni az első lépést.
Ikrek 05.21.-06.21.
 

Eseménydúsnak ígérkezik ez a mai nap. Szakmai vagy magánéleti tervei olyan anyagi nehézségek elé állítják, melyek megoldására nincs semmiféle kilátás. Gondolja át, kinek a támogatására számíthat. Még a távol lakó ismerősök is hajlandóak a segítségére lenni. Szokatlan aktivitása a szerelemben szokatlan tapasztalatokat szerez Önnek. Nem gond, majd megszokja, hiszen a jót könnyű megszokni, ugye? 
 
Rák 06.22.-07.22.
 
Végre nagyszerűen érzi magát! Fellépése határozott, akaratának könnyen érvényt szerez. Ügyei ragyogóan alakulnak, alkotói elképzelései a legjobb úton haladnak a megvalósulás felé. Meglepetést is tartogat ez a nap: találkozást valakivel, aki nagyon sokat jelenthet majd Önnek. Ma még azon is elgondolkodik, hogy talán több időt és energiát kellene fektetnie ebbe a kapcsolatba. Lehet, hogy érdemes lenne….
 
Oroszlán 07.23.-08.23.
 
Egészen apró, de annál váratlanabb események teljesen összekuszálják a szálakat Ön körül. Azt sem tudja, hogyan keveredett bele, egyszer csak egy idegen világban, ismeretlen emberek társaságában, különös események résztvevőjévé válik. Egyetlen szerencséje, hogy ezúttal álmodta az egészet, de kis híján éber állapotában is elhitte. Nem gondolja, hogy mindez azt jelzi, hogy pihennie kellene egy keveset?. 
Szűz 08.24.-09.23.
 
Már csak néhány kollégájának újdonság az, hogy Ön a minőség megszállottja. Ez manapság, amikor mindenki a gyors sikert hajszolja, cseppet sem hétköznapi dolog. Becsülje ezt a tulajdonságát, ugyanis ezzel viszi majd sokra. De nemcsak a munkájában, a párkapcsolataiban is maximálisan igényes, sőt, még igényesebb. Túl sokat követel, túl magasra állítja a mércét, s ebből számos probléma adódik.
Mérleg 09.24.-10.23.
 
 
Kissé korai volt az öröme. Sajnos a dolgok csak addig alakultak jól, amíg Ön irányította őket, és amikor azt hitte, most már megy magától is, hirtelen minden összezavarodott. Kénytelen lesz azon fáradozni, hogy helyreállítsa a hibát, ha sikert remél még ettől az ügytől. Ellenkező esetben hagyja kútba esni, így kisebb rajta az Ön vesztesége, mintha újra rengeteg időt és pénzt fektetne bele. Máskor legyen óvatosabb és előrelátóbb!
Skorpió 10.24.-11.22.
 

Talán túlhajtotta magát a héten, de az is lehet, hogy csak a frontot érzi. Legszívesebben elvonulna egy lakatlan szigetre. Vigyázzon, ott egyedül lenne, csak önmagán tölthetné ki a mérgét. Vonuljon félre pár órára, pihenjen, kapcsoljon ki, de ne vigye túlzásba. Társaságra, barátokra van szüksége. Akkor érzi igazán jól magát, ha mást boldognak lát. Ma Ön is boldoggá tehet valakit

Nyilas 11.23.-12.21.

Alkalmas ez a nap arra, hogy munkahelyén az esetleges félreértéseket tisztázza, vagy a felelősség kérdését megvitassa. Ha ma hozná szóba, a beszélgetés biztosan sikeres lenne. Az anyagiakkal kapcsolatos sérelmeit nem szabad elhallgatnia. Amiben esetleg délután nem tud valakivel megegyezni, azt még egyszer átgondolhatják, és ekkor valószínűleg – egy kis szerencsével – megtalálják a helyes megoldást.
Bak 12.22.-01.20.
 
Már reggel sincs ott a munkahelyén lélekben. Egyszerűen képtelen figyelmét a feladatára összpontosítani, arra figyelni, ami az orra előtt hever. A természetben, a hegyek között szárnyal gondolatban, ott, ahol a csend az úr. Ki kell szakadnia ebből a rabszolgalétből, a kikapcsolódásra csak egyetlen hely lehet alkalmas, mégpedig a természet. Sebaj, hétvégén annyi időt tölthet a szabadban, amennyit csak akar 
Vízöntő 01.21.-02.19.
 
Újabb csábító helyzet adódhat. Most aztán nem tudja, hogy döntsön. Ilyenkor a legjobb egy gyors, de annál kimerítőbb beszélgetés azzal, aki a legfontosabb Önnek, akinek a szavában, a döntésében a legjobban bízik. Ne tétovázzon, hallgassa meg az okos tanácsot! Aztán határozzon legjobb belátása szerint! Az sem baj, ha most nem Ön a főszereplő. Jó időnként szemlélőnek is lenni.

Halak 02.20.-03.20.
 
Ontja az ötleteket, nagy tervek foglalkoztatják. Rengeteget dolgozik, és meg is éri: munkatársai és felettesei elismerésében részesül. Szinte sajnálhatja, hogy vége a hétnek és le kell állítania magát. Nagyon nehezen fog ez most menni, ugyanis munkája rabjává vált. Főként azért lehet ez így, mivel kapcsolatai rendezetlenek, vagy nincs senki, aki hazavárná. Így marad a munka, és a karrierépítés.