Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
  
Ma nyugodtan pihenhet a babérjain a Kos jegy szülöttje. Senki sem fogja Önt megzavarni az égvilágon semmiben. Munkatársak, barátok és üzletfelek szívesen átveszik tennivalóit, mindössze annyi történik, hogy bizonyos információkat kérnek Öntől. Nem szabad megtagadnia a segítséget, legalább ennyit tegyen meg. Ha nem így tesz, akkor tartózkodását irigységnek, rosszindulatnak fogják minősíteni.
 
 
Bika 04.21.-05.21.
 
Ez alkalommal aztán tényleg vérig sértették, és képtelen megbocsátani. Ne legyen olyan gőgös, nyújtson Ön elsőként kezet. A békülés nem feltétlenül jelenti annak elismerését, hogy Neki van igaza. Csupán egy gesztus, amely jóindulatát és érzéseit tükrözi. Várja meg a reakciót, s ettől tegye függővé további lépéseit. Ám akárhogy is alakul a helyzet, Ön megtett mindent, amit lehetett. Lépjen tovább a helyzeten.
 
Ikrek 05.21.-06.21.
 

Az Ikrek jegy szülöttjének egy része nagyon jó emlékeket fog őrizni erről a napról. Nem is lehet ezen csodálkozni, hiszen szerencséjük lesz a pénzügyekben, ingatlanuk értéke örvendetesen megnő, és még az is lehet, hogy ma írnak alá egy olyan szerződést, amelyre már régen vártak. És ha ez még nem elég, akkor azt is eláruljuk, hogy a szerelemben is sikerekre számíthatnak. Kell ennél több?
 
Rák 06.22.-07.22.
  
Munkahelyén ma nem ütközik ellenállásba, problémáinak megoldásában kedvező fordulat várható. Ez egy rendkívül kedvező nap az Ön számára. Ma nagyon empatikus, most hajlamos arra, hogy mások gondjait is átérezze. Bátor kiállása egy igaztalanul meghurcolt munkatársa mellett tovább erősíti az Önről kialakított kedvező képet kollégáiban. Csak így tovább, később se veszítse szem elől az igazságot.
 
Oroszlán 07.23.-08.23.
 
Amikor fáradt, akkor sokkal reménytelenebbnek lát mindent. Ne sajnálja tehát az időt a pihenésre, mert lelkesedésére mindig nagy szüksége van. Üdítően hathat Önre, ha kiszakad megszokott környezetéből, ezért ne utasítson vissza egy ígéretesnek látszó meghívást. Esetleg menjen elébe, és tegyen arról, hogy valami váratlan dolog történjen Önnel, vagy szervezzen saját magának olyan programot, ami kiszakítja a hétköznapok szürkeségéből. 
 
Szűz 08.24.-09.23.
  
Ez a nap nem az Ön napja, nincs jó passzban. A ma kézhez vett hivatalos levél sem okoz örömet, sőt! Tele van valótlanságokkal, ferdítésekkel és csúsztatásokkal. A legjobb lenne az egészet elfelejteni, de sajnos nem lehet. Nagyon sok kárt okoztak Önnek, ezen nem lehet könnyedén túllépni. A rágalmakra méltatlan dolog lenne reagálni, ám a tévedéseket feltétlenül helyesbítenie kell. Fogadjon egy jó ügyvédet.
 
Mérleg 09.24.-10.23.
 
 
Ne konkrét, kézzelfogható veszélyekre gondoljon, hanem a dolgok mögött megbúvó kellemetlen részletekre. Ezeket szinte lehetetlenség elkerülni, maximum elviselni lehet. A szerelemben nem kell ilyesmitől tartania, hiszen ott minden a legnagyobb rendben van. Vidám és boldog partnerével, ráadásul őszinte a kapcsolatuk. Vagy lehet, hogy egy harmadik személy mégis megzavarja a békét?
 
Skorpió 10.24.-11.22.
 

Munkahelyén minden romokban áll, és ez teljesen összetöri Önt. Nem tudja, mitévő legyen. Egy dolog biztos: ne hagyja veszekedésig fajulni a dolgokat. Magánéletére is kihat, hogy nem találja a helyét. Elhamarkodott döntéseit nehéz lesz korrigálnia. Erőnek erejével vessen véget rossz helyzetének. Hallgasson zenét, nézzen kacagtató filmet. Magyarul csináljon bármit, amitől jobb kedvre derülhet.

Nyilas 11.23.-12.21.

Elég izgalmas ez a nap. Nagyobb változásokkal kell számolnia. Fantasztikus találkozások jöhetnek, és ráadásul Ön áll az események középpontjában. Egy váratlan kapcsolat fordulatot hozhat az életében. Ön egy kicsit szabadosabban viselkedik mostanában, mint kellene. Nem is ez a baj, de partnere meglehetősen konzervatív neveltetést kapott, és csak nehezen viseli el az Ön különcségeit. Megéri kiborítani őt ilyen semmiségek miatt?
 
Bak 12.22.-01.20.
 
Jelentős lehet ez a mai nap sok Bak szülött életében. Már a cipősarok kopogása is ismerős. Egész nap fülelt, hátha meghallja. Nem csalódott, hiszen eljött, visszajött. De amit most kap, arról jobb nem beszélni. Tudja nagyon jól, hogy Ő semmit sem utál jobban, mint amikor nem veszi komolyan elképzeléseit, amelyeket ráadásul mindig meg is oszt Önnel. Próbáljon sokkal toleránsabban hozzáállni. 
 
Vízöntő 01.21.-02.19.
  
Ma, ha úgy tervezte, nyugodtan keljen útra. Semmi sem fogja megakadályozni az út eredményességét. De nehogy elfeledkezzen arról, hogy mit ígért a családjának! Az ma esedékes, és bizony rossz tréfának vennék – nem kevés sértettséggel -, ha elmaradna. Ne keressen kibúvókat, és ne ígérgessen, mert Ön nem ért a csaláshoz. Előbb-utóbb amúgy is kiderül minden turpisság, tudja nagyon jól.

Halak 02.20.-03.20.
  
A mai nap eddig nem látott magaslatokba fogja repíteni. Nagy teljesítményekre lehet képes, szellemi téren éppúgy, mint a szexben. Mindkettő alkalmas arra, hogy levezesse a felhalmozódott feszültséget és helyreállítsa megtépázott önbizalmát. Szüksége van már erre, ugyanis az elmúlt hét túl sok feszültséget halmozott fel Önben. Kapcsolja ki az agyát, és élvezze az adott pillanatot. Ne agyaljon túl sokat!