Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
 
Végre megvalósíthatja kedvenc ötleteit, és ezzel kivívja üzlettársai, főnökei elismerését is. Alkotó munkára különösen kiváló az a nap, és a kitűnő ötleteket is a gyors, problémamentes kivitelezés követi. Egy szeretett lény csalódottnak érezheti magát, mert Ön az utóbbi időben egyáltalán nem törődik vele. Ezen azonban ma könnyen változtathat, ha minden figyelmével felé fordul, és együtt töltik az estét.

Bika 04.21.-05.21.

Még nem tudja, mennyire hihet annak a bizonyos illetőnek, így nem csoda, ha egész napját a bizonytalanság érzése hatja át. Az elmúlt évek sorozatos csalódásai óvatosságra intik. Ugyanakkor még sohasem volt meg Önben ennyire a bizalom iránti vágy, és talán sohasem kívánta ennyire az emberi melegséget. Lehet, hogy Ő az igazi, akire várt, akiért annyi mindenről lemondott már életében?

Ikrek 05.21.-06.21.
 
Az Ikrek többségükben ismét nagyon jól érzik magukat. A munka egyáltalán nem okoz nehézséget, és befolyásos emberek támogatják különböző terveit. Most már csak Önön múlik, hogy meg tud-e felelni az Önnel szemben támasztott követelményeknek. Este saját alkotó munkája vagy a sokáig nélkülözött művészi élvezetek szereznek Önnek kielégülést. Partnere szerencsére nem neheztel meg ezért.
 
Rák 06.22.-07.22.
 
Szívügyekben ma valóban minden lehetséges. Beteljesülhet az eddig reménytelennek hitt szerelem. Az alkotásban rájöhet a régen keresett megoldásra. Munkahelyén szenvedélyes vitába keveredik a főnökével. Ha most nem hallgat a józan eszére, megnehezíti a saját dolgát, ha pedig megfogadja munkatársai tanácsát, minden jóra fordulhat. És persze nagyon sok kellemetlenségtől kíméli meg magát.
 
Oroszlán 07.23.-08.23.

Ismét a bőség zavarában szenved, és egész nap ez esti programon jár az esze. Pedig jobban tenné, ha inkább tévét nézne, vagy elvonulna egy jó könyvvel, mert remek esélyei vannak arra, hogy megint alaposan összekuszálja maga körül a szálakat. Persze az Oroszlán hatalmas élvezettel teszi mindezt, csak éppen a következményekkel nem számol soha. Pedig alaposan megbánhatja ezt a tettét.

Szűz 08.24.-09.23.
 
A mai csillagállásból sok minden kiolvasható. Kérjük, ne csodálkozzon a jelek értelmezésének ellentmondásosságán. Nem kell nagy tehetség ahhoz, hogy fizikai és szellemi kimerülését megjövendöljük, hiszen Ön is érzi, hogy az utóbbi időben egy kicsit elvetette a sulykot. Fáradtságát csak még jobban tetézik a kisebb-nagyobb szellemi és fizikai megpróbáltatások is. Próbáljon úrrá lenni rajtuk!
 
Mérleg 09.24.-10.23.

Szereti, ha megdicsérik küllemét, de csupán azért is csinosan öltözik, hogy jól érezze magát a bőrében. Sohasem elhanyagolt, de ezen a napon sokaknak szemet szúr eleganciája. Arra nem is gondolnak, hogy ma különös oka van annak, hogy ilyen csinos, hiszen megszokták már Öntől a jó megjelenést. Hódítása teljesen a tervei szerint alakul. Ön elégedett lesz a sikerével, „áldozata” pedig az Ön látványával.

Skorpió 10.24.-11.22.

Vállalkozó kezdeményezése (magánklinika, hegymászók boltja, borkimérés) jelenleg mérsékelt hasznot hoz, de jelentőssé tehető, minden csak befektetett idő és munka kérdése. Fontos, hogy az első tényleges akadályoknál ne adja fel, bármennyire is elege van az egészből, ne engedje ki a kezéből az irányítást. Csak Ön tudja feszesen tartani a gyeplőt, kivételesen ne bízzon meg más munkájában. Munkája pedig most nagyszerű eredményeket garantál.

Nyilas 11.23.-12.21.

Munkatársai ma képesek arra, hogy lyukat beszéljenek a hasába. Pedig Ön szíve szerint magában dolgozgatna, a saját, jól megszokott tempójában. Ne legyen udvariatlan, de azért finoman adja a tudtukra, hogy unja a töltelékszöveget, és ráadásul a munkában is zavarja, ha folyamatosan ott duruzsolnak a fülébe. Merüljön bele nyugodtan a munkájába, és ne hagyja, hogy bárki is megzavarja.

Bak 12.22.-01.20.

Kiváló nap ez a mai! Végre egyszer nem Ön ellen, hanem Önnek dolgozik az idő. A gyors döntésre, a minél előbb meghozott határozatra ugyanis nem Önnek van elsősorban szüksége. Hogy most, szorult helyzetükben mit tesznek, azt nem tudni. Az azonban bizonyos, hogy hibákat követnek el, amit Önnek „illik” kihasználnia. Ne legyen lágyszínű, fordított esetben ugyanezt tennék Önnel is. Sőt!

Vízöntő 01.21.-02.19.
 
Különös nap ez a mai! Prófétákkal jól el van látva, hiszen mindenki ötleteket ad, előre lát a környezetében. Ám ez Önnek aligha tetszik. Valóban jobb lenne saját józan eszére hagyatkoznia, és aszerint dönteni egy különös, megfoghatatlan ügyben. Ma alkalma lesz találkozni valakivel, akire már régen kíváncsi. Ne várjon csodára, hiszen az illető is ember, csak a felhajtás nagyobb körülötte.
 
Halak 02.20.-03.20.

Nagy változással tekint a hétvége elé. Bizonyos jelek arra mutatnak, hogy családi esemény készülődik, vendégek érkezése is várható. A szerelmes Halak pedig alig várják, hogy végre két boldog napot tölthessenek együtt végre szívük választottjával. Érdemes lenne valamilyen érdekes programról gondoskodnia, kicsit kimoccanhatnának a megszokott környezetből. Egy kirándulás, vagy egy mozi épp elég lenne.