Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
Ha saját érdekeit másokra való tekintet nélkül akarja érvényesíteni, ma biztosan ellenállásba fog ütközni. A családban kialakult véleménykülönbségeket is ma kellene megbeszélni, nehogy még nagyobb nehézségek keletkezzenek. Szerződéseket, dokumentumokat a legnagyobb elővigyázatosság mellett írjon alá. Ebben a helyzetben különösen sajnálatos, hogy nem él egyetértésben azzal, akit igazán szeret.

Bika 04.21.-05.21.

Igaz, ami igaz, közeleg a „vénasszonyok nyara”. Ez azt jelenti, hogyha hihet az időjárási előrejelzéseknek, szép hétvégére van kilátás. Ha valóban így lesz, szedje össze az egész családot, és élvezzék együtt az utolsó meleg napokat. Egy darabig sajnos nem lesz benne részük, ez biztos. Közben pedig megvitathatják a családi problémákat is, melyeken már régóta rágódnak, és amelyek mihamarabbi rendezést igényelnek.

Ikrek 05.21.-06.21.
 
Váratlanul új barátokra tesz szert, és teljesen úgy látszik, hogy ezek a barátságok egy életre szólóak is lehetnek. Minden egyedül azon múlik, hogy Ön mennyit képes tenni ennek érdekében. A mai nap arra is kiválóan alkalmas, hogy továbbfejlessze tudását, új dolgokat fedezzen fel, és tapasztalatokat cseréljen más emberekkel. A romantikus lelkületű Ikreknek titkos álmai is megvalósulhatnak..
 
Rák 06.22.-07.22.
 
Csendes napra van kilátás. Az ég ismét kiderült Ön felett, tehát nyugodtan intézheti az ügyeit, készíthet terveket a hétvégére. Mozi? Színház? Kirándulás? Ha még nem vette ki az összes szabadságát, a „vénasszonyok nyara” remek alkalomnak mutatkozik erre. Este mindenképpen szakítson időt partnerére, mert valljuk be, az utóbbi időben kissé elhanyagolta őt. Tudassa vele azt is, hogy mennyire szereti őt.
 
Oroszlán 07.23.-08.23.

Nem kívánja Öntől senki sem, hogy a hegyeket elhordja a helyükről. Ne eméssze fel idejekorán tehát erőtartalékait, mert szüksége lesz még rájuk később is. Nyugodtan hátradőlhet egy kicsit a székben. Szószátyár kollégáit ne intse le, mert hasznos információkkal szolgálhatnak. Ön azonban semmiképpen ne adjon ki a kezéből egyetlen ütőkártyát sem, inkább tartsa magát a „hallgatni arany” mondáshoz.

Szűz 08.24.-09.23.
 
Kockázatos napra van kilátás. Ha bal lábbal kel fel reggel, és nem kellően megfontolt, csak kellemetlenségek várnak Önre. Ha viszont kellőképpen átgondolja azt, amit akar, biztos sikerre számíthat. Mindazonáltal ne lepődjön meg azon, ha rosszul sülnek el a dolgok. Van úgy, hogy „egyszerűen nem megy”, és ilyenkor kár erőltetni bármit is, mert azzal csak ront a helyzeten.
 
Mérleg 09.24.-10.23.

Ha délelőtt még viharfelhők gyülekeznek a szerelem kék egén, délutánra már verőfényes napsütésre számíthat. Sajnos ez a szó szoros értelmében nem mondható el. Sőt, sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy bőrig ázik hazafelé. De ezt a kellemetlenséget az esti program teljesen feledteti, csak a következmény, az influenza emlékezteti majd rá. Igyon egy forró teát lefekvés előtt, kapjon be egy C-vitamint, és reggelre sokkal jobban érzi majd magát.

Skorpió 10.24.-11.22.

Kiváló nap ez a mai! Egy nagyon régen nem látott barátját, vagy távoli rokonát fogadhatja ma a pályaudvaron. A találkozás kihatással lehet a munkájára, sőt, akár egész jövőjére is. Ezzel az érdekes személyiséggel való beszélgetés ugyanis új lendületet adhat lassan folydogáló életének. Szerezzen neki egy nagyon kellemes estét, miközben Ön is a társaság fénypontja lehet. Meglátja, nem bánja meg.

Nyilas 11.23.-12.21.

Elérkezett végre az Ön ideje. Napról napra elégedettebbnek, sikeresebbnek érzi magát, és a változás ma érezhető igazán. Este fontos üzenetet, telefonhívást kaphat, amely még jobban felvillanyozza. Ma szinte minden sikerül, barátai/barátnői is csodálják. Ez azonban egy cseppet sem teszi elbizakodottá, sőt, kedvesebb, természetesebb, mint máskor. Ez pedig azért van, mert ez valóban egy más kor.

Bak 12.22.-01.20.

Kedvező napra van kilátás. Az összegzésnek ugyan még nem jött el az ideje, de visszatekintve, nyugodt szívvel megállapíthatja, hogy egyre jobb formába lendül. Végre el tudja kerülni, hogy aprópénzre váltsa tehetségét, hogy fillérekért adja el szellemi termékeit. Az, hogy egy nagy cégnél számítanak munkájára, hogy kikérik tanácsát, és a lehető legnagyobb szabadságot biztosítják, szárnyakat ad Önnek.

Vízöntő 01.21.-02.19.
 
Kellemetlen percekkel kell számolnia ma a Vízöntő jegy szülöttjének. Önhibáján és önakaratán kívül egy furcsa ügybe keveredett. Ne tétovázzon, mondja ki, hogy nincs hozzá az égvilágon semmi köze. Felesleges és értelmetlen most a szolidaritás, mert csak saját magának árt vele! Családja ma nagyon igénybe veszi, de igazán jól viseli. A végén azonban mégis az az érzése, hogy valakit alaposan cserbenhagyott.
 
Halak 02.20.-03.20.

Csodálatos nap ez a mai, szinte kívánni sem lehetne jobbat. Ragyogó sikert arat a hivatásában és a szex terén egyaránt. Természetesen mindkettő pontosan a legjobbkor jött. A kaland visszaadja megtépázott érzelmei nyugalmát, a szakmai elismerés pedig kielégíti a hiúságát, és biztonságot merít belőle. Mindkettőből kellő mennyiségű önbizalmat nyerhet, amire most tényleg hatalmas szüksége van.