Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Új benyomások formálják életszemléletét. Az utazókat új élmények várják az idegen környezetben. Az otthonmaradottak pedig lakóhelyükön fedezhetnek fel olyan zugokat, amelyek boldog emlékeket idéznek fel. Ön a fellendülés szakaszában van jelenleg, amelyet az alkotó fantázia és az eddigitől merőben eltérő tevékenység jellemez. Úgy érzi, hogy a szerencse kegyeibe fogadta, és ettől az érzéstől jóval nagyobb sikereket ér el, mint máskor.

Bika 04.21.-05.21.

Az úgynevezett rutinfeladatokhoz nem igazán fűlik a foga ezen a napon. Úgy érzi, hogy az ilyenekkel való pepecselés egyáltalán nem Önnek való. Pedig, ha nem veszi észre, hogy ezekkel is foglalkoznia kell, bizony csúnyán pórul járhat. Sőt, a szobába lépve már a küszöbön felbukhat. Hasznos lenne tehát, ha szépen, sorrendben minden feladatot elvégezne, és csak ezek letudása után nyúlna máshoz.

Ikrek 05.21.-06.21.

Az Ikrek jegy hölgytagjai ma szövetségesükké tehetik az eleganciát és az intellektust. Az ebből eredő fölényérzet hozzásegíti őket ahhoz, hogy komolyabb nehézségek nélkül megvalósítsák elképzeléseiket partnerükkel szemben, és véghez vigyék azt, amit már régóta szerettek volna elérni a kettőjük kapcsolatában. Szakmailag is jól alakulnak a dolgok, tehát igazán nincs oka panaszkodni erre a napra.

Rák 06.22.-07.22.

Szakmai sikerei tovább tartanak, mégis megmagyarázhatatlan nyugtalanság fogja el. Ezt csakis úgy oldhatja fel, hogy azonnal változtat az életmódján, méghozzá sokkal többet pihen, kikapcsolódik. Egy utazás most igencsak sokat segítene a helyzetén, mert elfeledtetné Önnel az itthoni problémákat, már ha vannak egyáltalán. Törődjön többet a családjával, de ugyanakkor önmagával is!

Oroszlán 07.23.-08.23.

Ön a csillagok oltalma alatt áll. Ki sem tudja használni a sok kedvező alkalmat, és ez ingerlékennyé teszi. Elvakítja a fény, és lassan-lassan már semminek nem képes örülni. Az egyensúly csak akkor billen helyre, ha csalódás éri, és kap néhány pofont az élettől. Ettől azonban ma nem kell félnie. Ám ne vegye természetesnek, ha munkájában babérokat arat. Legyen sokkal szerényebb!

Szűz 08.24.-09.23.

Öntől is számon kérik egykori ígéreteit, és most felelnie kell arra a kérdésre, hogy mivel tevékenykedett az elmúlt hónapokban. A válasz előtt alaposan tanulmányozza át jegyzeteit, és ne feledkezzen meg az apróságnak tűnő dolgokról sem. Ami Önnek lényegtelen, az másnak talán fontos lehet. Arról nem beszélve, hogy sokszor pont az aprónak tűnő, jelentéktelen dolgok segítségével alkotunk egy teljes egészet.

Mérleg 09.24.-10.23.

Megérzései ritkán hagyják cserben, sajnos ma mégis ez történik. Szerencsére nincs nagyobb tragédiáról szó, csak kiderül, hogy néhány napja tévúton jár. Jobb később észrevenni, mint soha. Így legalább orvosolható a baj, de ha feledésbe merül a hiba forrása, akkor mindig csak a negatív eredmény lesz látható. Ha flörtölni támad kedve, számolnia kell most a lebukás veszélyével is.

Skorpió 10.24.-11.22.

Kitűnő napra van kilátása a Skorpió jegy szülöttjének ezen a napon. Amihez csak hozzányúl, szinte azon nyomban arannyá változik a keze alatt. Este egy asztaltársaság fejeként remekül érzi magát. Megérdemelten került e kiemelt helyre. Lehet baráti vagy családi összejövetel, de akár hivatalos tanácskozás is. mindenesetre kellemes élményekkel, és életre szóló barátságokkal távozik a helyszínről.

Nyilas 11.23.-12.21.

Ez a tavasz kellemes lesz és emlékezetes. Igaz, május közepén párkapcsolatát viharfelhők árnyékolják be, de csak átmenetileg. Mire a hét véget ér, már ismét boldognak érzi magát kedvesével. A hét végén is inkább a munkájára, karrierjére koncentrál, és emiatt van az összezördülés. Ne hagyja magát befolyásolni családja vagy barátai által, csak a szívére és az eszére hallgasson, és tegyen saját belátása szerint. Most tudja, mi a legjobb Önnek.

Bak 12.22.-01.20.

Tulajdonképpen már ma elkezdődik a hétvége. Hívja meg tehát kedves barátait egy kellemes esti összejövetelre. A rohanásban, az eszeveszett hajtásban ritka az olyan pillanat, amikor kellemes körülmények között, meleg baráti körben, feloldódva el lehet beszélgetni az élet dolgairól, amikor kibeszélhetjük magunkból a mindennapi problémáinkat, és visszaemlékezhetünk a hajdan történtekre.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Ma még be kell fejeznie azt, ami a hétből hátra van. Ha számvetést készít, nyugodtan elkönyvelheti magában, hogy ezek a napok igencsak sikeresek voltak. Így aztán jót fog tenni hétvégén a lazítás. Ne vállaljon tehát semmiféle túlmunkát. Ha vendégeket hív vacsorára, kiváló estében lehet része. Ön ma kitűnő háziasszonynak bizonyul, és még egy kellemes meglepetésre is számíthat.

Halak 02.20.-03.20.

Munkahelyén lehetnek apróbb kellemetlenségei, de ezek nem okoznak túl nagy megrázkódtatást Önnek. Érzelmileg stabil, és jelenleg az a legnagyobb gondja, hogy honnan szerezzen pénzt váratlan kiadásaira. Bár hajlamosabb a fukarságra, mint a tékozlásra, ezúttal olyan költekezésbe verheti magát, amit nem fog megbánni. Néha igenis szüksége van arra, hogy költsön magára, hiszen ezzel az önbizalmát is növeli.