Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.

Az új hónap olyan követelményt állít Ön elé, hogy most tényleg úgy érezheti, minden helyzettel meg tud birkózni. Vagy talán mégsem? Akkor tessék! Ne riadjon vissza attól, hogy egyszer kibújhat a saját bőréből! A magánélet terén a nap folyamán feszültségek adódhatnak, és egyedül az Ön diplomatikus ügyességén múlik, hogy miképpen tudja ezt végérvényesen megoldani. Valaki a segítségére siet.

Bika 04.21.-05.21.

Ha régi beidegződéseinek és környezetének engedelmeskedik egy kicsit, akkor egy percet sem dolgozik ezen a napon, hiszen ez a munka ünnepe. Ha viszont képes arra, hogy szakítson ezzel a szokással, és egy kis hétvégi „hajrával” kezdje a májust, kellemes következményekre számíthat. Egyedül saját magán múlik, hogy melyik felállást választja, a lényeg, hogy semmit ne kelljen megbánnia.

Ikrek 05.21.-06.21.

Ma különösen allergikusan reagál arra, ha mások befolyást próbálnak gyakorolni Önre. Gondoljon arra, hogy néha Önnek is hasznos lehet, ha jobban beilleszkedik a közösségbe – még ha ez csak taktikai manőver arra vonatkozóan, hogy később a „falka” élére állhasson. Aki már a középpontban van, azt ma az a veszély fenyegeti, hogy ellentmondást nem tűrőn viselkedik, és ezzel saját magának árthat.

Rák 06.22.-07.22.

Nincs rá semmi oka, de valahogy mégis úgy érzi, feszült és nyugtalan. Ennek köszönhetően nem találja a helyét, sehol sem érzi jól magát. Talán attól tart, hogy vége szakad a szép és tartalmas napoknak? Vagy netán attól fél, hogy szellemi és fizikai készletei kimerülnek? Akár így van, akár úgy, ne tépelődéssel töltse az idejét! Pihenjen, mozogjon, szórakozzon, és élvezze ki a tavasz minden pillanatát.

Oroszlán 07.23.-08.23.

Mit is kezdhet magával az ember a munka ünnepén? Kimegy a szabadba, lufit vesz a gyerekeknek, perecet majszol, virslit eszik, és persze szórakozik, elvegyül a tömegben. Ön azonban inkább magányra vágyna? Biztosan akad egy csendes zuga a világnak, ahol kedvére elnyújtózhat, és zavartalanul törheti a fejét újabb magasröptű terveken. Ám azért ne feledkezzen meg arról sem, hogy családjának is szüksége van Önre.

Szűz 08.24.-09.23.

Bizony, nem egyszerű eldönteni, hogy mitévő legyen ezen a napon: pihenjen, ünnepeljen, vagy éppen megint a munkájával foglalatoskodjon. Igazából eddig is csak kevesen tudták, mit ünnepelnek május elsején – most aztán még nagyobb a zűrzavar a fejekben. Ön tegyen a legjobb belátása szerint, és töltse azzal a napját, amihez a legnagyobb kedvet érzi. Ha úgy dönt, hogy ki sem kel az ágyból, ám tegyen úgy.

Mérleg 09.24.-10.23.

Annak reményében, hogy több ideje maradjon a pihenésre, összecsap minden munkát, persze rengeteg hiányosságot hagyva ezáltal maga mögött. Így nemhogy időt nyerne, de kezdhet mindent a legelejéről, és az valóban sokkal bosszantóbb. Sajnos nemcsak a munkában ilyen csélcsap most, hanem a szerelem terén is. Ennek azonban hamar meg lesz a következménye, amely majd további bonyodalmakat okoz.

Skorpió 10.24.-11.22.

Áprilisi viaskodásait rendben letudta, a május pedig már sokkal gördülékenyebb lesz, majd meglátja. Szaporodnak a feladatai, és a májushoz illően természetesen a szerelem sem fogja elkerülni. A mai napon ne erőszakoljon ki semmit, hagyja, hagy történjen minden úgy, ahogy annak történnie kell. Tegye azt, amihez a legnagyobb kedvet érez, igazán megengedheti végre magának ezt a luxust.

Nyilas 11.23.-12.21.

Kedvese csak nehezen érti meg szándékait. Ne törődjön a kétkedőkkel, velük vitatkozni sem érdemes. Sok beszédnek sok az alja. Még barátait sem szabad beavatni legféltettebb titkaiba. Másokra hallgatni hiba volna a következő napokban. A baráti tanácsok vagy pletykák sok kellemetlenséget okozhatnak, csak a bölcs öregekben bízhat. Persze a majálist ne feledje a zöldben a családdal megünnepelni!

Bak 12.22.-01.20.

Hát bizony eddig megszokta azt, hogy ezen a napon ünnepel. Most, hogy elmarad a szokásos majális, a vattacukor és a virsli, komolyan hiányérzete van. A május első napja mindenképpen megkívánná, hogy ne legyen egyszerű, szürke hétköznap, hogy egy kicsit különbözzön minden más hónap kezdetétől. A tavasz végképp, visszafordíthatatlanul megérkezett, még akkor is, ha az időjárás esetleg nem ezt igazolja.

Vízöntő 01.21.-02.19.

Végre egy nyugodt, kiegyensúlyozott nap. Ma nem ártana végiggondolni az elmúlt hét eseményeit, levonni a következtetéseket, és ideje lenne tisztázni önmagával, hogy mit is akar valójában. Ma ne szervezzen társasági programot, mert nem lenne jó partner még egy laza beszélgetésben sem. Ha teheti, inkább vonuljon vissza a barlangjába, és pihenjen egész nap. Az alvásigénye is sokkal nagyobb a megszokottnál.

Halak 02.20.-03.20.

Ma aztán tényleg nem kell tartania semmi rossztól. Nem fenyegeti semmiféle konfliktushelyzet és kellemetlenség Nincs olyan halaszthatatlan feladat sem, amely ne várhatna akár jövő hétig is. A legokosabb, amit tehet, hogy munka nélkül tölti a munka ünnepét. Kiránduljon, sétáljon, töltse a napot azokkal, akik a legközelebb állnak Önhöz. A lényeg, hogy kikapcsolódjon, és megnyugodjon.