Napi horoszkóp – csütörtök

Napi horoszkóp – csütörtök
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!

Kos 03.21.-04.20.
 
Nyugtalanul kezdődik ez a mai nap, és valószínűleg ilyen is marad. Legszívesebben kitörne megszokott környezetéből, új kapcsolatok után nézve, vagy kívánságától, érdeklődésétől függően új, ismeretlen helyre menne el. Mielőtt azonban a döntő lépést megtenné, gondolja alaposan végig, hogy milyen következményekkel járhat mindez! Ha időben nyugovóra tér, lehet, hogy holnapra már teljesen más szemmel látja a világot..
Bika 04.21.-05.21.
 
A hírek semmi jót nem mondanak. A cég anyagi helyzete megrendült, s már azt is beszélik, hogy elbocsátásokon gondolkodnak. Mindez elég ok arra, hogy egy kicsit ideges legyen. Magánéletében is zavarok támadnak, a biztosnak hitt háttér mintha megingott volna. Erejét és idejét tehát e kettő között kell megosztania. Pénzbefektetésről ma ne is álmodjon. Próbáljon meg optimista maradni, és hinni abban, hogy minden jóra fordul.
Ikrek 05.21.-06.21.
 

Ma több érdekes személyiséggel is találkozhat. Ha a kellő pillanatban megtalálja a helyes kifejezést, akkor teljes nyíltsággal közelednek majd Önhöz. Rengeteg múlik azonban azon, hogy ne hencegjen! Az a képessége, hogy gyorsan tud kapcsolatot teremteni idegenekkel, ebben az esetben is nagy hasznára lesz. Kerülje azonban azt, hogy túlságosan felületessé váljék. Maradjon meg valahol az arany középúton! 
 
Rák 06.22.-07.22.
 
Végre nagyszerűen érzi magát! Fellépése határozott, akaratának könnyen érvényt szerez. Ügyei ragyogóan alakulnak, alkotói elképzelései a legjobb úton haladnak a megvalósulás felé. Meglepetést is tartogat ez a nap: találkozást valakivel, aki nagyon sokat jelenthet majd Önnek. Ma még azon is elgondolkodik, hogy talán több időt és energiát kellene fektetnie ebbe a kapcsolatba. Lehet, hogy érdemes lenne….
 
Oroszlán 07.23.-08.23.
 
Reménytelien néz a mai nap elébe. Az Oroszlán küzdelemre termett, és nem is futamodik meg egykönnyen, mégis feldühíti, ha akadályok kerülnek az útjába. Pedig annál értékesebb a győzelem, minél több áldozatot kíván meg. Képzelje azt, hogy már túl van rajta, nyújtózzon el, és gyűjtsön erőt abból, hogy gondolatban már az édes célban látja magát. Az estét igyekezzen kedvese és szerettei társaságában tölteni. 
Szűz 08.24.-09.23.
 
Sokszor érezte már hiányát az olyan napoknak, amikor kényelmes tempóban, nyugodt körülmények között, megfontoltan tud valamit elkészíteni. Ma ilyen kivételes estének néz elébe, semmi sem fogja zavarni munkájában. Végre maradandó művet alkothat, s nem kell törődnie az idő múlásával. Dőljön hátra, gyújtson meg egy gyertyát és alkosson kedvére, majd vegyen egy nyugtató fürdőt. Ez a nap az Öné!.
Mérleg 09.24.-10.23.
 
 
Új távlatok nyílnak meg Ön előtt, ha jól hasznosít egy nem várt hírt. Még csak segítségre sem lesz szüksége, a dolog magáért beszél. Különben sem célszerű azonnal bevonni idegeneket minden munkájába, hiszen sosem tudhatja, hogy valaki nem használ-e fel akár csak egy apró részletet is Ön ellen. Ne feledkezzen meg arról, hogy hazafelé be kell vásárolnia, hiszen igencsak utánpótlásra szorul sok minden a háztartásában.
Skorpió 10.24.-11.22.
 

Egy félreértelmezett helyzet a szerelemben kedvét szegheti. Több pletykát hallott a napokban, amik megkérdőjelezik párja hűségét. Mielőtt vádol, alaposan nézzen utána, megalapozott-e a gyanúja, még mielőtt megbántaná párját, és bizalmatlansága miatt elveszítené. Most ne fecsérelje hiábavaló dolgokra az energiáját, hisz a december nagyon zűrös lesz. Gyűjtse az erejét, szüksége lesz rá!.

Nyilas 11.23.-12.21.

Munkájában és a szerelemben egyaránt újabb kimagasló sikereket érhet el. Nagyon fontos, hogy viselkedjen tartózkodóan, és ne engedje, hogy az elismerések megszédítsék. Ugyanis hajlamos arra, hogy túlzásba vigye a lelkesedést, és ez bizony visszaüthet, méghozzá nem is olyan hosszú idő múlva. Maradjon inkább azon a bizonyos arany középúton, akkor biztosan nem éri semmiféle kellemetlenség
Bak 12.22.-01.20.
 
Ezt aztán jól kifundálta. Tudja, hogy kedvese imádja a nagy társaságot, a színes kavalkádot, a jókedvű embereket. Azzal is számolt, hogy ha legfrissebb történeteivel, vicceivel „hazai pályán” indul, akkor sokkal jobbak az esélyei, mint egy akármilyen hangulatos vacsora mellett. Mindenesetre holnap győződjön meg arról, hogy tényleg bevált-e a számítása, és közelebb kerültek-e újra egymáshoz. 
Vízöntő 01.21.-02.19.
 
Ma eszményi lehetőségekre bukkanhat. Ne tétovázzon, gyorsan éljen velük! Semmit ne szalasszon el, semmi ne kerülje el a figyelmét! Lehet, hogy valaki nem örül túlságosan a sikerének, de okos szóval még talán őt is meg lehet győzni. Ha pedig nem, akkor jobban teszi, ha nem törődik vele. Partnere sértődős hangulatban van, vigyázzon, ne provokálja, mert a végén még elmérgesedik a helyzet..

Halak 02.20.-03.20.
 
A sikerszéria tovább folytatódik. Képességei magasra emelik, valósággal fürödhet a sikerben. Hivatása tökéletesen kielégítheti: egyre kevésbé izgatják más vállalkozások. Egyébként is idegen a természetétől a pénzhajhászás. Ingyen is elvégezné azt, amit szeret, ha nem kellene eltartani önmagát és családját. Most jött el az az időpont, amikor a pénzt kell előtérbe helyeznie, ugyanis másképp gondjai adódhatnak..