Napi horoszkóp – szombat

Akt.:
Napi horoszkóp – szombat
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok. Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 Kos 03.21-04.20
Kedves Kos! Büszkeség járja át le- és felmenő rokonságával kapcsolatban. Őszintén örül a családi sikereknek, elismeréseknek. Úgy drukkol értük, mint még magáért sem. Repdesésében ajándékozó kedvének sem szab határt (nem kell mindjárt nagy dolgokra gondolni!). Tartózkodjon a vízparti flörtöktől, mert éppen azok válhatnak lerázhatatlanná, amelyektől két hét múltán feltétlenül meg akar szabadulni. Vigyázat! Veszélyben a függetlensége!

 Bika 04.21-05.21
Kedves Bika! Ez a nap a kirándulások, túrák napja. A csendes törődés órái a családja körében. Mozduljon ki, és élvezze a napsütést, a jó időt. Híreket kap, amelyek azt sugallják, jobb lenne feladni a saját terveit, és másba kellene kezdeni. Beszélje meg bizalmas embereivel, mit érdemes meghallani ezekből a hírekből. Csak akkor figyeljen rájuk, ha bizonyos lehet bennük, hogy nem származhat kára belőlük.

Ikrek 05.22-06.21
Kedves Ikrek! Felpörgött az élete, így szombat délután nagyon sok teendője támadt hirtelen. A nagy izgalomban nem volt ideje elterveznie hétvégéjét, most aztán unatkozik. Ne hagyja magát. Éljen végre hobbijának, netán utazzon el. Akár távolabbra, akár közelebbre. A környezetváltozás jót fog tenni! A váratlan utazások sikerülhetnek a legjobban. Esetleg hódoljon egy keveset titkolt szenvedélyének is.

 Rák 06.22-07.22
Kedves Rák! Legyen résen, nehogy elszalassza a kínálkozó lehetőséget. Lehetőségekből most lesz egy rakás, ám nem biztos, hogy észreveszi őket. Ha megérzéseire hallgat, s kivételesen nem az eszére, megérzi, hogy mikor kell lépnie. Ha véletlenül mégis rosszul sülne el a dolog, akkor se keseredjen el, lesz még lehetősége a javításra. Erre az eshetőségre azonban a mainál jobban fel kell készülnie, mert ha még egyszer elszalasztja, többé nem tér vissza.

 Oroszlán 07.23-08.23
Kedves Oroszlán! A tegnapi nyugtalanságnak ma már nyoma sincs, minden megy a rendes kerékvágásban, ahogy annak mennie kell. De azért nem panaszkodhat, még mindig nagy a nyüzsgés Ön körül. Használja ki a mozgalmasságot, egy sereg olyan ügyet el tud majd intézni, amit máskor csak hosszú tortúrák után. Aki szabadságon van, egy felfedező út során döbben rá, mennyire fogékony az új ismeretek befogadására.

 Szűz 08.24-09.23
Kedves Szűz! Ismét javára válik két erénye: lelkesedése és szervezőképessége. Egy új lehetőség kihasználása közben mindkettőt kamatoztathatja. Talán új munkát kap, vagy mellékállásában nagyobb megnyilvánulási lehetőséget nyújtanak Önnek. Készüljön fel arra, hogy minden erejét be kell vetnie a siker érdekében! Ne törődjön a mindig károgókkal, az állandó aggodalmaskodókkal! Ne hagyja, hogy letörjék!

 Mérleg 09.24-10.23
Kedves Mérleg! Ha a hétvégét utazással tölti, a szokottnál több pénzt költ. Nem figyeli, hogy hol és mikor mennyit fizet. Családja listát nyújt be, hogy mi mindent kell még megvennie. Költekező kedvét ez sem tudja elrontani. Nyugodtan ül a kávéházban, drága süteményeket vásárol meg luftballont, sőt az otthon maradtaknak meg valami apróságot. A bevásárlásra még mindig lesz ideje. Ne halogassa túl sokáig.

 Skorpió 10.24-11.22
Kedves Skorpió! Olyan fáradtság éri el, amivel már képtelen mit kezdeni. Ki kellene takarítania lakását, ám semmi ereje össze. Pihenjen, szórakozzon, ne tagadjon meg magától és környezetétől semmit. Kérje meg családját, hogy segítsenek a rendrakásban. Szó nélkül segítenek, ezzel nem lesz probléma, ugyanis látják, hogy mennyire kimerült. Ettől függetlenül figyeljen másokra és magára, ma ne legyen kívülálló.

 Nyilas 11.23-12.21
Kedves Nyilas! Végre-valahára kifekhet a napra, és zavartalanul élvezheti, ahogy egész testét átjárja a jóleső meleg. Ezt várta már régóta, és most a strandon sütteti a hasát. Fantasztikus érzés ez. Legyen azért óvatos, mert roppant ereje van a napnak. Ózonlyuk, miegyebek. Használjon olyan napolajat, vagy krémet, amelynek fényvédő hatása van. Csúfos kellemetlenségeknek veheti így elejét. Élvezze ki 100%-osan a mai napot.

 Bak 12.22-01.20
Kedves Bak! Számítson rá, hogy a mai nap nagyon kiszívja az erejét. Különösen, ha még éjszakai szórakozást is tervez. Változatos, fordulatos, mindenekelőtt az Ön szervezési tehetségének köszönhetően. Még a provokáció is Önnek kedvez. Megcsillogtathatja képességeit. Ötlettel, hozzáértéssel bizonyíthatja rátermettségét, Önnel született intelligenciáját. Szimata nem hagyja cserben, amikor üzletet sejt egy ajánlatban.

 Vízöntő 01.21-02.19
Kedves Vízöntő! Ahogy nem lehet csupán a múltnak élni, ugyanúgy lehetetlen meglenni nélküle. Vannak, akik sportot űznek abból, hogy állandóan átírják múltjukat, és az sem zavarja őket, hogy a végén fogalmuk sincs arról, hogy voltaképpen kik is ők. Akár van rá oka, akár nincsen, akkor jár el a legbölcsebben, ha vállalja, ami régen történt, mégpedig úgy, ahogy megesett. Estére ma ne tervezzen semmit.

 Halak 02.20-03.20
Kedves Halak! Csodálatos helyet fedeztek fel a közelmúltban, és mára is oda terveznek egy kirándulást. Menjenek, érezzék jól magukat, kapcsolódjanak ki. Osszák meg örömüket és e kellemes hely varázást barátaikkal. Remekül szórakoznak majd, de vigyázzon, mert ez flörtölésre nem alkalmas pillanat, hiába, hogy lenne rá lehetősége. Talán a másiknak pont ott van a párja is? Ne menjen bele ilyen és ehhez hasonló játékokba.