Napi horoszkóp – szerda

Akt.:
Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.
A mai napon a lelki élete kerül előtérbe. Ok problémát megelőzhet, illetve elkerülhet, ha mindig türelmesen végighallgatja a kollégái, embertársai véleményét. Érzékenysége miatt könnyen átveszi mások hullámhosszát. A barátai között van egy hamis ember, aki mindenféle rosszat híresztel Önről. Tekintse át a kapcsolatait, hátha rájön, ki teszi ezt Önnel. A mirha füstölő havi egyszeri használata megtisztítja a tudatát, lakását minden negatív erőtől.

 

Bika 04.21.-05.21.
Egy sor kérdésben alapvetően megváltozott a véleménye. Ez a pálfordulás nem feltétlenül a jellemgyengeségének, sokkal inkább a bölcsességének tudható be. Ön képes arra, amire sokan nem, és Ön sem tudott eddig megvalósítani, azaz belátta a saját hibáját, tévedését és ennek megfelelően megváltoztatta az álláspontját. A mostani eset jó tanulság arra, hogy nem kell minden áron ragaszkodnia a saját elképzeléseihez, ha észérvekkel meg tudják győzni, fogadja el.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Vizsgálja meg, hogyan tudná korlátozni az utóbbi időben elharapódzott mérhetetlen költekezését. Ön valahányszor pénzt ad ki, boldognak érzi magát, de ugyanekkor partnere tele van aggodalommal és kétségbeesetten szemléli felelőtlenségét, meggondolatlanságát. A kapcsolatuknak is használna, ha igyekeznének egymás világát megérteni és álláspontjaikat legalább az élet alap dolgairól közelebb hozni.

 

Rák 06.22.-07.22.
Kudarcot kudarcra halmoz, már nem is mer semmibe se belekezdeni, a félbehagyott feladatait is csak tologatja. Ennek eredményeképpen egyre csak gyűlnek az el nem végzett feladatok. Okosabban tenné, ha segítséget kérne inkább valakitől, mert a felettesei nem sokáig nézik jó szemmel a tehetetlenségét, úgyhogy szedje össze magát, ne adja fel. Ha csak egyetlen feladatot is sikerülne elvégezni, máris kilábalna a gödörből.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Választania kell, hogy mit követ. Azt, amit lelkiismerete, vagy azt, amit az előmenetele követel meg Öntől. Olyan belső konfliktus ez, amelyben nem hallgathat másra, nem kérhet tanácsot. A becsület és az önérzet azt sugallja, hogy a szívére hallgasson, ugyanakkor a józanság ez ellen szól. Szerelmi életében is jelentős változások kezdődnek, sürgősen lépnie kell, ha nem akarja elveszíteni Őt.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Most kell csak igazán a támasz Önnek. Munkahelyén rosszul áll a szénája: már megint bajba sodorta magát a szókimondásával. Szerencsecsillagja talán most nem hagyja cserben. De az igazi megnyugvást attól várja és reméli, akit a társának tekint és fogadott el. Imádott partnerének a szerelemben, és a megbízható szövetségesnek az élet küzdelmeiben. Ossza meg vele háta gondjait, hogy segíthessen Önnek.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg 09.24.-10.23.
Nincs közvetlenül a főnök szeme előtt, és így önállóbban tudja végezni a feladatait. Szereti, ha a saját elképzelései szerint oldhatja meg az Önre szabott dolgokat, ilyenkor rendszerint színvonalasabb a végeredmény is. Ráadásul a mai napon sikerül némi időt is szakítania a magánügyei, illetve a privát hivatalos ügyei elintézésére. Este nem várt meglepetésben lesz része, partnerének sikerült jegyet szereznie egy színházi előadásra, melyet már régen szeretett volna megnézni.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Szívügyekben nincs ingatagabb, mint Ön a mostani időkben. Szomjazza a szenvedélyt és a változatosságot, ezért elég gyakran hajlamos a félrelépésekre. Az azonban csak igen ritkán fordul elő, hogy a tartós kapcsolatát feláldozza a pillanatnyi szenvedélyért. Hűsége megingathatatlan, ha megfelelő partnerre talál. Ma szép este vár Önre, ha az igazi mellett töltheti, szerelmük ismét felragyoghat és beteljesülhet.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Olyan helyről kap tanácsot, ahonnan nem is kérte. De ez ne bosszantsa fel, aki a tanácsot adja, jó szándékkal teszi. Ha szerződést kíván kötni, előbb gondosan vizsgálja felül a tartalmát, alaposan olvassa át, különösen odafigyelve az apró betűs részekre és a záradékokra. Ne feledje: könnyű valamit aláírni, de a következményeket Önnek kell viselnie. Kisebb utazásra vagy kirándulásra kiválóan alkalmas ez a nap.

 

Bak 12.22.-01.20.
Minden, ami a szépséggel, illetve a testápolással van összefüggésben, módfelett felajzza Önt. Noha nem kis pénzbe kerül, mégis megéri, mert azzal az önbizalommal és határozottsággal, amelyet a csinossága, gusztusossága tudatával nyert, sokkal többet megkeres. Mint jó üzleti érzékkel megáldott embernek, értékelnie kell a nyereséget. Ültessen hétvégi kertjében lent, mákot. Gondoljon arra, hogy emésztésének bizton segít a lenmag, a mákolaj.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
A cél érdekében olykor áldozatokra is szükség van. Ezeket most mindenki Öntől várja. Ne okozzon hát csalódást a főnökeinek és a munkatársainak, vállalják el a kellemetlennek látszó feladatot. Így megerősítheti a pozícióját is. Este váratlan vendég kopogtat az otthona ajtaján. Fogadja őt szeretettel, jó híreket, értékes információkat hoz, ráadásul lehetetlenné teszi, hogy folytassa a zsörtölődést a szeretteivel.


 

Halak 02.20.-03.20.
Váratlanul teljesen felszabadultnak, boldognak érzi magát. Hogy ez az érzés a partnerével kapcsolatban vagy anyagi ügyekben fogja-e el, nem tudható és igazából nem is érthető. Annyi azonban bizonyos, hogy Ön úgy véli, közmegelégedésre cselekedett. Este viszont vigyázzon, és ne legyen mértéktelen az alkoholfogyasztásban, mert a boldogságot könnyen felválthatja a gyomorrontás és a csillapíthatatlan fejfájás.

Címkék: