Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.
Munkája során tartsa nyitva a szemét, hogy képes legyen kihasználni minden érkező információt és az adandó lehetőséget. A mai napon nem várt lehetőséget kínálnak Önnek tálcán, de ez annyira meglepi Önt, hogy majdnem elszalasztja. Már az ajánlatot tevő személye is meglepetésként hat Önre, hisz mindenkitől várta volna, hogy észreveszi Önt, csak épp tőle nem. Ne habozzon élni a lehetőséggel.

 

Bika 04.21.-05.21.
Ismét választás elé kerül, olyan kritikus helyzetbe, amikor az igazságérzet vagy az előrejutás között kell választania. Helyesen cselekedne, ha most nem hallgatna másra, és a külvilág zajait kizárva mérlegre tenné döntése következményeit. Most ne vegye tekintetbe mások érdekeit, csak a saját lelkiismeretét. Szerelmi életében változás várható, mégpedig olyan, amely megváltoztatja egész jövendő életét.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Túl sok terhet vett a vállára az utóbbi időben, és most nehezen teljesíti a feladatait. Talán pontosan emiatt változik meg az élethez való hozzáállása. Ápolhatja külföldi kapcsolatait, vagy jogi dolgokban tehet nagyobb előrelépést. A befektetett energiája megtérül, nem kell aggodalmaskodnia. Pénzügyei most másoktól, illetve a külső körülményektől függnek. Egy pénteki csók bacilust hoz, de nem bánja, mert nem akárkiét.

 

Rák 06.22.-07.22.
Ön olyan ember, akinél szép szóval mindent el lehet érni, de az erőszakra makacssággal válaszol. Ne hagyja magát, mert csak álmatlan éjszakái lesznek miatta. Jobban teszi, ha a feszültségét valamilyen alkotó tevékenységgel vezetné le, mert ha veszekedni kezd, annak nem lesz jó vége. Kerülje el inkább a vitát és tartsa meg a véleményét magának. Majd otthon elmesélheti a történteket és büszkén elmondhatja, ma megőrizte a hideg fejét.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Eddig úgy vélte, nem lehet unalmasabb egy szürke, őszi napnál. Tévedett. Egy verőfényes májusi délelőtt is meg lehet dögleni a tétlenségtől, ha egy irodába zárva kell eltöltenie az időt. Keressen valamilyen indokot, és menjen a szabad levegőre. Kószáljon minden cél nélkül, igyon egy üveg sört, beszélgessen el az újságárussal és este üljön be egy mozielőadásra. Lehet, hogy ez hiányzott eddig. Örüljön, hogy engedett rögtön az ötletnek.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Szerencsés ez a mai nap az álláskeresésre és az alkotómunkára. Fontos megbeszélésekre hívhatják az előmenetelét illetően. Legyen nagyon körültekintő és ne adjon azonnal választ. Kérjen gondolkodási időt. Hétvégén beszélje meg a családjával, hogy mit tegyen. Vonja be őket is életének e jelentős lépésébe. Erre igényt is tartanak, de Önnek is hasznára lehetnek az észrevételeik. A többféle vélemény körültekintőbbé teszi.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
A mai nap szerencsétlenül alakul, mintha csak egy hónapot késett volna a „péntek tizenhárom”. Ne számítson semmi jóra. Bonyodalmak érik egymást, konfliktushelyzetek, veszekedés. Szeretné, ha elbújhatna valahová az események elől, de még egy csendes zugot sem talál a lakásban, mert Önön kívül mindenki felszabadult. Idegesen, méltatlankodva, fejfájás gyötri, és altató nélkül képtelen még elaludni is.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Egyre gyakrabban kapja magát azon, hogy az utazási irodák katalógusait, ajánlatait böngészi. Minél messzebbre futna, menekülne magánélete válsága elől: tenger mellé, hegyek közé, mindegy hova, csak el innen. Munkáját rutinszerűen végzi, figyelme elkalandozik, gondolatai messzire járnak. Dekoncentráltságát kollégái nem nézik jó szemmel, szóvá is teszik. Jobban jár, ha inkább a gondolatait követi.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Pénzhez jut a mai napon. Talán visszakap valamit az adójából, vagy valaki kiegyenlíti egy régebbi tartozását? Fordítson több időt a barátira, az utóbbi időben igencsak elhanyagolta a baráti összejöveteleket. Ne keressen most kibúvót, fogadja el a most kapott meghívást. A nap folyamán a családi veszekedéseket ügyesen elsimítja, és szerettei, rokonai, barátai körében kellemes estét tölt el.

 

Bak 12.22.-01.20.
Amitől más úgy fél, az Önnek kifejezetten szerencsés. Még az ajtószámok, a sorszámok esetén is szerencsés lesz, hátha még egy lottózóba is betér. Derűs, jókedvű, tevékeny. A műszaki berendezésekkel áll mindössze hadilábon. A villanykörte kiég, a telefon nem ad vonalat, nem tud mosni, mert nincs áram. Sebaj, majd holnap bepótolja a ma elmaradt házimunkát, most menjen, és sétáljon egyet inkább.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy anyagi kérdésekben döntsön. Különösen jók az esélyek, ha el akar adni valamit. Nem kezdeményez, inkább visszahúzódik és ezt a társaságban könnyen félreérthetik. Pedig nem érzi rosszul magát, inkább csak arra vágyik, hogy jöjjön egy igazi, aki meghódítja Önt. De honnan fogja megtudni titkos vágyukat, ha még jelzést sem ad a potenciális hódítónak.

 

Halak 02.20.-03.20.
Vigyázzon, nehogy a siker a fejébe szálljon. Ha kellő óvatossággal jár el, képes lesz kerülők nélkül új partokra evezni. Egy régebbi szerelem hirtelen megint fontossá válik, és ez veszélyezteti a lelki nyugalmát. Fokozott óvatossággal járjon el a mai napon pénzügyi dolgokban. Könnyen hozhat megfontolatlan döntéseket, vállalhat túl magas kockázatot, melynek kárával hetek múlva szembesülhet.

Címkék: