Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.
Átmenetileg nyilván kissé összezavarodott, hiszen még soha egyetlen férfi/nő miatt sem veszítette ennyire el a fejét, még soha egyikre sem vágyakozott ilyen szenvedélyesen. Egészen ma estig. Ma olyan kalandban lesz része, mely orvosság minden bánatra és fáradtságra, lelki megpróbáltatásra. A szakítás már csak a fájó múlt, ma megnyílik Ön előtt egy kapu és újra magára ölti a rózsaszín szemüveget.

 

Bika 04.21.-05.21.
Ugyanazért dicséretet kapni az elmarasztalás után… Máskor keményen megszenvedte volna az ilyen szakítópróbát, most azonban – hála az aggódó szeretetnek, amely körülöleli Önt – csak kisebb megrázkódtatást okozott. Kísérje figyelemmel azokat, akik ma eme ellentmondásos megnyilatkozásokat tették. Hamarosan meglepő dolgokra bukkanhat. Ne feledje a mai tevékenységüket, kapóra jöhet a későbbiekben

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Többet kellene foglalkoznia a magánéletével, partnerével. Nincs abban semmi bűn, ha olykor a szíve irányítja és nem a kötelezettségek alá rendel mindent. Ha a magánéletében minden rendben, otthon stabil hátteret tud biztosítani, a munkában is szárnyra kaphat. Ehhez elengedhetetlen, hogy tudjon lazítani és kikapcsolódni. Hívja meg partnerét egy romantikus étterembe, üljenek be egy mozi- vagy színházi előadásra.

 

Rák 06.22.-07.22.
A tegnapi unalom után a mai nap kellemesnek ígérkezik. Ne számítson kirobbanó eseményekre, csupa apró, de szívet melengető öröm éri. Lehet, hogy valaki egy szál rózsával kedveskedik Önnek, a főnöke megdicséri a ruháját, vagy előzékenyen lesegíti valaki a buszról. Tulajdonképpen már az is öröm, ha véget ér ez a csúf, hideg és sötét hónap, és rohamosan közeledik a tavasz. Jobbat úgysem tehet.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Régóta nem látta a barátait, pedig nem is olyan régen még gyakran összejöttek. Hiányzik a kellemes társaság. Legyen most Ön a kezdeményező és hívja össze a csapatot. Persze ne legyenek illúziói, nem csupán Ön, hanem egykori cimborái is megváltoztak. Ha várakozásai nem túlzottak, nem érhetik csalódások sem. Most szüksége van a kiegyensúlyozottságára, melyet egy jó beszélgetéssel visszanyerhet.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Máris úgy érzi, hogy nincs kézzelfogható eredménye a túlzott igénybevételnek. Magára vessen, ha ez tényleg így van. Túlságosan szerény és visszahúzódó. Beletemetkezik a munkájába és szégyelli hangoztatni, mutogatni az érdemeit. Így azt a látszatot kelti, hogy az, amit csinál, természetes, magától értetődő és nem szorul jutalmazásra. Legyen kicsit bátrabb, életrevalóbb, sőt, szenvtelenebb.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Szakmai sikere érdekében még arra is hajlandó, hogy újra beüljön az iskolapadba. Rádöbbent, hogy állandóan képeznie kell magát ahhoz, hogy a csúcson maradhasson, hisz szakmájában folyamatosan új kihívások jelennek meg… Ebben partnere is százszázalékosan támogatja. Megteremti azt a csendet és nyugalmat, ami elengedhetetlen, hogy elmélyülten tanulhasson. Ne éljen vissza a helyzettel, ne szolgáltassa ki magát.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Lehet, hogy ma kemény próbának vetik alá: döntenie kell sorsának további alakulásáról. Ha eddig elkerülték a családi és egyéb gondok, most könnyen előfordulhat, hogy a fiataloknak felnőttként, az idősebbeknek komolyan szembe kell nézniük eddigi életmódjuk feladásával. Az ezt kiváltó ok lehet egészségügyi, összefügghet a családi körülmények megváltozásával, de mindenképpen elég jelentős ahhoz, hogy helyzetük felmérésére késztesse.

 

Nyilas 11.23.-12.21
A mai nap szerencsés családi problémái megoldása szempontjából. Ha több oldalról megvizsgálja a dolgokat, akkor döntése igazságos lesz. Ma óvakodjon attól, hogy akár lakásügyeit, akár más hivatalos teendőit intézze. A csillagok most semmi pozitívat nem ígérnek ezen a téren. Tervbe vett utazását halassza későbbre. Az este folyamán látogasson el egy kulturális rendezvényre! Ráfér Önre egy kis kikapcsolódás.

 

Bak 12.22.-01.20.
Így a hónap végével már nem olyan megveszekedetten tevékeny, mint az év első napjaiban. Apróbb izgalmak kedvetlenítik el időnként. Bizonytalansága abból fakad, hogy időnként gyengélkedések aggasztják. Ügyeljen az egészségére. Csak semmi szeleburdiság, meggondolatlanság. Ne hősködjön, sapka, sál és kesztyű nélkül ne menjen az utcára. Munkahelyén olyan teljesítményért dicsérik meg, amit Ön nem túlzottan értékel.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Nemcsak februárra, de a tavaszi időszakra is nagy terveket sző. Az átlagosnál jóval nyitottabbak minden újdonság iránt. Nem is kell ezt hangoztatni, inkább teremtsenek olyan helyzetet, hogy vágyaik teljesülhessenek. Egy kis flört megszépíti és feldobja. Hangulata és közérzete ma kiváló és ezt környezetére is átragasztja. Pozitív kisugárzása átragad kollégáira is és ez a munkájukon is érződik.

 

Halak 02.20.-03.20.
Ha az utóbbi napokban nem sikerült egy szerződéssel kapcsolatos tárgyalást eredményesen lezárni, ma elfogadhatja az Önnek ideálisnak tűnő feltételeket. Egy személyes ügyben igen hullámzó a lelkiállapota. Hol fent, hol lent. Próbálja meg a kérdést reálisan látni, ne csak a szívére hallgatva. Elvégre Önön kívül mások is élnek itt, és hiába, ők másmilyenek. Meghallgatva az ő szempontjaikat, új megvilágításba kerülnek a dolgok.

Címkék: