Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.
Nem lesz a jól bevált rutin foglya, ami jó dolog, mert egész nap új ötletek bombázzák. Most csak jegyezze le ezeket egy papírra, és majd máskor próbálja meg kidolgozni részletesen. Jobb lenne, ha a fontos döntéseket is egyelőre elnapolná. Eszmecseréi ösztönzőleg hatnak Önre, és igen izgalmasnak ígérkeznek. Nagyobb türelmet tanúsít a szokatlan nézetek és életstílusok képviselőivel szemben, mint általában, ebből most sok haszna származhat.

 

Bika 04.21.-05.21.
Csak most, a hó végi zárszámadáskor döbben rá, hogy mennyi pénzt dobott ki feleslegesen az ablakon. Ön meglehetősen könnyen bánik az oly nehezen megszerzett pénzzel. Legyen sokkal szigorúbb önmagával, ne kísértse meg állandóan a pénz elköltésének kétségtelenül könnyű módja. Ideje inkább befektetési lehetőségek után kutatnia, ha szeretné a jövőjét biztosítani és gyermekei útját egyengetni.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Azt tervezi, hogy vesz egy új számítógépet vagy laptopot, de előbb végiggondolja, mennyire áll arányban a kiszemelt termék ára és a hasznossága. Bár ideje lenne a számítástechnikai berendezéseit korszerűsíteni, át kell gondolnia, valóban most jött-e el ennek az ideje és valóban az akcióban kínált termékek ki fogják-e elégíteni az elvárásait. Fogadjon el egy utolsó pillanatban érkezett meghívást, még ha emiatt az esti nyugalma felborulni látszik is.

 

Rák 06.22.-07.22.
Tegnap már azt hitte, hogy kilábalt a levertségéből, erre tessék, a mai napon még rosszabb, mint eddig. Olyan hírek jutnak a tudomására, amelyektől a maradék jókedve is elszáll. Lehet, hogy éppen legkedvesebbnek vélt barátja tett Önnek keresztbe, de az is előfordulhat, hogy az irigyei próbálják meg tönkretenni a kapcsolatait. Mielőtt azonban bármit is cselekedne, beszéljen az érintett féllel.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Itt az ideje, hogy valóra váltsa az oly sokszor elhalasztott tervét. A kedvező jelek azt valószínűsítik, hogy a megvalósításban nem lesz probléma. Az se szegje a kedvét, ha néhány napig nem tud teljes erőbedobással dolgozni a kivitelezésen. Higgyen magában, összpontosítson a feladatra, hiszen jól tudja, hogy az, amit kitalált, igazi különlegesség. Senki sem képes megcsinálni, csak Ön.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Ma egy kicsit noszogatni kell, a hangulatát sűrűn változtatja. Figyelmét nem köti le az elvégzendő feladat. Talán azért, mert jelentéktelennek tartja, talán azért, mert unalmasnak. Ilyenkor lelkesítésre, biztatásra szorulna. Bár alapjában véve mindig a saját feje után megy, és nem hagyja magát sem le-, sem rábeszélni arról, amit elhatározott, társa odafigyelését akkor is igényli. Ha meg akarja őt tartani, figyeljen erre is.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg 09.24.-10.23.
Szereti, ha elismerik a munkáját, ha észreveszik és dicsérik az eredményeit. De ki ne szeretné? A mai méltatás viszont nem kizárólag Önnek, hanem egy kis csapatnak szól. Ünnepeljék hát a sikereket együtt. Ritkán fordul elő mostanában, hogy összejöttek a kollégákkal, és néhány pohár ital mellett kiértékelték a múltat, megtervezték a jövőt. Tegyenek a mai napon így, fürödjenek a sikerekben.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Ma képtelen a munkájába vagy a tanulmányaiba temetkezni. Annyi minden történt Önnel az elmúlt napokban, hogy ezt meg kell beszélnie a munkatársaival, barátaival. Megteheti. Mivel Ön gyorsan és kitűnő beosztással dolgozik, mindig marad ideje egy kis pihentető eszmecserére, pletykálkodásra. Csak arra vigyázzon, hogy mit mond azokról, akik éppen nincsenek jelen. Kössön csomót a nyelvére!

 

Nyilas 11.23.-12.21
A tegnapi pompás nap után érthető, ha ez a mai nagyobb zűrök nélkül telik el, szinte elrepül. Ha azt tervezte, hogy a szabadságát még a tavasszal kiveszi, ne halogassa tovább. A mai nap igazán alkalmas a tervezgetésre és kedvez a szerelemnek is. Ha már eljegyezte magát, vagy házasságot készül kötni a partnerével, ne tétovázzon! Vágjon bele az újba, a csillagok most boldog jövőt jósolnak.

 

Bak 12.22.-01.20.
Jó hangulatban érkezik a munkahelyére, ami kivételesen a többiekre is átragad. Bizonyára az Ön kisugárzása az oka ennek. Nem lenne szabad elveszítenie ezt a vidám, tetterős és fellángolt állapotot. Ha képes lesz a ma esti, izgatottan várt találkozásig megőrizni, még éjfélkor sem ér véget a nap és remek hangulatban kezdheti meg a szerdát. Csak óvatosan a poháremelgetéssel, mert a fejfájás könnyen megtalálja másnapokon.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
A bolygók állása kedvez a karrierjének és a szerelmi kilátásainak. Ebben az időszakban kérhet fizetésemelést, előléptetést, de kereshet új, jobb állást is. Nagy valószínűséggel most elérheti a célját. A pénzügyekben azonban nem ártana némi óvatosság. Ugyanis kedveli a fényűzést, és hajlamos a túlköltekezésre. Kedve támad megvenni azt a holmit is, amire egyáltalán nincs szüksége csak azért, mert feldobott hangulatban van.


 

Halak 02.20.-03.20.
Az Ön őszintesége másokat is magával ragad. Pillanatnyilag nemcsak a családban, a baráti körben, de a munkahelyén is a középpontban van. Ez talán irigyeket fog szülni, ám most őket is sikerül megnyernie az ellenállhatatlan természetességével. Csupán egy veszély leselkedik Önre: a meggondolatlan vásárlások komoly anyagi nehézségek elé állíthatják. Ügyeljen arra, hogy csak annyit költsön, amennyi a pénztárcájában van.

Címkék: