Napi horoszkóp – kedd

Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.
Nagyot változott. És most kivételesen az előnyére. Lehet, hogy az utóbbi időben egyre többet foglalkozik a külsejével, megjelenésével? Vagy az van Önre ilyen pozitív hatással, hogy minden, amibe belefog, sikerül? Mindegy, hogy milyen választ ad, mert a környezete nagyon örül a látványos átalakulásnak. Mintha hirtelen minden sarokban barátok és rajongók bújnának meg. Sütkérezzen a sikerekben!

 

Bika 04.21.-05.21.
Hát, bizony be kell vallania, egyre kevésbé tudja elviselni őt. Az elején még vonzotta a különcsége, a habókossága, a szertelensége. Mára azonban mindez már zavarja. Felszínesnek, talminak érzi a csillogását, a hamisan csengő szavait. Nem tudja, hogyan szabaduljon meg tőle, hogyan mondja meg neki, hogy nem tudja elképzelni vele a jövőt. Szedje össze magát, és ha kellően megbizonyosodott az érzelmei tartósságáról, üljön le vele beszélgetni.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Meglepetésekkel tarkított, eseménydús nap lesz ez a mai. Számtalan telefont kap olyan emberektől, akikkel már ezer éve nem beszélt. E-mailjei érkeznek ismeretlenektől, akik azonban olyan szakmai információkat osztanak meg Önnel, melyek később még a hasznára válhatnak munkája során. Sok munkája adódik és délutánra is van már programja. Szóval már reggel pörgesse fel magát, hogy bírja a tempót.

 

Rák 06.22.-07.22.
Sehogyan sem akar javulni a hangulata. Ráadásul teljesen elhatalmasodott Önön a lustaság, a kedvetlenség is. Nincs ez így jól, kezdje összeszedni magát. A munkáját így is, úgy is el kell végeznie. Nem volna jobb mindezt vidáman csinálni? Az is igaz persze, hogy az a feladat, amelyet kapott, meglehetősen unalmas, de azt is el kell végeznie valakinek. Látja, így lesz Önből „valaki”. Azt gondolja, inkább lenne most „senki”.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Munkája egyre határozottabban értékes és érdekes lesz. Végre értelme van, és ezért mindent ennek rendel alá. Most nem szabad lazsálni, mert hetek-hónapok munkája foszlik szét, ha nem tudja befejezni határidőre. Ugyanakkor vegye azt is figyelembe, hogy a párjának meglehetősen elege van a sorozatos kimaradásokból, és komolyan kezd kételkedni abban, hogy Ön valóban ennyi időt tölt munkával, hivatali ügyekkel.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Szerencsés előjelű nap. Ha nem rest foglalkozni az ügyeivel, minden kívánsága teljesülhet. Ne feledkezzen el a szerencseszámairól sem. Szívügyekben bonyodalmak várhatóak. Partnere megelégelte, hogy túlzott féltésből korlátozza a szabadságában: nem engedi egyedül autót vezetni, aggódik, ha később jön haza, mert beült egy kávéra a munkatársaival. Ennyire ne gyámkodjon felette. Ezzel ugyanis nem szerelmet ébreszt benne, hanem lázadást.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
A hétvégéhez hasonlóan, ma is legszívesebben ágyban töltené az egész napot. Csak amíg vasárnap pihenésre vágyott, addig a mai napon mindenképpen tevékenykedne. Ég a vágytól, tele van szerelemmel, szenvedéllyel. Szép dolog a szerelem, de azért nem hanyagolhatja el a munkáját sem. Szedje össze magát, és a túlfűtöttségét tartalékolja estére, higgye el, partnere viszonozza majd odaadását, és fantáziadús élményekkel ajándékozhatják meg egymást.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Magára vessen, ha nem fogadja meg a jó tanácsot. Erőlteti a munkát, és azzal áltatja magát, hogy erős akarattal úrrá lehet a kedvetlenség és a fáradtság felett. Az Ön akaratereje valóban átlagon felüli, a kimerültség ellen azonban ez hatástalan. Elérkezhet az a pillanat is, – talán éppen ma – amikor be kell látnia, hogy így ez nem mehet tovább. Vegyen ki szabadságot és szellőztesse ki a fejét. Gondolja át az elmúlt hetek viharait és vonja le a tanulságokat.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Régóta építgetett légvárai a mai nap egy csapásra összeomlanak. Legyen őszinte önmagához, ismerje el, hogy ezt a kudarcot kizárólag – vagy szinte kizárólag – saját magának köszönheti. Úgy érzi, mindenki haragszik Önre: ne fogja fel ennyire tragikusan. Ha tiszta a lelkiismerete, a dolgai is jól fognak alakulni. Ha Ön mindent elkövetett a sikerért, akkor munkája gyümölcse be fog érni, még ha nem is mostanában.

 

Bak 12.22.-01.20.
A nyárfa pihéi szálldosnak, virágport kerget a szél, és ez Önnek nem tesz jót. A torka állandóan kiszárad, könnyben úszik a szeme, és az orra is állandóan nedves, mint a kiskutyának. Mindig ellenőrizze, hogy bevette-e az allergia elleni gyógyszerét, hogy csökkenteni tudja a tüneteit. Többet sajnos jelen esetben nem tehet. Tartsa nyitva a szemét, még ha állandóan leragadna is, alszik Ön eleget, ideje dolgozni is.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Ezen a napon közelebb jut a céljaihoz, tervei megvalósításához. A fontosabb teendőit a nap első felére időzítse, amikor is a véletlenek az ön malmára hajtják a vizet. A nap második fele új vállalkozások beindítására nem igazán alkalmas. Legalább estére csináljon olyan programot, amiben örömét leli. Ehhez azonban kérje ki partnere véleményét is, mert ha kész tények elé állítja, megmakacsolhatja magát.

 

Halak 02.20.-03.20.
Váratlanul nagy nehézségekbe ütközik. Egész találékonyságára szüksége lesz, hogy túljusson a problémán. Ám Ön mindig is sikerrel vette az ilyen jellegű akadályokat, így aztán most is az Ön javára rendeződnek el a dolgok. De azért ne tápláljon hiú ábrándokat, túlzott illúziókat. Ön mindenképpen károsodni fog, legfeljebb a kár nagyságát sikerül csökkentenie és kisebb presztízsveszteséggel zárhatja le az ügyet.

Címkék: