Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.
Szól a zene és Ön úgy érzi, énekelnie kell? Egy nehéz helyzetet nagyszerűen old meg, ezért nem csoda, ha ennek hangot akar adni. Ne énekeljen, inkább este menjen el szórakozni. Lehet, hogy holnap fáradt – esetleg másnapos – lesz, de most erre ne is gondoljon. Megérdemli, hogy ünnepeljék és Ön legyen a nap sztárja. Élvezze ki minden pillanatát a mai napnak, ilyen sikerélményben egy darabig nem lesz része.

 

Bika 04.21.-05.21.
Egy újfajta üzleti vállalkozás csillan fel Ön előtt. Eddig távol tartotta magát az üzleti élettől, de már rá kell jönnie arra, hogy a megszokott életszínvonalát csak újfajta tevékenységgel, és a jelenleginél sokkal több pénzzel tudja fenntartani. Lásson hát neki, és tegye próbára a szervezőképességét, üzleti érzékét. A kezdet minden bizonnyal nehéz lesz, de bele fog jönni. Ha pedig egy üzlet egyszer beindul.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Ha egyszerre több vasat tart a tűzben, számolnia kell azzal, hogy elaprózza magát. Több olyan feladatot is vállal, amelyek mindegyike egész embert kívánna. Kicsit lassítson a tempón, mert nem lesz jó vége a dolognak. Állítson fel fontossági sorrendet és annak mentén egyesével igyekezzen a feladatokat megoldani. Lehet, ma nem ér a végére, de az elvégzett munka miatt még így sem kell majd szégyenkeznie.

 

Rák 06.22.-07.22.
Ez a hétfői nap igazi langyos víz, sem nem jó, sem nem rossz. Ma nem történik semmi említésre méltó esemény. A munkahelyén is mindenki álmosan lézeng, még arra is lusták, hogy egymást bosszantsák. Meglátszik, hogy január vége van, az emberek unottak, közömbösek. Rájuk férne már egy kis napfény. Azért ez a nap is elmúlik valahogy, bár elég vontatottan. Feküdjön le korán, jobbat úgysem tehet.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
A hónap végének közeledtével mérleget készít. Úgy érzi, hogy nem volt elég hatékony, sokszor elfecsérelte napjait, kihasználatlanul hagyta a kínálkozó lehetőségeket. Most ne a múlton eméssze magát és ne kezdjen fejvesztett kapkodásba! Inkább arról kellene gondolkodnia, vajon miért, ki miatt úszott el így ez a hónap? Ha ezekre a kérdésekre választ talál, már félig sikerült egy eredményes februárt előkészítenie.

 

Szűz 08.24.-09.23.
A mai nap kicsit egyhangú, nem tarkítják sem örvendetes, sem lehangoló események. Amennyiben a javára fordította a hétvégét – nem mulatott hajnalig vagy nem otthon fejezte be az elmaradt munkáit – most jó a közérzete. Nyugodt, kiegyensúlyozott. Őrizze meg a kedvét és gazdálkodjon az erőnlétével. Ne engedje, hogy minden feladatot az Ön nyakába zúdítsanak. Ha nem vigyáz, könnyen elhalmozhatják olyan megbízásokkal, amelyek felemésztik az idejét.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Érzi, hogy hibát követett el és azon munkálkodik, hogy kiköszörülje a csorbát. Ne feledje, hogy valaminek a helyrehozásához kétszer annyi idő kell, mint annak elrontásához. Pénzt és fáradtságot nem kímélve igyekszik a hibát kiküszöbölni, pedig ha az eszére hallgatna, alighanem előbb célba érne. Igyekezzen az elhibázott ügyet mielőbb lezárni és okuljon belőle, ne kövesse el újra ugyanazt a hibát.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Ma békére és nyugalomra vágyik, semmi kedve a vitákhoz, az állandó harci készültséghez a munkahelyén. Ezért váratlanul érheti, hogy a főnökei vagy üzlettársai meglepő javaslattal állnak elő. Olyan lehetőséget kínálnak fel, amelyet kár lenne kihagyni, ugyanakkor súlyos hiba lenne megfontolás nélkül elfogadni. Kérjen haladékot, hogy átgondolhassa alaposan a választ, tanácsot kérve barátaitól.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Becsvágya határtalan. Legszívesebben a csillagokat is lehozná az égről, csakhogy áhított célját elérje. Sem a hivatásában, sem a szerelemben ne erőltesse és siettesse az eseményeket. Óvatosan kell kitapasztalnia ezek megfelelő idejét. Már megint ugyanazt a hibát követi el: nem tud úrrá lenni a türelmetlenségén, kapkod és sürgeti a választ. Mind a munkájában, mind a szerelemben időre van szükség a helyes döntés meghozatalához.

 

Bak 12.22.-01.20.
Nagyon együtt érző. Úgy érzi, hogy mások munkáját könnyíti meg azzal, ha szótlanul viseli a terheit. Környezete ezért nagyon hálás lesz és sokra becsülik önfeláldozást. Megbízhatóságból ismét jól vizsgázik, immáron sokadjára. Főnökei mindezt értékelik, még egy jobb pozíciót is felajánlanak. Fontolja meg a döntést, hisz a felkínált lehetőség több buktatót is rejt. Sem a vele járó munka, sem a kevesebb idő szeretteivel nem vonzza.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Néhány barátjával hatalmas bulit terveznek. Szeretné gyarapítani a tudását, és intellektuális izgalomra vágyik. Ezért aztán beiratkozik egy nyelvtanfolyamra vagy egy szakmai továbbképzésre. Új szomszédja áthívja beszélgetni. Eldönti, hogy nem sajnálja a pénzt, és megvesz egy méregdrága laptopot vagy LCD Televíziót. Egy befektetés komoly hasznot hozott és most felméri az anyagi helyzetét.

 

Halak 02.20.-03.20.
Vigyázzon, nehogy elragadja az általános zűrzavar. Próbáljon inkább lazítani. Nagyon csábítónak tűnő ajánlatot kap. Mielőtt azonban meghozná a döntését, vizsgálja meg a dolgot minden oldaláról, mérlegeljen pro és kontra. Egy kezdődő szerelmi kapcsolat bensőségesebbé válik. Persze ehhez Ön is hozzájárul azzal, hogy meghívja partnerét egy felemelő színházi előadásra és egy meghitt vacsorára.

Címkék: