Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.
Tényleg lehetséges, hogy többen is udvarolnának Önnek, vagy talán Ön vonzódik többekhez is? Ezen a héten ugyanis több helyről is kaphat ajánlatot. Az lenne a leghelyesebb, ha őszintén kifejezné, mit is érez valójában. Persze ennek elengedhetetlen feltétele, hogy Önmagában is tisztázza az érzéseit. Akkor tudja minden feladatát megfelelőképpen ellátni, ha a napjait gondosan, előre megtervezi.

 

Bika 04.21.-05.21.
Önfejűsége miatt már sokszor kellett szenvednie. Egyszerűen nem képes azt tudomásul venni, hogy mások az Önétől eltérő véleményen vannak, hogy másképpen látják a világot, és ennek még hangot is adnak. Csökönyösen ragaszkodik saját nézeteihez, még akkor is, ha nem Önnek van igaza. Sikertelenségeinek okát ebben a makacs magatartásában is kell keresnie, nem csak másokban és a körülményekben.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
A mai nap telve energiával ébredt, lendületesen veti bele magát az új hétbe. Korán reggel már tájékozódik, keresgél, hogyan is tudná az elképzeléseit megvalósítani. Úgy tűnik, az ötleteihez még támogatókat is talál maga mellé. A nagy lendületben és tettvágytól fűtve se feledkezzen meg azonban egy barátjának tett ígéretéről. Neki most nagy szüksége van az Önből áradó magabiztosságra és nyugalomra.

 

Rák 06.22.-07.22.
Még tart a tegnapi nap varázsa, nem sikerül kiűznie gondolataiból őt. Bármennyire is szeretne a munkájára koncentrálni, mindig vissza-visszakanyarodik hozzá. Kíváncsi, hogy fog-e telefonálni, írni, találkoznak-e még. Nos, talán nem is kell sokáig várnia, de addig is a munkahelyén igyekezzen legalább a látszatát fenntartani a buzgólkodásnak. Nem biztos, hogy a főnöke is álmodozó kedvében van.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Arra ugye nem számított, hogy most, ennyi év után kell megtudnia az igazságot. Az élmény annyival is kellemetlenebb, hogy nagy társaságban vágták a szemébe az egykori tévedését és annak súlyos következményeit. Szégyen és harag munkál Önben, és már az is megfordult a fejében, hogy bosszút álljon a leleplezőjén. Ne feledje, hogy törvényszerű volt, ami történt és ez előbb-utóbb úgyis bekövetkezett volna.

 

Szűz 08.24.-09.23.
A mai napon meggyőződhet arról, hogy szerencsenapja – a hétfő – valóban kegyeibe fogadja-e Önt. A jelek jót ígérnek: szerencsés lehet minden olyan ügyében, amelynek elintézését mára ütemezte be. Jó híreket, kedvező ajánlatokat kaphat, és pénz is állhat a házhoz. Ha pedig ruhát vagy bútort készül vásárolni, és a választásnál elakadna, tanácstalan lenne, jusson eszébe, hogy a szerencseszíne a zöld.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Nehezen viseli a megpróbáltatásokat. Különösen igaz ez a hétfői napokra. Már kora reggel kiborul attól, hogy fel kellett kelnie, majd a reggelinél tovább nyűgösködik. Túl hideg vagy forró a tea, nem elég édes a kávé és a pirítós is nagyon átsült. Ha ilyen elviselhetetlen marad egész nap, szerezhet néhány ellenséget magának. Hacsak el nem kerüli az embereket, akik egyébként kedvelik Önt.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Lehet, hogy észre sem veszi, hogy ennél a napnál jobbat álmodni sem lehetne. A csillagok és a bolygók a mai napon mindenben segítenek. Szerencsés kézzel vásárolhat lakást, autót, sőt megpróbálkozhat a szerencsejátékokkal is. Munkahelyén, a hivatásában szintén emelkedik az árfolyama: elismerik, soron kívül előléptetik, vagy jutalmat kap. Ragyogó teljesítményekre lesz képes az alkotómunkájában is.

 

Nyilas 11.23.-12.21
A szabadságvágya a mai napon túlzottan is érvényesülésre tör. Néhány emberben ez visszatetszést kelthet, úgy érzik, túl sokat enged meg magának. Még főnökei sem nézik jó szemmel, ahogyan a kibúvókat keresi a munka alól. Legyen figyelmesebb és akkor nem jár úgy, mint az elefánt a porcelánboltban. Legalább pár órán keresztül próbálja meg kordában tartani az Önben felhalmozódott energiákat.

 

Bak 12.22.-01.20.
A mai találkozások nem múlnak el nyomtalanul sem az üzleti, sem az érzelmi életéből. Elszólásaiból egyértelműen olvashat, aki akar. Ám mielőtt teljesen leleplezné magát, igyekezzék távozni a helyszínről, nehogy veszítsen a varázsából. Egyébként hamarosan beiratkozhat egy boszorkány- illetve mágusképzőbe. Jóslatai, meglátásai döbbenetesek és ezt a környezete is észrevette már, nemegyszer ezért is Önhöz fordultak.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma keményen dolgozik gondosan megválasztott céljai eléréséért. Vessen véget egy ártalmas kapcsolatnak. Mielőtt fontos lépést tenne, gondolja át a lehetőségeit, indítékait. Kivételes egyéniség, komoly, ügyes. Ismert hajlandósága, hogy megkísérti a sorsot, ezúttal azonban bajokhoz vezethet. Családi ügyekben legyen fegyelmezett. Nehéz idők próbára tesznek egy fontos kapcsolatot, de ha a kapcsolat egészséges, úgy túl fogja élni.

 

Halak 02.20.-03.20.
Ha a mai napon szán arra elegendő energiát, hogy azoknak a feladatoknak a végére járjon, amelyeket egyébként is el kell végeznie és már régóta le kívánt zárni, akkor jó esélye van arra, hogy a „működését” jobban jutalmazzák, mint máskor. Ha együttműködik a partnerével, a nap végül csodálatos eredményeket hoz. Amennyiben alkotómunkát végez, ma igazán nem panaszkodhat ötlethiányra, vagy, hogy a múzsája elhagyta.

Címkék: